oil pulling

Het verminderen van gifstoffen door middel van Oil pulling

Laag gehalte van gifstoffen door middel van Oilpulling

Oilpulling? De media doet ons geloven dat bepaalde supplementen de gifstoffen in ons lichaam zou kunnen verwijderen. Door deze bizarre ideeën rennen we naar de winkels en besteden wij veel geld uit aan de nieuwste ‘wonderpil’. We stellen ons voor dat liters van deze gifstoffen worden verwijderd. De waarheid is dat, zelfs als je aan een sap periode van 2 weken meedoet, je gezond wordt. Als je niet voldoende eiwitten binnen krijgt voor slechts 2 dagen. Wordt er een rode waarschuwing gestuurd naar sommige lichaamssystemen. Deze strategieën zijn erg zwaar voor je lichaam en kunnen je kunt je daarna slechter gaan voelen. Zelfs één dag of twee dagen vasten kan de primaire fase 1 en fase 2 leverontgiftingsfunctie uitschakelen waardoor deze maandenlang verstoord kan blijven.

Ontgifting dmv oil pulling

Ontgifting is belangrijk, maar we moeten de basis begrijpen. Gifstoffen zijn overal om ons heen. Tenzij je op een boerderij woont, is de kans groot dat je dagelijks gifstoffen inademt en hoe dichter je bij het stadscentrum woont, hoe erger het wordt. Zelfs als je op een boerderij woont, word je blootgesteld aan pesticiden en chemicaliën. Je lichaam maakt ook giftige metabolieten aan, die moeten worden opgeruimd. Deze gifstoffen zijn talrijker als je lijdt aan spijsverterings- of sinusproblemen, onder stress staat, niet genoeg slaapt, een insect bestrijdt of herstelt van een blessure of operatie.

Ons lichaam herstelt zichzelf als we slapen. Hoe je je voelt bij het wakker worden, geeft aan hoe je je werkelijk voelt. Er is niets erger dan wakker worden, je verslapen en het gevoel hebben dat je de hele nacht hebt gefeest. Hoe lang het duurt voordat je energie op gang komt, is ook een goede maatstaf voor wat je niveau van gifstoffen zijn.

Leer hoe de detox van je lichaam werkt

Over het algemeen zijn er 4 primaire systemen voor het verwijderen van toxines die allemaal in harmonie met elkaar moeten werken. Dit zijn:

 1. Het afvoeren van cellulaire afvalstoffen, vooral melkzuur.
 2. Het verwijderen van grotere afvalstoffen via uw lymfe (kleinere afvalstoffen gaan naar je aderen en worden uitgeademd of gaan rechtstreeks naar je lever).
 3. De verwerking van gifstoffen door jouw lever, waarvan de meeste vervolgens in de gal terechtkomen en vervolgens in jouw spijsverteringskanaal voor definitieve opruiming (sommige zijn in water oplosbaar gemaakt en gaan naar jouw nieren om in de urine te worden uitgescheiden).
 4. De uiteindelijke verwijdering van afvalstoffen vindt plaats via jouw spijsverteringskanaal.

Deze vier systemen vloeien vaak uit elkaar voort. Elk probleem met één van deze systemen zal een opeenhoping van gifstoffen in uw lichaam veroorzaken en problemen veroorzaken. 

Cocobaci Oil Pulling

Toptip : het gebruik van Cocobaci Oil Pulling- de producten helpen bij het verwijderen van schadelijke bacteriën, schimmels en andere organismen en hun afvalstoffen  in de mond, tanden, tandvlees, de tong en zelfs de keel. Zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën uit alledaagse mondspoelingen. Maar Oil Pulling biedt ook voordelen voor ontgifting. Door dit dagelijkse ritueel voor mondhygiëne aan uw dagelijkse routine toe te voegen, worden je  tanden witter en helderder, maar kan het ook helpen bij het ontgiften van jouw dikke darm. 

Dit zal op zijn beurt helpen de spijsvertering en het energieniveau te stimuleren, gifstoffen te verwijderen en de vochtverhoudingen in het lichaam in evenwicht te brengen.

Stappenplan Cocobaci Oil Pulling

 • Doe het zakje in heet water hangen tot het vloeibaar is
 • Dan maak je het zakje open en doe je het in je moet, niet inslikken
 • Je swirlt de olie door de mond en tanden heen en na 10-20 minuten spuug je het uit in de vuilnisbak
 • De uitgespuugde olie hoort wit te zijn
 • Spoel je mond met water en poets je tanden en tong
 • Drink twee glazen water

Cocobaci Oilpulling hebben wij in drie smaken en is een kuur van 15 dagen. Coolmint, Framboos en Citroen met vleugje venkel. De drie smaken hebben we ook als mix in een verpakking. Cocobaci Black is met houtskool en is een kuur van drie dagen deze kan je heel mooi na de kuur van 15 dagen doen, totaal heb je dan een 18 dagen kuur. BOOST!!! Houtskool is op een natuurlijke manier de tanden wit te maken. De nieuwste Cocobaci is Granaatappel incl. houtskool. NIEUW!!!!!

blog over Bellabaci cupping massage

Rochelle heeft een passie voor cupping. Welke effecten het heeft op het lichaam. Je kunt alles aan haar vragen en wil je helpen naar het beste resultaat! Je kunt mij altijd Whats appen of mailen. 06-55343924

Deel onze berichten dat zou ik super tof vinden. Ik vind dat iedereen moet gaan cuppen dit is super gezond voor het lichaam. 

Cupping therapie bij kinderen

Therapeutische cupping heeft genezende werking!

Cupping massage bij kinderen! Therapeutische cupping wordt over de hele wereld gebruikt voor verschillende klachten en heeft vaak hele goede resultaten. Het wordt gebruikt bij alle leeftijdscategorien ook bij kinderen. Ondanks dat cupping vaak besproken wordt bij volwassenen. Heeft cupping zich ook bewezen zeer nuttig te zijn bij kinderen. Ongeacht de leeftijd is het belangrijk een goede anamnese af te nemen evenals een veilige en logische wijze van behandelen. 

Wanneer je besluit om met cups te werken bij kinderen hou dan in acht de jonge anatomie en de algemene houden van het kind. Dit bespreken wij in dit artikel.

Gebruik van cups bij kinderen.

Terwijl de meeste verschillende cupping kan toegepast worden zoals: vuurcuppen, staande cupping, bewegende cupping, rubbere cupping en de Bellabaci medische silicone cupping. Moet je wel rekening houden met een paar hele belangrijke aspecten. 

