Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

Wanneermagjenietcuppen?

Wanneer mag je niet cuppen?

Wanneer mag je niet cuppen? Het is belangrijk om te weten dat er indicaties en contra-indicaties zijn. Indicaties zijn: wanneer je wel cupping mag toepassen en contra-indicaties zijn wanneer je geen cupping mag toepassen. Wij raden je altijd aan om een Bellabaci therapeut bij jouw in de buurt te zoeken zodat zij jouw uitleg kunnen geven: hoe je bij jezelf kunt cuppen. Mocht er geen Bellabaci therapeut in de buurt zitten mail dan even naar info@bellabaci.nl. Want niet iedereen staat hier tussen.

 

Doe Gratis de Mini Cupping Workshop!

Wil jij dus meer weten over cupping en jouw klacht, dan neem ik jouw graag mee in de wereld van Bellabaci. Wat kun je doen! Als professional kan je bij ons een Workshop volgen. Hier vertellen wij veel over alle klachten. Hoe je deze het beste kan behandelen en hoe jij je klant hier in kan ondersteunen. Heb jij één van onderstaande klachten die je mag cuppen als consument. Wij hebben ook een online academie waarin ik je begeleidt naar het beste resultaat. Je kunt door middel van video’s het zelf in je eigen tijd bekijken en doen. Op deze website is voor zowel de professional als de consument Challenges te volgen.  Wij hebben er twee:

 

Cellulite Be Gone Challenge waarin ik je alles vertel over cellulite, cupping, hoe je moet cuppen, zowel voor lichaam, als de buik, benen en armen.
Ook is deze geschikt als beginner. 

De Skin Get A Life Challenge is speciaal voor het gezicht, voor versteviging van de huid, vermindering rimpels, voor vochtwallen, bij aangezichtsverlamming, bij het TMJ syndroom, migraines en hoofdpijnen ect. 

De @ home is voor de professional of de Facial Masterclass. (Binnenkort komen er nog meer)

Spreekt jouw dit aan doe dan nu GRATIS de Mini Cupping Workshop.

Bellabaci cups vs cupping!

Wil jij alles weten over cupping! Welke cups je het beste kan gebruiken en waarom. Wij hebben namelijk verschillende soorten cups, zoals harde, zachte en medium cups. Zowel voor lichaam als gezicht.  Ook laat ik in dit filmpje de resultaten zien. En waarom en welke massageolie belangrijk is om te gebruiken. Bekijk dan deze video en vergeet natuurlijk niet de Mini Cupping Workshop te volgen. #wanneermagjenietcuppen

Wanneer mag je wel cuppen?

Indicaties

WaNneer mag je niet cuppen?

Contra indicaties

LET OP:

Cupping therapie vervangt geen enkele medische behandeling. Stop niet met medicatie en vraag altijd aan jouw behandelaar of deze therapie veilig voor jouw is en geen kwaad doet bij een andere behandeling. Veiligheid voor alles, het gaat om jouw gezondheid en jouw welzijn. Neem ook altijd eerst contact op met jouw huisarts of behandelend arts. Wanneer mag je niet cuppen is dus belangrijk!