Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

Coronavirus en Bellabaci cupping. Cupping is een traditionele Chinese methode (TCM) van ontgifting van het lichaam. Bellabaci is een gezondheid en beauty bedrijf die wereldwijd is gevestigd en die Cupping heeft gemoderniseerd. Onze non-invasieve medische hoogwaardige silicone cups zijn voor zowel het lichaam als het gezicht. Wij hebben verschillende hardheden, hard, zacht en medium uitvoering. 

Wanneer je de cup in knijpt op de huid plaatst, zorgt de negatieve druk en de lymfedrainage voor het verbeteren van de gezondheid/welzijn. Je kunt de behandeling thuis toepassen of bij één van onze aangesloten salons die jou alle uitleg kan geven over de behandelwijze thuis. Ook kan je je inschrijven voor één van onze online-Workshops, de eerste zal zijn Cellulite Be Gone Workshop. Deze is voor consumenten. Wil jij als professional aan de slag kom dan naar onze workshop of trainingen klik hier

Maar hoe werkt cupping therapie om de symptomen van verkoudheid en griep te voorkomen?

Chinese Gezondheidszorg autoriteiten hebben een proef richtlijn uitgegeven over het gebruik van Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) bij revalidatie COVID-19 “het nieuwe Coronavirus longontsteking”

Cup griep weg!

Cupping therapie kan ook helpen bij het opheffen van blokkades in je luchtwegen en voert toxines af. Je immuunsysteem is continue in gevecht met deze onnodige gasten. Door deze toxines af te voeren zorgt ervoor dat je meer energie krijgt en dus makkelijker het gevecht aan kan tegen de griep en verkoudheid. Cliënten die al eerder gebruik hebben gemaakt van de cupping massage therapie vertellen ook dat zij na de massage merken dat het slijm in de longen sneller wordt opgelost en zich beter gaan voelen. Bij taaislijmziekte hebben wij ook gemerkt dat het slijm los komt en men makkelijker kan ademhalen. Belangrijk niet als je 40 graden koorts hebt. Want het kan ook je energie verminderen. Maar als je aan de betere hand bent dan kan je cuppen. 

Resultaten na TCM!

Diverse rapporten hebben recent uitgegeven dat toepassing van TCM positieve effecten heeft op het behandelen van de Coronavirus symptomen. Westerse medicijnen biedt belangrijke levensondersteunende maatregelen voor ademhaling en voor de bloedsomloop. Terwijl TCM gefocust is op het verbeteren van de patiënt zijn fysieke conditie en zijn immuunsysteem. ‘Ze vullen elkaar aan zegt’:  Zhang Boli een academicus van de Chinese Academy of Engineering.

De resultaten: Patiënten kregen verlaging van hun koorts na gebruik van TCM, en verlichting van bepaalde symptomen zoals hoesten, vermoeidheid en vermindering van eetlust. Sommige kritische patiënten werden niet kritische patiënten, zegt Zhang Nianzhi een hoofdarts bij de pneumatologie afdeling van Anhie Proviciaal Ziekenhuis van TCM.

Weet jij nog de SARS uitbraak?

De in 2003 SARS uitbraak was een recent voorbeeld. TCM boodt effectieve en tijdige oplossing en verlichting voor het behandelen en revalideren van SARS patiënten. 

Cupping is zeker geen remedie maar is een natuurlijke manier om bij sommige Coronavirus symptomen verlichting te geven. 

Om Cupping toe te passen bij bijv. long problemen raadpleeg dan een professionele Cupping therapeut. Zie hier onze aangesloten salons, heeft u een specifiek probleem kunt u ons ook mailen en dan zoeken wij de juiste therapeut omdat wij met schoonheidsspecialiste, huidtherapeuten, fysiotherapeuten en sportmasseurs samen werken. 

Wij zullen blijven onderzoeken en in de gaten houden wat hiervan verdere resultaten zullen uitwijzen. Wij houden jullie op de hoogte over dit onderwerp. 

Engelstalige referenties:

http://www.xinhuanet.com/english/2020-02/18/c_138796123.htm

http://www.ecns.cn/news/2020-02-24/detail-ifztvsqr0579212.shtml

Mijn eigen ervaring met het coronavirus!

Mijn eigen ervaring met het coronavirus. Het is niet zomaar een griepje. Je voelt je echt heel erg beroerd. Ik had helse hoofdpijnen, koorts, neusverstopt, hele erge zenuwpijnen en al mijn energie was uit mijn lichaam. Zelfs de straat uitlopen na 1,5 ziek geweest te zijn was een opgaaf. Het zweet brak mij uit. Cupping massage moet je ook zeker niet toepassen als je ziek bent. Je hebt al je energie nodig. Maar wat mij geholpen heeft toen ik zo erg hoofdpijn had en zenuwpijnen. Heb ik de cup op de plek gezet waar ik heel erg pijn had en dat gaf mij direct verlichting. Niet langer dan 5 minuten laten staan. In het begin opbouwen met 1 minuut. Kijk hoe jouw huid reageert. Een cupping plek is goed, deze zorgt voor een zelfgenezend vermogen. Maar er mag geen vocht uit treden of pigmentatie omhoog komen.

blog over Bellabaci cupping massage

Rochelle heeft een passie voor cupping. Welke effecten het heeft op het lichaam. Je kunt alles aan haar vragen en wil je helpen naar het beste resultaat! Je kunt mij altijd Whats appen of mailen. 06-55343924

Deel onze berichten dat zou ik super tof vinden. Ik vind dat iedereen moet gaan cuppen dit is super gezond voor het lichaam.