Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

Menopauze
Huidverzorging tijdens de (Pre) Menopauze

Product Meno Free Ebook

Wil jij alle informatie in een ebook dat kan! 

Vul dan je gegevens in!

Huidverzorging tijdens de (Pre)Menopauze!   

Wij hebbenverschillende producten ontwikkelt die gemaakt zijn voor vrouwen in de menopauze of pre-menopauze.  Menofree biedt een natuurlijke comfort tijdens de overgang naar de menopauze.  De zorgvuldig geselecteerde volledig, veganistische, wild geoogste natuurlijke ingrediënten worden gecombineerd om de rijpere vrouw te troosten, te kalmeren en te verzorgen. zodat ze in de menopauze vrij en comfortabel kan omarmen.

Als het gaat om de menopauze, is een van de meest voorkomende zorgen huidgevoeligheid en uw huidverzorgingsroutine tijdens de menopauze.

Huidveranderingen tijdens deze periode kunnen huidirritatie, huidgevoeligheid, huidhydratatie, eczeem, jeuk, opvliegers, roodheid en puistjes omvatten. De huid kan er echter ook stralender uitzien dan ooit tevoren.

Om uw natuurlijke glans te versterken, is MENO-FREE speciaal ontwikkeld voor de pre-menopauze en menopauze huid en biedt het een natuurlijke huidverzorgingsoplossing voor gezicht en lichaam tijdens deze overgang.

Dag huidverzorging bij (pre)Menopauze

Deze Calm Body Day Lotion voor het hele lichaam bevat kalmerende aromatische essentiële oliën en verouderende plantencomplexen om de gevoelige huid onmiddellijk te kalmeren. Dit kalmerende boeket van essentiële oliën hydrateert niet alleen de huid, maar verlicht ook de emoties.

Ingrediënten: limoen, grapefruit, scharlei en geranium hydrateren diep terwijl ze aromatherapie geven om u te helpen ontspannen.

Meno-Free Calm body day lotion

Nacht huidverzorging tijdens (pre)Menopauze

Comfort Night Body Lotion

Om het lichaam ‘s nachts te troosten tegen symptomen van opvliegers, nachtelijk zweten, jeuk en uitdroging in de menopauze, is de MENO-FREE Comfort Body Night Lotion ontwikkeld om het lichaam te kalmeren en de huid te hydrateren terwijl u slaapt.

Ingrediënten zijn onder meer een delicate mix van amandelolie, sheaboter en cacaoboter, jasmijn, neroli, lavendel en scharlei

Gezichts huidverzorging tijdens (pre) Menopauze

Het gezicht wordt over het algemeen het meest aangetast tijdens de overgang naar de menopauze. Veranderingen komen vaak tot uiting in de vorm van roodheid, gevoeligheid en puistjes. Dit is echter ook een moment waarop de huid kan stralen en er stralend uitziet. Het toevoegen van de geavanceerde Nurture Face Day & Night Cream aan uw huidverzorgingsroutine tijdens de menopauze geeft de verouderende huid een extra boost van vocht, helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen en kalmeert de gevoeligheid. 

Ingrediënten zijn onder meer Bergamot FCF, Jasmine, Geranium en Clary Sage 

GEBRUIKSAANWIJZING: tweemaal daags op het gezicht aanbrengen om de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen. 

SPF ZONNEBESCHERMING TOEVOEGEN WANNEER JE NAAR BUITEN GAAT.

Meno-free

Het gevecht tegen opvliegers

Cool Calming Mist

Hoewel opvliegers altijd en overal kunnen voorkomen, is het belangrijk om een veelzijdig product in je handtas, thuis of op kantoor te hebben.

De MENO-FREE Cool-Calming Mist verlicht onmiddellijk opvliegers en verfrist uw humeur en welzijn. Verbetert met de natuurlijke eigenschappen van pepermunt, lavendel, geranium en cipres om je lichaam te ontspannen en je emoties te kalmeren.

Tanja Jess over haar do’s en don’ts. Ook Ralph Moorman die veel weet over voeding en hormonen. In combinatie met de Huidverzorging tijdens de (Pre) menopauze kies dan voor Meno-free

JIJ VERTELDE, WIJ LUISTERDEN

 

  • Omdat ik niet veel vriendinnen had die tegelijkertijd overgangsklachten hadden, had ik veel vragen.
  • Alle dingen waardoor ik mij vrouw voelde, werden tegelijkertijd geëlimineerd.
  • Op die leeftijd had ik nog steeds verschillende vriendinnen die baby’s kregen of zwanger waren.
  • Het was een verandering, maar het was slechts een deel van het continuüm van het leven.
  • Het is iets dat een overgangsfase is. Je hoeft alleen je lichaam er doorheen te laten gaan. Mijn beste advies is om het te omarmen. Laat het proces plaatsvinden.
  • De ervaring van elke vrouw is anders, maar erover praten is goed voor iedereen.
  • Sta open voor Oosterse geneeskunde zoals cupping en acupunctuur, het doet wonderen.
blog over Bellabaci cupping massage

Rochelle heeft een passie voor cupping. Welke effecten het heeft op het lichaam. Je kunt alles aan haar vragen en wil je helpen naar het beste resultaat! Je kunt mij altijd Whats appen of mailen. 06-55343924. 

Maar er is veel terug te vinden op de website. 

Deel onze berichten dat zou ik super tof vinden. Ik vind dat iedereen moet gaan cuppen dit is super gezond voor het lichaam.