Mijn naam is Rochelle van Doorn (1976),  eigenaresse van een schoonheidssalon Rochelle Beauty en Bellabaci Nederland en voorheen part-time docente aan het Zadkine College te Rotterdam.Op mijn reizen liep ik Zuid Korea tegen het fenomeen “Cupping” aan.
In een plaatselijke sauna zag ik het gebruik van kleine cups, die tijdens het baden gebruikt werden en welke als doel hadden de bloedsomloop te stimuleren, afvalstoffen af te voeren en naar men zegt te helpen bij allerlei kwalen.
Echt een rage die ik nog niet eerder in Europa had gezien en een afgeleide hiervan heb ik intussen met groot succes op de markt gezet.
Bij mijn zoektocht, hoe deze ook op andere manieren te gebruiken, stuitte ik op een “nieuwe” massagetechniek die hierop is gebaseerd.

Keren Trabelsi in Zuid Afrika zocht distributeurs en zo kwamen wij in gesprek.

Vanaf 1 augustus 2011 is Bellabaci Nederland, ook werkzaam onder de naam Wellness Cupping, officieel distributeur in de Benelux voor de Bellabaci cups en massage lotions.
Sinds 1 januari 2016 ook distributeur van Elim Spa Products uit Zuid Afrika, een fantastisch voetverzorgings systeem MediHeel en Medihand voor het pijnloos onteelten en verzorgen van de voeten en de handen.

Met ingang van 1 augustus 2017 heb ik mijn bedrijf gevestigd in Bergschenhoek, Weg en Bos 90.
Hier heb ik voor de voorraad van de webshop een overzichtelijke opslag met op de eerste verdieping een kantoor met de mogelijkheid om op kleine schaal Workshops en trainingen te houden.
Daarnaast blijf ik natuurlijk workshops in het land houden en geef trainingen bij samenwerkende bedrijven.

Onze Missie

Bellabaci, kus je lichaam gezond! Wij streven naar een mooiere, strakkere huid en een gezonder lichaam. Voor ons is het lichaam en geest een geheel. Dit in combinatie met een gezondere levensstijl. Het is dan ook onze missie om huidtherapeuten, fysiotherapeuten, schoonheidsspecialistes, masseurs en iedereen die affiniteit heeft met masseren te voorzien van hoogwaardige producten en deze ook op te leiden tot Bellabaci specialisten zodat de Bellabaci cupping massage op de juiste manier uitgevoerd wordt en dat deze specialist ook in staat is om de cliënt te begeleiden, effectieve adviezen en handige tips kan geven voor thuisgebruik. Maar zelf zal je de verantwoordelijkheid moeten nemen om het thuis goed te kunnen voortzetten.

Onze Visie

Is om Bellabaci cupping op een professionele en positieve manier onder de aandacht te blijven brengen. Het alternatieve en medici dichter bij elkaar te brengen door middel van effectieve, mooie samenwerkingen. Waarbij het persoonlijke individu centraal staat. Het verder optimaliseren en continueren van onze deskundigheid, goede communicatie, professionaliteit, service en transparantie van handelen en dat onze producten van hoge kwaliteit zijn en blijven.

Kernwaarden

Bij ons mag je rekenen op persoonlijke aandacht en geborgenheid. Wij bieden een kleinschalige leeromgeving aan. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Daarom ondersteunen wij onze depositaires onder andere  op het gebied van verkoop en marketing en persoonlijke begeleiding bij praktijkvragen. Wij zijn vooruitstrevend, innovatief en actief participerend in onderzoek en ontwikkeling van onze behandelingen en producten.

Wilt u alles weten over de techniek van het Bellabaci Massage Systeem, neemt u dan contact op en ik voorzie u, geheel vrijblijvend, van alle informatie over zowel de cups, de lotions en eventueel te volgens training en/of Workshop.