Het jeugdige karakter en de jongere lichaamssamenstelling.

De ontwikkelingsstadia

En de onvoorspelbare speelse karakter

Lichaamsbouw

Het belangrijkste element om te overwegen of je cups zou gaan gebruiken bij kinderen is de toestand van hun jonge lichaamsbouw. Ze zitten nog in de groei en veranderen continue om uiteindelijk een volwassen te worden. Hun huid en spieren zijn nieuw, zacht en ontwikkelen zich. Hoe jonger hoe meer kans op plekken als je ze te lang laat staan. Vaak verwarren mensen de cupping plekken met bloeduitstortingen. Dit gebeurt alleen als je ze te lang en te veel vacuüm gebruikt op 1 plek. 

!Dit gebeurt dus alleen bij verkeerd gebruik en er kan dan weefselschade aangericht worden. 

Cupping voordelen bij kinderen

Te gebruiken bij:

*Spierspanning

*Spijsverteringsproblemen (obstipatie en koliek)

*Longaandoeningen (astma, chronische bronchitis, taaislijmziekte)

Het is belangrijk dat je de juiste cups gebruikt zodat je goed kan zien wat er onder de cup gebeurd met de huid. Zie je dat de huid snel reageert of dat er plekken komen haal de cup er dan af. Vermijd de hele donkere cupping plekken. Werk niet te lang bij kinderen onder de 7 kan vijf minuten al voldoende zijn. Bij oudere kinderen zou 10 minuten kunnen maar hou de huid en het kind goed in de gaten. 

Bovendien zal er natuurlijk altijd kans zijn op een plek, dit is niet erg. Maar een kind zou dit kunnen ervaren als niet leuk of niet goed. Dus daarom vermijden. De meest voorkomende fout bij cuppen is dat men denkt dat je plekken moet veroorzaken om een therapeutische werking te hebben, maar dit is onjuist. Met bewegende cupping of staande cupping heel even hoef je geen plekken te veroorzaken en heeft toch super mooie resultaten en geeft een ontspannen werking.  

Let op!

Waar je ook op moet letten is dat hun lever nog niet volgroeid is tot hun 18e levensjaar. Cupping zorgt voor dat afvalstoffen worden afgevoerd. Het te veel afvoeren in één keer kan te veel zijn voor hun systeem wat ze aankunnen om dit te verwerken, waardoor ze kwetsbaar zijn voor een groot aantal negatieve reacties zoals zich ziek voelen, hoofdpijn of misselijk. 

Daarom, hou rekening met de jongere leeftijd van je klant en gebruik je therapeutische professionaliteit om te oordelen of je cups kunt gebruiken. Overweeg hoe je een massage zou geven aan een kind van vijf jaar of aan een tiener. 

Stadia van Jongeren

Zuigelingen: Elke cupping die je bij hun toepast moet zachtjes toegepast worden en met kleine cups en voor korte tijd. Je kunt dan evt. de zachte facial cups of bambino facial cups gebruiken. Voorbeelden om bijv. cups te gebruiken is bij spijsverteringsproblemen (constipatie of koliek) of bij longaandoeningen (ademhaling congestie en aanhoudende hoest} 2-5 minuten

2-10 jaar: Jonge kinderen kunnen iets meer cupping krijgen dan een zuigeling, maar vergeet niet hun zachte weefsel is kwetsbaar en is nog steeds in ontwikkeling. Cups kunnen gebruikt worden voor spijsverteringsproblemen of longaandoeningen maar ook evt. bij eventuele spier of spanningen in het zachte weefsel die aanwezig zou kunnen zijn. Gebruik hiervoor ook evt. de facial of bambino cups als dit goed gaat de zachte body cup. Niet langer dan 5 minuten

11-18 jaar: cups kunnen ook positieve effecten hebben in hun tienerjaren. Ook hier kan het gebruikt worden voor spijsverteringsproblemen of longaandoeningen. Maar je kunt ze nu ook zeker inzetten voor spierspanning of letsel gerelateerd aan sport en andere fysieke activiteiten. Je zou nu iets meer regelmatiger de cups kunnen gebruiken, langzaam opbouwen. Maar onthoud ook dat dit weefsel nog in ontwikkeling is en dat te veel losmaken van afvalstoffen een belasting kan zijn van hun lever.  Je kunt facial, bambino of de body cups zacht. Niet langer dan 10 minuten.

Leuke manieren om cups te gebruiken bij kinderen.

Werken met kinderen kan een hele uitdaging zijn omdat ze vaak angstig of nerveus zijn. Sommige kunnen niet stil zitten of liggen. Terwijl de cups een hulpmiddel zijn om te gebruiken kunnen ze ook dienen als speelgoed om toegang te krijgen tot het werken met het kind. Heb wat pret met hen! Je kunt het kind evt. een kleine bambino of zachte body cup geven om mee te spelen terwijl jij met andere cups gaat werken. Laat eventueel bij de moeder laten zien op de arm hoe de behandeling in zijn werking gaat. Benoem ook niet dat het pijnlijk is maar dat het eventueel prikkelend kan aanvoelen. 

Tot slot

Herinner dat cupping bij kinderen niet pijn mag doen. Lieg niet tegen het kind want dan schaad je het vertrouwen en willen ze nooit meer cupping toegepast krijgen. Dus absoluut geen sterke vacuüm toepassen. Maak plezier van te voren dat je begint, zet bijv. bij jezelf wat cups op het gezicht en haal ze er snel af of ik laat ze ploppen in mijn hand. 

Als je cups gaat gebruiken bij kinderen vergeet dan niet dat je ze behandelt als een individu en evalueer de behandeling. Heb veel plezier met cuppen.

bron: Shannon Gilmartin and IIkay Zihni Chirali

blog over Bellabaci cupping massage

Rochelle heeft een passie voor cupping. Welke effecten het heeft op het lichaam. Je kunt alles aan haar vragen en wil je helpen naar het beste resultaat! Je kunt mij altijd Whats appen of mailen. 06-55343924

Deel onze berichten dat zou ik super tof vinden. Ik vind dat iedereen moet gaan cuppen dit is super gezond voor het lichaam. 

Cupping therapie om de borsten te verstevigen

Jongere dames (11-21 jaar)

Vaak krijg ik de vraag of je met cupping grotere borsten kan krijgen of dat het verstevigt. Ja, je gaat d.m.v. cupping zeker het weefsel stimuleren waardoor collageen en elastine vrij komt. Maar de jongere dames in deze wil ik op het hart drukken, heb echt geduld. 

