Over mij

rochelle-m-elementen-vrj--k
Mijn naam is Rochelle van Doorn (1976), part-time docente aan het Zadkine College te Rotterdam en daarnaast eigenaresse van een schoonheidssalon Rochelle Beauty en Bellabaci Nederland.

Op mijn reizen liep ik Zuid Korea tegen het fenomeen “Cupping” aan.
In een plaatselijke sauna zag ik het gebruik van kleine cups, die tijdens het baden gebruikt werden en welke als doel hadden de bloedsomloop te stimuleren, afvalstoffen af te voeren en naar men zegt te helpen bij allerlei kwalen.
Echt een rage die ik nog niet eerder in Europa had gezien en een afgeleide hiervan heb ik intussen met groot succes op de markt gezet.
Bij mijn zoektocht, hoe deze ook op andere manieren te gebruiken, stuitte ik op een “nieuwe” massagetechniek die hierop is gebaseerd.

Keren Trabelsi in Zuid Afrika zocht distributeurs en zo kwamen wij in gesprek.

Vanaf 1 augustus 2011 is Bellabaci Nederland, ook werkzaam onder de naam Wellness Cupping, officieel distributeur in de Benelux voor de Bellabaci cups en massage lotions.
Sinds 1 januari 2016 ook distributeur van Elim Spa Products uit Zuid Afrika, een fantastisch voetverzorgings systeem MediHeel en Medihand voor het pijnloos onteelten en verzorgen van de voeten en de handen.

Met ingang van 1 augustus 2017 heb ik mijn bedrijf gevestigd in Bergschenhoek, Weg en Bos 90.
Hier heb ik voor de voorraad van de webshop een overzichtelijke opslag met op de eerste verdieping een kantoor met de mogelijkheid om op kleine schaal Workshops en trainingen te houden.
Daarnaast blijf ik natuurlijk workshop in het land houden en geef trainingen bij samenwerkende bedrijven.

Wilt u alles weten over de techniek van het Bellabaci Massage Systeem, neemt u dan contact op en ik voorzie u, geheel vrijblijvend, van alle informatie over zowel de cups, de lotions en eventueel te volgens training en/of Workshop.