Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

FACIAL

Hoe je gezichtscupping van Bellabaci kunt gebruiken!

Ben jij de gelukkige nieuwe eigenaar van een spectaculaire set Bellabaci Facial Cups, je kunt deze medische silicone cups zelf met de hand reguleren gebaseerd op de behandelsuccessen van de Oude Chinese cupping therapie. Als je nieuw bent op onze website, vraag je je misschien af wat de beste manier is om het meeste uit uw fantastische set Facial Cups te halen. Sommigen vinden het in het begin misschien spannend en leggen ze een tijdje op de plank. Niet doen! Je zult de stappen zo gemakkelijk vinden na het lezen van dit artikel, dat je in een mum van tijd een Bellabaci-goeroe bent! Ook hebben wij een stappenplan op video. 

Het belangrijkste dat je moet weten, is dat er 3 manieren zijn om uw gezichtscupset in uw huidverzorgingsregime te implementeren. We raden je aan ze allemaal te proberen voordat je jouw favoriet kiest. Iedereen heeft een methode die het beste bij hun levensstijl past en we zijn er om jouw te helpen de jouwe te vinden!

HOUD JE GEZICHTSCUPS VAST, HIER ZIJN 3 TIPS OVER GEZICHTSCUPPING

Dubbele reiniging – Het is een oude methode om je huid twee keer te reinigen. De eerste reiniging verwijdert make-up en vuil. De tweede reinigt je poriën diep van binnen. We raden aan om je gezichtscups tijdens de eerste reiniging te gebruiken om eventuele verstoppingen te verminderen en je tweede reiniging met de door jou gekozen gezichtsreiniging effectiever te maken. Je kunt een gel- of crème-reiniger gebruiken, afhankelijk van wat het beste bij je huidtype past.

Exfoliëren – Of je nu een korrelige of enzymatische exfoliant gebruikt, je zult een extra diepe reiniging bereiken wanneer je je gezichtscups aan de mix toevoegt. Zorg ervoor dat je in elk gebied even veel tijd doorbrengt. Pas goed op rond je ogen, want de huid is veel kwetsbaarder dan de rest van je gezicht. 

Massage – Hoewel de eerste 2 toepassingen sneller zijn, kun je hier de tijd nemen. Leun achterover, ontspan en geniet terwijl de gezichtscups je mimische spieren masseren. Kies verstandig je massagemedium. De product penetratie wordt enorm gestimuleerd, dus je zult veel meer profiteren van het door jou gekozen huidverzorgingsproduct. Zorg er altijd voor dat de gezichtscups in beweging blijven. Als je ze in een gebied ‘parkeert’, kan het zijn dat je een Cup Kiss  krijgt.

WAT IS JOUW FAVORIETE METHODE OM JE BELLABACI-GEZICHTSCUPPING TE GEBRUIKEN? WIJ WILLEN GRAAG VAN JOU HOREN WELKE!

Let op: gebruik nooit een product dat minerale olie bevat in combinatie met uw Bellabaci Facial Cups. Onze cups zijn gemaakt van siliconen en van medische kwaliteit, die degenereren en verharden bij contact met minerale olie en alcohol. Deze zijde zachte siliconen zorgen ervoor dat er geen virussen, bacteriën of schimmels in je cups terecht kunnen komen. Je kunt er dus zeker van zijn dat je voor de hoogste kwaliteit hebt gekozen!

Toptip: hoewel we bij het Bellabaci-team het erover eens zijn dat delen zorgzaam is, raden we het af om jouw cups uit te lenen. Dit zorgt voor een hygiënische therapie bij elk gebruik. Om jouw gezichtscups te verzorgen, was je ze na elk gebruik met onze Bellabaci vloeibare handzeep of Unicura handzeep en laat je  ze drogen.

PS: Heb je nog geen eigen set Bellabaci Facial Cups? Bezoek onze webshop en start nu de strijd tegen veroudering op een natuurlijke manier!

HAPPY CUPPING!

Bellabaci therapeuten locator
FACIAL CUPPING

ONLINE 8 WEKEN PROGRAMMA

Vind jij het lastig om 8 weken vol te houden om bij jezelf gezichtscupping toe te passen. Ik help jou 8 weken lang om voor het beste resultaat te komen. Je krijgt 20 video filmpjes die elke stap uitleggen en waar je allemaal mee moet opletten. 

*Verschillende grepen

*Welke producten je het beste kunt gebruiken

*Een e book

*Coachcalls

*Een weekkaart

Neem een kijkje op de volgende pagina en geef je nu op!!!

blog over Bellabaci cupping massage

Rochelle heeft een passie voor cupping. Welke effecten het heeft op het lichaam. Je kunt alles aan haar vragen en wil je helpen naar het beste resultaat! Je kunt mij altijd Whats appen of mailen. 06-55343924 Maar er is veel terug te vinden op de website. 

Deel onze berichten dat zou ik super tof vinden. Ik vind dat iedereen moet gaan cuppen dit is super gezond voor het lichaam.