Groei van Borsten

Rond je 11de levensjaar krijg je te maken met de groei van je borsten. Gemiddeld genomen ontwikkelen de borsten voor Nederlandse vrouwen zich tot een cup D. De groei van de borsten gaat door tot de vrouw ongeveer 21 jaar is. Soms stopt de groei tussen de 16-18, maar dit is bij iedereen anders en dat komt omdat we allemaal uniek zijn. 

Vergeet niet dat door hormonen in vlees, maar ook door je eigen hormonen en door hormonen in de pil bijv. je borsten ook kunnen groeien. Zelf was ik ook altijd onzeker over mijn borsten, ik werd ook gepest met twee erwtjes op een plankje. Maar gelukkig was ik sterk genoeg en trok mij hier niks van aan. Alles is goed gekomen tijdens mijn 21e groeide mijn borsten tot een C en na de zwangerschap zelfs naar D. Dus wacht echt zo lang mogelijk om evt. een borstvergroting te doen. Een borstvergroting is echt een zware ingreep en moet je na 10 jaar weer ondergaan. Stel je voor dat jou lichaam niet tegen zout oplossing kan of silicone. Dan moet alles eruit en heb je niks maar wel een litteken.

 

Borsten na zwangerschap of op latere leeftijd

Welke vrouw kent dit niet, dat er op een bepaald moment ons borstweefsel gaat verslappen. Vaak is dit na de zwangerschap, door de hormonen gaan je borsten groeien door de melkproductie en daarna zakt het bij sommige vrouwen zeker ook na borstvoeding in elkaar. De degeneratie van je borsten, na deze gebeurtenis is helaas sneller van kracht.  Je kunt nu beginnen om een verschil te maken en zet de tijd terug met behulp van je Bellabaci body en facial Cups, het liften en verstevigen van het borstweefsel met cupping therapie.

Het borstweefsel.

Borstweefsel is zeer gevoelig, dus niet over stimuleren en rond de tepel masseren. De behandeling Bellabaci Cupping Massage is gericht op de huid, terwijl je gelijk ook een lymfedrainage in werking zet. U kunt de zachte Body cup gebruiken en een druk zuig beweging maken, je knijpt in de cup, zet hem op de huid en laat los, daarna knijp je de cup in en schuift te gelijkertijd op. Beweeg heel langzaam naar de lymfeklieren naar de oksel. Na verloop van tijd zal de huid verstevigen en liftend effect vertonen.

Je kunt ook eerst de Bellabaci Facial Cups of bambino’s gebruiken in cirkelvormige bewegingen rond de tepel.

Je kunt zachte en medium cupping toepassen op de borsten nooit sterke cupping

Waarschuwing!

 1. Als je jonger bent dan 15 jaar
 2. Als je maar enige borstontstekingen, zwelling hebt.
 3. Als het heel erg pijnlijk is of heel ongemakkelijk
 4. Als er hele abnormale verschillen zit tussen de maten van de borst
 5. Als er abnormale huid verkleuringen of of textuur is
 6. Bij twijfel eerst langs de dokter.
Zie al onze contra indicaties klik hier

Resultaat van cupping massage van de borsten

 • Vocht wordt onder de  borst of beha lijn afgevoerd
 • Strakkere en stevigere huid
 • Onmiddellijk liftend effect
 • Vermindert gevoeligheid van de borsten 
 • Stimuleert de productie van anti-aging hormonen zoals prolactine, oxytocine en oestrogeen. 
 • Verbetert de doorbloeding van de borst    
 • Helpt het draineren van de borst 
 • Stimuleert de mammary glands
 • Verbetert de borst maat

Bellabaci cupping massage van de borsten

Bellabaci Cupping Massage stimuleert de diepe bloedcirculatie onder de huid van uw borst. Cupping stimuleert de zenuwen in uw borsten die essentieel zijn voor de receptoren van oestrogeen. Hierdoor wordt de bloedstroom in je hele borst gestimuleerd, waardoor ook de natuurlijke groei. Het masseren van je borsten is niet alleen voor de stimulatie, maar ook voor de algehele gezondheid van het weefsel van de borst. Door deze massage de doorbloeding verbetert en de zenuwen stimuleert geeft het nog meer Wellness- voordelen. 

 

Lymfedrainage is een holistische benadering.

Het lymfatische systeem in je lichaam is in wezen een netwerk van vaten die verantwoordelijk zijn voor het vervoeren van vloeistoffen en afvalstoffen. Het zorgt ervoor dat deze de gezonde cellen niet bereiken. Dit zelfde systeem helpt ook het afweren van bacteriën of virussen van de cellen. Lymfedrainage is een holistische benadering om het schoonmaken van deze vaten van alle gifstoffen. De Bellabaci Cups Massage is de perfecte oplossing om dit te bereiken. Een gezonde lymfatisch systeem betekent een gezonde borst. Deze massage kan ook helpen in de strijd tegen borstkanker, zorgt voor dat de cellen gezond blijven en het verwijdert van cellulaire producten die schade kunnen veroorzaken. 

Belangrijke opmerking

Gebruik het Bellabaci Massage Systeem niet zonder begeleiding bij borstkanker. Wij werken met huidtherapeuten samen die deze evt. in zetten na borstkanker. Ga dit niet zelf doen zonder begeleiding. 

Bellabaci Massage protocol

Decolleté

Gebruik altijd onze genie. Gebruik lichte of medium vacuüm sterkte met de zacht facial of body cups. Begin met bewegende cupping vanaf het midden van de borstbeen naar buiten toe. Je beweegt in een halve maan beweging. Daarna doe je de andere kant.

Onder de borst

Begin onderkant borstbeen naar buiten toe naar de oksel toe. En dit herhaal je dan aantal keer

Borsten

Eerst de gehele borst met Skin Get A Life insmeren. Gebruik de zachte body cup of facial cup. Begin met een zachte vacuüm en maak een beweging rond de borst. Je begint bij decolleté borstbeen dan rond om met de klok mee. Je kunt dan 4 bewegingen maken, druk zuig, strijkbewegingen, zig-zag en cirkelvormige.

Staande cupping

De Super cups kun je als afsluiting op de borst zetten, met de tepel in de cup. Niet langer dan vijf minuten, langzaam opbouwen, eerste keer 2 minuten en volgende keer 5 minuten. Evt. tot maximaal 15 min. (als de huid dit kan hebben en dat het geen ongemakkelijk gevoel geeft.)

blog over Bellabaci cupping massage

Rochelle heeft een passie voor cupping. Welke effecten het heeft op het lichaam. Je kunt alles aan haar vragen en wil je helpen naar het beste resultaat! Je kunt mij altijd Whats appen of mailen. 06-55343924

Deel onze berichten dat zou ik super tof vinden. Ik vind dat iedereen moet gaan cuppen dit is super gezond voor het lichaam. 

