Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

Hoe je in 5 minuten je beter voelt

Hoe je in 5 minuten je beter voelt is voor sommige echt een hele uitdaging. Als je je somber voelt, is het moeilijk om de energie te verzamelen om voor jezelf te zorgen, laat staan voor je gezin. Soms kunnen snelle oplossingen echter een lange weg afleggen. Hieronder staan een paar tips van 5 minuten om stress, depressie en negativiteit te verslaan.

LUISTER NAAR MUZIEK
Stel een feelgood-afspeellijst samen. Volgens het Journal of Positive Psychology ontdekten onderzoekers dat vrolijke muziek een onmiddellijk effect had op de stemming. Als dat niet werkt, volgt hier nog een.

ZELFMASSAGE IN 5 MINUTEN
Onderzoekers hebben ontdekt dat zelfmassage kan helpen de bloedstroom te verhogen en je meer wakker te laten voelen. Een eenvoudige manier om dit thuis of op het werk te doen, is met een set zachte en harde Bellabaci-cups. Breng etherische oliën of de Bellabaci Stress No More Genie aan op het getroffen gebied en ga dan verder met je lichaam cups. Knijp met uw hand in de siliconen cup en plaats deze voorzichtig op de huid totdat u de onderdruk voelt, blijf het gebied zachtjes in cirkels masseren of effleurages. Na een zelfmassage van 5 minuten voelt u zich gegarandeerd direct opgelucht. Zit je veel in je hoofd qua gedachtes of bij hoofdpijnen gebruik dan de facial cups (voor een gevoelige huid) of de bambino’s (voor een stevige huid). 

STOP EN RUIK DE ROZEN
Als je iets moois ruikt, voel je je meteen fijner. Gebruik een mix van natuurlijke ingrediënten die de energie stimuleren en je zult direct verlichting ervaren. We raden het Bellabaci Deep Relax Pure Essential Complex aan, een krachtige mix van biologische essentiële oliën, waaronder met Ylang Ylang, Jasmine, Neroli en Lime om de zintuigen te verheffen en de emoties te kalmeren. Ook de genies hebben positieve invloed op de energie. Bekijk ze hieronder allemaal 

LAAT JE LICHAAM BEWEGEN
Wie zegt dat je een Joe Wicks-training van 30 minuten of een online yogales moet voltooien om je beter te voelen. 5 minuten of 15 zonnegroeten is meer dan genoeg tijd om je lichaam in beweging te krijgen en je sappen te laten stromen. Voeg wat diepe ademhaling toe en je zult gevoelens van vermoeidheid verminderen. Plaats een hand op je buik en de andere op je borst, adem dan in door de neus en laat je hand op je buik naar buiten duwen terwijl je borst stil blijft. Adem vervolgens uit door de mond en gebruik je hand op je buik om lucht naar buiten te duwen. Herhaal 3 keer. Je koud afdouchen of onze Vit ice te gebruiken onder het douchen. In combinatie met de cups geeft dit energieloos aan je lichaam 

Verminder hoofdpijn
Hoofdpijn of migraine worden vaak veroorzaakt door uitdroging, dus de eerste stap moet altijd zijn om een glas water te drinken. Werkt dit nog steeds niet? Cupping proberen? Hoofdpijnen kunnen natuurlijk ook andere oorzaken hebben en het is goed om dit uit te zoeken. Cupping massage is een oeroude zachte massage met gemoderniseerde Bellabaci Facial of Bambino Cups heeft bewezen de drukopbouw rond de slapen en het voorhoofd te verlichten. Masseer het gebied zachtjes gedurende 5 minuten en voel verlichting. 

blog over Bellabaci cupping massage

Rochelle heeft een passie voor cupping. Welke effecten het heeft op het lichaam. Je kunt alles aan haar vragen en wil je helpen naar het beste resultaat! Je kunt mij altijd Whats appen of mailen. 06-55343924 Maar er is veel terug te vinden op de website. 

Deel onze berichten dat zou ik super tof vinden. Ik vind dat iedereen moet gaan cuppen dit is super gezond voor het lichaam.