Dagelijkse stress verminderen met cupping

Dagelijkse stress en angst verminderen door cupping

In de moderne wereld van vandaag, stress, angst en depressie zijn dagelijkse gebeurtenissen. Of je nu stress ervaart van werkdruk, het opvoeden of  door isolatie, stress en angst wordt steeds gewoner. In afgelopen 9 jaar bemerken wij dat het werken met cupping veel los maakt bij mensen met stress en angst. Het geeft verlichting en men wordt meer bewust van lichaam en geest dat dit bij elkaar hoort.  

De reguliere geneeskunde berust vaak op medicatie voor de lagere neurotransmitters in de hersenen. Maar de alternatieve geneeskunde bewijst de effectiviteit van gezonde eetgewoonten, bewegen en evt. natuurlijke alternatieven bij het verminderen van stress in ons dagelijks leven. Hieronder vindt u enkele natuurlijke alternatieven om een stress-vrij leven.

Gemoderniseerde Chinese alternatieven voor stress en angst

Cupping therapie is een oude geneeswijze die zowel in het Oosten en nu in het Westen wordt toegepast. Cupping bestaat al sinds 1550 voor Christus en wordt nog steeds veel gebruikt vandaag de dag als een therapie voor  het verbeteren van de algehele gezondheid en voor chronische klachten. Deze traditionele methode krijgt steeds meer bekenheid en heeft zichzelf de afgelopen jaren bewezen dat het een indrukwekkende werking heeft op o.a. stress en angst.

Bellabaci cups

De Bellabaci medische silicone cups die je gemakkelijk zelf kunt reguleren door ze in te knijpen, zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hardheden om de circulatie te verbeteren en het afvoeren van toxines uit het lichaam. Ze zorgen voor verlichting van pijn en ongemak in de nek, schouders en rug. Vermindert inflammatie  en spanningen. Ze bieden een eenvoudige, niet-invasieve at-home doe-het-zelf-massage voor het gezicht, nek, buik en schouders. Kalmeert de drukke mind en vermindert de angst vanuit de buik.

Binnenkort kunt u onze online Workshops voor consumenten volgen. Schrijf je nu alvast in om op de hoogte gehouden te worden. Of als u als professional meer wil weten over deze therapie en een workshop wilt volgen klik dan hier

Verminder de dagelijkse stress en angst met Aromatherapie

Bij Bellabaci maken wij onze eigen  hand gemaakte aromatherapie wellness oliën die werken op specifieke lichaam systemen meer dan 15 jaar. Hoewel er veel zijn in onze genies, hebben we onze top 5 beste essentiële oliën gekozen om de dagelijkse stress en angst te verminderen:

Aromatherapie en Homeopathie

Lavendel: Lavendel kalmeert het zenuwstelsel waardoor bloeddruk en hartslag kan verlagen. Het kan helpen om een maag die angst vasthoud te kalmeren. Masseer de Bellabaci BYE BYE Belly Bluess Wellness olie tweemaal daags op de maagstreek en voel onmiddellijke verlichting.

Ylang Ylang: Ylang Ylang kan helpen bij negatieve emoties, het verminderen van de dagelijkse stress en het optreden van een angst en depressie te verminderen. Probeer de STRESS NO MORE feel-good Wellness olie.

Jasmine: In China is Jasmijn van oudsher gebruikt om de luchtwegen te openen. Het ontspant meteen bij nerveuze spanning. 

St Johns Wort: is het bekend voor het verlagen van depressie, milde angst en het verlichten van slaapproblemen. Deze krachtige kruid is beschikbaar in Pure Geconcentreerde formule in onze DEEP RELAX PURE Concentraat. Deze kun je als drukpunt massage of in een aromadifuser doen. Evt. paar druppeltjes in een warm bad.

Bergamot: Bergamot essentiële olie verbetert de bloedcirculatie, stimuleert hormonen en een gezonde spijsvertering, waardoor balans meer balans in het lichaam te krijgen. 

Tot slot.

Tot slot moeten we lief zijn voor ons lichaam en  voedzame en gezonde voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten en noten tot ons nemen. En toon empathie aan de mensen om je heen. Elk individu op deze planeet heeft zijn eigen frustraties en dagelijkse stress. Als we elkaar kunnen ondersteunen dan kunnen wij levensstijlstress aanpakken en verminderen. Werk aan je mind, bewegingspatroon en voeding. 

blog over Bellabaci cupping massage

Rochelle heeft een passie voor cupping. Welke effecten het heeft op het lichaam. Je kunt alles aan haar vragen en wil je helpen naar het beste resultaat! Je kunt mij altijd Whats appen of mailen. 06-55343924

Deel onze berichten dat zou ik super tof vinden. Ik vind dat iedereen moet gaan cuppen dit is super gezond voor het lichaam. 

Pak de symptomen aan van het Coronavirus met de Cupping therapie

Cupping is een traditionele Chinese methode (TCM) van ontgifting van het lichaam. Bellabaci is een gezondheid en beauty bedrijf die wereldwijd is gevestigd en die Cupping heeft gemoderniseerd. Onze non-invasieve medische hoogwaardige silicone cups zijn voor zowel het lichaam als het gezicht. Wij hebben verschillende hardheden, hard, zacht en medium uitvoering. 

Wanneer je de cup in knijpt op de huid plaatst, zorgt de negatieve druk en de lymfedrainage voor het verbeteren van de gezondheid/welzijn. Je kunt de behandeling thuis toepassen of bij één van onze aangesloten salons die jou alle uitleg kan geven over de behandelwijze thuis. Ook kan je je inschrijven voor één van onze online-Workshops, de eerste zal zijn Cellulite Be Gone Workshop. Deze is voor consumenten. Wil jij als professional aan de slag kom dan naar onze workshop of trainingen klik hier

Maar hoe werkt cupping therapie om de symptomen van verkoudheid en griep te voorkomen?

Chinese Gezondheidszorg autoriteiten hebben een proef richtlijn uitgegeven over het gebruik van Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) bij revalidatie COVID-19 “het nieuwe Coronavirus longontsteking”

Cup griep weg!

Cupping therapie kan ook helpen bij het opheffen van blokkades in je luchtwegen en voert toxines af. Je immuunsysteem is continue in gevecht met deze onnodige gasten. Door deze toxines af te voeren zorgt ervoor dat je meer energie krijgt en dus makkelijker het gevecht aan kan tegen de griep en verkoudheid. Cliënten die al eerder gebruik hebben gemaakt van de cupping massage therapie vertellen ook dat zij na de massage merken dat het slijm in de longen sneller wordt opgelost en zich beter gaan voelen. Bij taaislijmziekte hebben wij ook gemerkt dat het slijm los komt en men makkelijker kan ademhalen.

Resultaten na TCM!

Diverse rapporten hebben recent uitgegeven dat toepassing van TCM positieve effecten heeft op het behandelen van de Coronavirus symptomen. Westerse medicijnen biedt belangrijke levensondersteunende maatregelen voor ademhaling en voor de bloedsomloop. Terwijl TCM gefocust is op het verbeteren van de patiënt zijn fysieke conditie en zijn immuunsysteem. ‘Ze vullen elkaar aan zegt’:  Zhang Boli een academicus van de Chinese Academy of Engineering.

De resultaten: Patiënten kregen verlaging van hun koorts na gebruik van TCM, en verlichting van bepaalde symptomen zoals hoesten, vermoeidheid en vermindering van eetlust. Sommige kritische patiënten werden niet kritische patiënten, zegt Zhang Nianzhi een hoofdarts bij de pneumatologie afdeling van Anhie Proviciaal Ziekenhuis van TCM.

Weet jij nog de SARS uitbraak?

De in 2003 SARS uitbraak was een recent voorbeeld. TCM boodt effectieve en tijdige oplossing en verlichting voor het behandelen en revalideren van SARS patiënten. 

Cupping is zeker geen remedie maar is een natuurlijke manier om bij sommige Coronavirus symptomen verlichting te geven. 

Om Cupping toe te passen bij bijv. long problemen raadpleeg dan een professionele Cupping therapeut. Zie hier onze aangesloten salons, heeft u een specifiek probleem kunt u ons ook mailen en dan zoeken wij de juiste therapeut omdat wij met schoonheidsspecialiste, huidtherapeuten, fysiotherapeuten en sportmasseurs samen werken. 

Wij zullen blijven onderzoeken en in de gaten houden wat hiervan verdere resultaten zullen uitwijzen. Wij houden jullie op de hoogte over dit onderwerp. 

Engelstalige referenties:

http://www.xinhuanet.com/english/2020-02/18/c_138796123.htm

http://www.ecns.cn/news/2020-02-24/detail-ifztvsqr0579212.shtml

blog over Bellabaci cupping massage

Rochelle heeft een passie voor cupping. Welke effecten het heeft op het lichaam. Je kunt alles aan haar vragen en wil je helpen naar het beste resultaat! Je kunt mij altijd Whats appen of mailen. 06-55343924

Deel onze berichten dat zou ik super tof vinden. Ik vind dat iedereen moet gaan cuppen dit is super gezond voor het lichaam. 

Cupping massage therapie voor atleten!

Ben jij op zoek naar tools om je sport prestaties te verbeteren?

Veel sport liefhebbers kiezen voor sportdrankjes. Bedenk dan wel dat als je hiervan te veel neemt dat dit consequenties kan hebben.

Bijvoorbeeld Hyponatriëmie is een ernstige aandoening die optreedt als er een te kort aan natrium in het bloed zit. Dit kan veroorzaakt worden door uitdroging maar vaker door te veel hydratatie. Harvard heeft een groep marathonlopers bestudeert, waarvan 13 procent een zekere mate van hyponatriemie had en diegene die sportdrank hadden gedronken, hadden net zoveel kans op hyponatriemie als diegene die gewoon water hadden gedronken. 

Een andere studie bleek dat het zuur, suiker en natrium in deze energiedrank tanden aantasten en er een grotere kans is van gewichtstoename. De reden is hiervan is dat je deze vaak in 1 keer moet opdrinken.

Het introduceren van Bellabaci cupping massage voor atleten!

De Bellabaci cupping massage is een veel gezondere manier om je lichaam te herstellen of te verbeteren. Het helpt ook om blessures te voorkomen. Als je voor het sporten de huid al op warmt met cupping. Als er een blessure of kramp is, geef jezelf dan een snelle cupping massage om de weefsels en spieren te helpen bij het herstel. Dit kan je om de dag doen tot dat de blessure over is. 

Waarom verbetert cupping massage de sportprestaties?

Wanneer we sporten, hebben je cellen zuurstof en glucose nodig om goed te functioneren. Een opbouw van verzuring in het bloed kan ervoor zorgen dat de sportprestaties uitblijven. De Bellabaci cupping massage zorgt voor o.a. voor het afvoeren van afvalstoffen en verbetert de doorbloeding. Maar werkt ook op het zenuwstelsel waardoor pijn vaak vermindert. Het geeft een boost aan je immuunsysteem. 

Alle voordelen van de Bellabaci cupping massage op een rijtje!

 • Verminderen van gespannen spieren en verklevingen. Dit is de belangrijkste reden waarvoor atleten deze therapie nodig hebben.
 • Het stimuleert de doorbloeding. De huid wordt door de zuigkracht in de cup omhoog getrokken waardoor er een vacuüm ontstaat tijdens een sessie, dit zorgt ervoor dat het zuurstofrijke bloed, glucose, mineralen, hormonen sneller naar het behandelde gebied gaat waardoor sneller herstel.
 • Vermindert ontstekingen. Door de verhoogde bloedtoevoer en door de huid los te maken van spieren en gewrichten zorgt ervoor dat de ontsteking vermindert doordat het vocht sneller gedraineerd wordt.
 • Cupping gaat heel goed samen met andere behandelingen. Zoals acupunctuur, reflexologie, fysiotherapie, triggerpoints etc.
 • De meest voorkomende atletische klachten die zijn behandeld met cupping therapie zijn: nek pijn, rugpijn, pijn in de schouder, pijn in de gewrichten, chronische spier onevenwichtigheden of spierspasmen en hielspoor. Je hoeft natuurlijk niet een atleet te zijn om de voordelen van cupping te ervaren. Je kunt cupping ook gebruiken om celllulite te verminderen of kleine spataderen! Er zijn ook andere voordelen naast letselherstel zoals; fibromyalgie, migraine, oedeem, littekens, artritis en chronische nek krampen zijn slechts enkele voorbeelden waarin cupping therapie wordt gebruikt.Wil je dat je pijn vermindert en verlichting ervaart?

Laat je evt. masseren door één van onze aangesloten Bellabaci therapeuten. 

blog over Bellabaci cupping massage

Rochelle heeft een passie voor cupping. Welke effecten het heeft op het lichaam. Je kunt alles aan haar vragen en wil je helpen naar het beste resultaat! Je kunt mij altijd Whats appen of mailen. 06-55343924

Koop nu! klik het plaatje aan. De Bellabaci Kit met handschoen of de Bellabaci Box zonder handschoen. Voor professionals hebben wij een leuke aktie 6 + 1 klik dan hier

Deel onze berichten dat zou ik super tof vinden. Ik vind dat iedereen moet gaan cuppen dit is super gezond voor het lichaam. 

Is cupping een bindweefselmassage?

Verschil tussen Cupping en bindweefsel massage.

Vraag een Bellabaci therapeut naar het bindweefsel en je zult onmiddellijk horen over collageen en elastine, of de vorming van rimpels of slappe huid wanneer dit weefsel niet langer  meer veerkrachtig is, dus verslapt is. Over het bindweefsel kan veel meer worden gezegd en er zijn vele soorten die in het hele lichaam zeer belangrijke functies vervullen.

Wanneer u denkt aan het woord “Bindweefsel”, in het Engels: Connective Tissue zult u begrijpen dat het een functie inhoudt het “verbinden” van weefsels is. Dat gezegd hebbende, sommige soorten bindweefsels lijken op vloeistof, zoals bloed en lymfe. Hun functie blijft hetzelfde, bijvoorbeeld in het geval van bloed. Het heeft een extracellulaire matrix die bekend staat als plasma en de rode en witte bloedcellen, evenals bloedplaatjes staan met elkaar in verbinding.

De belangrijkste soorten bindweefsels zijn:

 1. Los bindweefsel – gevonden in de wervels en houdt organen op hun plaats en hecht epitheel cellen aan hun onderliggende weefsels.
 2. Collageenweefsel – algemeen bekend als collageen, elastine en reticulaire vezels en dit type is verantwoordelijk voor de huidspanning.
 3. Dicht bindweefsel – komt vooral voor in gewrichten en ligamenten en deze collageenvezels zijn verantwoordelijk voor het verbinden van spieren met botten.
 4. Gespecialiseerd bindweefsel – zoals bot, bloed, lymfe en vetweefsel.

Om welk type bindweefsel het ook gaat. Het is een feit dat bepaalde processen moeten plaatsvinden. Zodat de alles goed blijft werken er een goede doorstroming is.  Bijv. de processen zoals de instroom van zuurstof en voedingsstoffen en het afvoeren  van toxines/afvalstoffen enz. Moet er een constante stroom van bloed en lymfe zijn van en naar deze weefsels.

Het is belangrijk voor verschillende structuren zoals bijv. bij de botten. Er worden nieuwe bloedplaatjes gevormd waardoor we gezond en sterk blijven. Bewegen/sporten is daarom ook super belangrijk. Helaas zijn er veel mensen die dit vaak niet kunnen volhouden om regelmatig te bewegen. 

Waardoor verslechtert het bindweefsel, wat gebeurt er dan?

Bindweefsel degenereert normaal door veroudering en slechte voeding en / of levensstijl. De resultaten kunnen leiden tot veel verschillende en ongewenste aandoeningen zoals: vermindering van het bewegelijkheid in een gewricht, pijn, stijfheid, hernia en ook de zichtbare tekenen van veroudering, bijvoorbeeld elastose (verlies van elasticiteit) en de vorming van lijnen en rimpels. Bloed, en daarmee bedoelen we vers, goed geoxygeneerd en voedingsstofrijk bloed kan echt worden gezien als het levenselixer.  Het is super belangrijk dat we de doorstroming ervan blijven verbeteren.

Dit is waar massagetherapeuten een vitale rol kunnen spelen in de kwaliteit van leven van een cliënt.  Datgene aan te bieden wat zij zelf niet kunnen bereiken door beweging of goede zelfzorg. Regelmatig laten masseren, of het nu een oppervlakkige lymfedrainage of diepe bindweefselmassage is stimuleert cel regeneratie, verbetert de bloedcirculatie en lymfe. Een massage is een training voor ons lichaam. Dit is als resultaat dat we letterlijke en figuurlijk lekkerder in ons vel komen te zitten en meer wendbaar.

Bellabaci cupping is een bindweefselmassage!

De Bellabaci cupping massage is een bindweefselmassage. Maar wat is nu het verschil. Theoretisch is cupping dus hetzelfde als een bindweefselmassage. Je werkt op verschillende systemen van de huid en het lichaam. Je werkt op het:

 1. Spierstelsel
 2. Lymfe
 3. Doorbloeding
 4. Immuunsysteem
 5. Celniveau
 6. Hormonen

Doet een cupping massage of bindweefselmassage pijn?

Dit hoeft absoluut niet. Natuurlijk als je verklevingen in de huid hebt dan kan het pijnlijk zijn, maar door de huid zachtjes voor te bereiden, om het los te maken kan je dit heel langzaam opbouwen. Ik zeg altijd werk op de grens van gevoeligheid, maar niet gelijk pief paf poef de diepte in. Dit is nergens voor nodig, ik ben zelfs van mening dat je meer kapot kan maken dan nodig is.

Het heeft ook alles te maken welke cups je gebruikt en hoe je de cups gebruikt. Hier zit veel verschil in laat je informeren bij onze aangesloten salons of op deze website. Doe evt. mee met één van onze Challanges.

Men ervaart na de bindweefsel massage de cupping als heerlijk, je voert dan alle afvalstoffen af die je net hebt los gemaakt. Ook pak je met de cups een groter gebied van de huid waardoor de beleving heel anders is dan een bindweefselmassage. De combinatie bindweefsel massage en cupping is echt geweldig! En hoe mooi is het dat je tijdens een kuur bij de professional je thuis de cups kunt gebruiken, natuurlijk met goede uitleg.

Boek jij dus een kuur bij 1 van onze aangesloten salons dan kun je de online workshop gratis ontvangen waarbij ik jouw 8 weken lang online begeleidt. Of koop bij mij de online workshop met cups. 

Waarom is Cupping belangrijk!

Het is heel belangrijk om alle verklevingen weer los te krijgen. Omdat ik van mening ben dat verklevingen uiteindelijk problemen kan veroorzaken voor je gezondheid en natuurlijk ook ontsierlijke huidstructuur kan geven. Bindweefsel bestaat uit groot deel uit vocht…..

Het vocht dient als transport. Het vocht kan te dik zijn maar ook te dun dat betekent afvalstoffen en voedingstoffen niet goed kunnen afgevoerd worden of dat er geen goede huidstofwisseling is waardoor alles vastloopt. Ik ben ook van mening dat dit alles te maken heeft met aanleg, voeding en beweging en vooral een goede mindset.  Wij zijn daar vaak niet van bewust.

Ik ben van mening iedereen zou elke maand een bindweefselmassage inclusief cupping massage moeten ondergaan.

Je stimuleert de fibroblasten en die maken collageen en elastine aan en die zorgen ervoor dat de huid verstevigt. Dit gebeurt na 6 weken pas, daarom is het belangrijk dat je langere tijd blijft cuppen voor het beste resultaat. Volg nu de online workshop Cellulite be gone voor consumenten voro thuisgebruik klik hier.

Voor professionals geef ik door heel Nederland workshops voor de data’s klik hier

Kus je lichaam gezond!

 

blog over Bellabaci cupping massage

Rochelle heeft een passie voor cupping. Welke effecten het heeft op het lichaam. Je kunt alles aan haar vragen en wil je helpen naar het beste resultaat!

Deel onze berichten dat zou ik super tof vinden. Ik vind dat iedereen moet gaan cuppen dit is super gezond voor het lichaam. 

Welke Genie heb jij vandaag nodig?

Voor de volledige Bellabaci ervaring, kan de klant de 6 genies bekijken. Met behulp van periferie visie, de klant kiest voor de kleur die het meest aantrekt. Kiest men er twee, dan kan je via de geur kiezen. In ware Aromatherapie, uw olfactorisch geheugen zal u begeleiden naar de juiste genie die lichaam en geest nodig heeft. Als de Genie heerlijk ruikt, is hij de juiste formule. Als de Genie niet helemaal lekker ruikt, is het niet wat je lichaam nodig heeft. Mensen zijn intelligente wezens, en wij hebben de mogelijkheid om te weten wat we nodig hebben, we hoeven alleen maar te leren hoe we met deze mogelijkheid om moeten gaan. Voor een praktische gelijkenis, als je ziek bent met een virus, kunt u hunkeren naar jus d ‘ orange (immuun-boosting) of chocolade voor de calcium een opbouwend element in tijden van pijn.

Skin Get a Life – Roze Symbol

Roze is de kleur van eigenliefde. Mensen die worstelen met het ouder worden wordt aangetrokken naar deze kleur. Veroudering kan een moeilijke overgang zijn voor velen, men ziet meer rimpels in de spiegel waardoor het gevoel kwetsbaarder. De aromatherapie mix is dat deze Genie helpt met de positieve emoties en het behandelen van de zichtbare tekenen van veroudering. Deze Genie kan op het gezicht en het lichaam worden gebruikt om te verminderen van rimpels, littekens, striae en een droge huid.

Hello Body Mechanic – Blauwe Symbol

Blauw is de kleur van vertrouwen. Mensen die pijn ervaren zullen aangetrokken worden naar deze kleur om vertrouwen te krijgen in ons om ze te helpen zich beter te voelen. Als je kijkt naar de kleren, logo’s etc in de medische wereld (artsen, verpleegkundigen, tandartsen) is dit meestal de kleur blauw. Blauw heeft een kalmerend effect op de emoties en een koelend effect op de ontsteking wat nodig is. Deze Genie is een geweldige keuze als u een massage uitvoert op de voorhoofd voor mensen die lijden aan hoofdpijn en migraine

Cellulite Be Gone – Groene Symbol

Groen is de kleur van gezondheid en wellness. Mensen die geïnteresseerd zijn in gezond leven en afslanken, zal naar deze kleur worden aangetrokken. Groen is ook de kleur van gezonde planten en bomen en wekt een gevoel van wellness in ons op wanneer wij zijn omringd door door bossen of planten, welke ons verse zuurstof geven en het leven. Deze Genie is ook een goede keuze voor degenen die verzuring hebben opgelopen zoals bij artritis, verstoorde immuun functie, jicht en reuma

Stress No More – Gele Symbol

Geel is de kleur van positiviteit en opbouwend. Klanten die last hebben van stress, slapeloosheid, nerveuze spanningen, chronische vermoeidheid en depressie worden aangetrokken naar deze Genie. Het is geweldig om op de solar plexus toe te passen (daar waar je je de vlinders voelt in de buik) voor het in balans brengen van bijnieren, alsmede over de achterkant van de nek en hoofdhuid-massage behandeling om te ondersteunen van de serotonine productie. Deze olie is ook een goede keuze om te gebruiken tijdens reflexologie voor het verlichten van de zenuw spanning en bij het zoeken van kristallen in de voeten. Deze Genie kan ook worden gebruikt voor het gezicht en lichaam voor kwetsbare                                         en gedehydrateerde huid, stress is een van de belangrijkste oorzaken van uitdroging

Bye Bye Belly Blues – Orange Symbol

Oranje is de kleur van de buik wellness. Mensen die problemen hebben zoals aan het buikgebied zoals IBS, opgeblazen gevoel, spastisch colon, menstruatiepijn, dieet intoleranties zoals gluten, melkzuur en spijsvertering ondervindt zal worden aangetrokken naar deze Genie. De ingrediënten in deze Genie zijn ook zo geformuleerd om te gebruiken voor de huid van de buik waar we evt. striae hebben, gewichtstoename ervaren en bij zwangerschap te helpen met de veerkracht van de huid en huidspanning. Deze Genie biedt uitzonderlijke snelwerkende verlichting van de pijn en kan ook worden gebruikt op de onderrug bij menstruatie-gerelateerde pijn.

Circuflow – Paarse Symbol

Paars is de kleur voor de energie van de geest en het lichaam. Wie problemen ondervindt met bezemrijs, hormonale onevenwichtigheden, slechte lymfedrainage en de doorbloeding, vermoeidheid en mentale vermoeidheid zal worden aangetrokken tot deze Genie. De ingrediënten die worden gebruikt voor het formuleren van deze Genie werd gekozen voor hun uitzonderlijke “het leven geven” en zijn eigenschappen om het systeem weer in balans te komen, kan tevens gebruikt worden in gebieden van haarverlies die te wijten zijn aan de schildklier en een slechte bloedsomloop. Deze Genie kan gebruikt worden op het lichaam en het gezicht voor een stralende, zuurstofrijke, wallen en gezwollen huid.

Interessant om op te letten: Deze kleuren resoneren ook met de chakra ‘ s in de Ayurvedische Geneeskunde.

CocoBaci black het nieuwe wit

 

Het leven is niet altijd zwart-wit, maar wanneer het aankomt op een gezond lichaam en een mooie glimlach dan is het zo simpel als wat.

Naast de Cocobaci in 3 smaken introduceren wij nu ook de nieuwe Cocobaci Black om een boost aan je dagelijkse verzorging toe te voegen. Cocobaci Black combineert de kennis van “Oil Pulling” met zuiver kokosnoot olie, gemmotherapie, geactiveerde macadami houtskool en organische essentiële olie van pepermunt en munt.

Oil pulling? Wat is dat?

Duizenden goede en slechte bacteriën houden huis in je mond en hechten zich als plaque. Denk er aan, alles wat je in je mond stopt vervolgt zijn weg in je lichaam. Al die pesticiden, hormonen, genetisch gemodificeerde organismen en verborgen chemicaliën….

Mondzuur is een van de hoofdzaken van tandproblemen als gevolg van wat je eet en drinkt zoals koffie, limonades, wijn, en bewerkt voedsel etc. Het Cocobaci Black “Oil Pulling” programma helpt je om je mondhygiëne op een natuurlijke wijze te verbeteren en krijg je een mooiere glimlach. “Oil Pulling” betekent letterlijk onttrek potentiele ziekteverwekkers en bacteriën aan het lichaam. Het gebruik is eenvoudig, houdt het zakje in warm water totdat het vloeibaar is, dan neem de inhoud van het zakje Cocobaci Black in je mond en laat dit 10 minuten rondgaan in je mond, “trek” tussen de tanden door en spuug het weer uit! Liefst in de vuilnisbak voorkomt verstopping in de riolering. Zo makkelijk is het!

Gemmotherapie? Dat klinkt raar….Maar wat is het?

Gemmotherapie. Gemmo is afgeleid van het woord Gemma het Latijnse woord voor knop. Gemmotherapie is een behandeling met preparaten gemaakt van jonge plantendelen. Wij gebruiken het, gemaakt eikenknop extract, als natuurlijke universele cellulaire detoxer en is een uitstekende toevoeging om de mondhygiëne te verbeteren.

Hoe kan geactiveerde Macadamia houtskool tanden witter maken?

Het werkt om tanden witter te maken door plaque en andere kleine deeltjes die vlekken veroorzaken te absorberen. Geactiveerde houtskool is een bekend natuurlijk middel voor een mooie glimlach. Het is ook een krachtig middel om gifstoffen en andere chemicaliën in het lichaam te binden. Hierdoor kunnen gifstoffen uit het lichaam gespoeld worden en voorkomt het nieuwe absorptie.

Cocobaci Black, hoe kan je mij helpen?

*Helpt tanden witter te maken

*Verbetert de mondhygiëne*Voorkomt gaatjes

*Bind en verwijdert gifstoffen

*Verbetert de pH balans

*Voorkomt slechte adem en tandvleesproblemen

*Een natuurlijke alternatief voor chemisch bleken van de tanden

*Ondersteunt het lichaam bij het natuurlijk afweersysteem

*Verbetert de cognitieve functie

*Verlaagd slecht cholesterol bij regelmatig gebruik

 

Bestel nu in onze webshop: https://www.bellabaci.nl/product/cocobaci-oil-pulling-black/

Weer strak de zomer in!

Wist u dat een goede detox u kan helpen om sneller gewicht te verliezen?

Met de feestelijke dagen achter ons, onze goede voornemens  en de zomer in het voorruitzicht is het wellicht een goed idee om nu te beginnen met de overtollige pondjes kwijt te raken. Toxines en overtollig vocht vertraagt uw stofwisselingsprocessen en gewichtsverlies. Ook verstoort het de juiste balans van hormoonproductie. Dit zal van invloed zijn op spieropbouw, cellulite en op hoe je je voelt emotioneel (late nachten met veel snoepen)… Cupping Massage zal helpen om u een gezond, mooi lichaam te krijgen en laat je vervelende gevoel achter voor het nieuwe seizoen. Maak dit seizoen tijd voor positieve gedachtes,  voor blijvende verbeteringen, om sneller af te vallen, je sterker te voelen en vol energie!

De Bellabaci Spring Clean: Begin uw ochtend door het drinken van een glas met warm water met een scheutje verse citroen om het lichaam te alkaliseren en de verschillende lichaamsvloeistoffen weer in beweging te zetten. Oil Pulling is hierbij ook een grote ondersteuning en een echte detox, vooral als je een vieze adem in de ochtend hebt. Exfoliëren is de sleutel om zich te ontdoen van dode huidcellen en helpt bij de opbouw en zorgt voor een betere product penetratie. Door dit tweemaal per week te doen is dit geweldig om de microcirculatie te stimuleren. Daarna kunt u de Cellulite Be Gone of Circuflow Genie, dit is een natuurlijke remedie-olie, toepassen op het behandelend gebied. Knijp in de zachte Bellabaci Cup, plaats de cup op uw huid en voer de lymfe af. Laat de cup glijden van de knie naar boven, naar het hart. Volg met rondgaande bewegingen en eindig met een effleurage voor de afvoer van de lymfe om alleen de toxines in beweging te krijgen. Begin met 3 x in de week 10 minuten voor de beste resultaten en de week daarna evt. elke dag. (Belangrijk: kijk hoe de huid reageert als het goed rood is, is het al voldoende). Is de volgende dag u been gevoelig geef het dan een dag rust. Mocht u het gevoel hebben dat het weinig doet pak dan de harde cup. Zorg ervoor dat u veel water drinkt gedurende de dag om afvalstoffen af te voeren.

Beperk uw inname van koffie, thee, geraffineerde koolhydraten en suiker. Deze stoffen leiden tot uitdroging, zuurgraad en gewichtstoename. Ze zijn ook gekoppeld aan ziekten zoals diabetes en insuline resistentie. Studies tonen aan dat degenen die hun maaltijd beginnen met een salade of een kom soep, verbruiken minder calorieën.

Tip-Vergeet niet om in het voorjaar je gezicht ook met de Bellabaci facial cups te reinigen-detoxen in combinatie met de Genie Skin get a life! Ophoping van afvalstoffen in het gelaat leidt tot rimpels, verlies van elasticiteit en congestie! PS: Heb je nog geen eigen Bellabaci Genies of de Cups? Bezoek onze online winkel en kom in een wereld van holistische gezondheidsartikelen.