meno-1024x640

Of u nu in de 40 of 50 bent wanneer het toeslaat, krijg je overal kriebels alleen al als je er aan denkt. Door het te negeren en het je te laten besluipen, breng je het er slechter vanaf dan een paar stappen het voor te zijn, en liever er langzaam naar toe te glijden, met de minste hoeveelheid ongemak voor uw lichaam en gezicht. U kunt zichzelf trakteren op Cupping Therapie bij de Menopauze, voor een natuurlijke maar effectieve alternatief.

De overgang (of menopauze) is de periode rond de laatste ovulatie of eisprong en menstruatie van een vrouw en markeert het einde van haar vruchtbare periode. De hormonen in het lichaam van de vrouw moeten in die periode een nieuw evenwicht zoeken. De meeste vrouwen hebben hun laatste ovulatie en menstruatie zo rond hun vijftigste jaar. In de maanden of jaren daarvoor begint de menstruatie al onregelmatiger te worden. In de overgang verandert je lichaam doordat de eierstokken minder hormonen oestrogeen gaan produceren. De overgang is een natuurlijk stadium in het leven van een vrouw. Het is dus geen aandoening, hoewel je er wel (veel) last van kunt hebben. Door een paar positieve veranderingen te maken kunt u nog steeds jong en actief blijven en hoe eerder u begint, hoe kleiner de kans u zal zijn dat er extreme overgangsklachten zijn.

Het begin van overgangsklachten zijn:

Cupping Therapie, voor het gezicht en lichaam, kan een enorme opluchting geven en ook steun bij het voor zijn, het uit te stellen en vertragen het begin van de symptomen van de menopauze. Het belangrijkste effect van cupping therapie, is dat het bloed constant stroomt. Waar het bloed vrij kan stromen, zal er nooit een gebrek aan zuurstof en voedingsstoffen zijn die aan de cellen verstrekt wordt. Dit zorgt ervoor dat er optimale hormonale productie is; toxines worden verwijderd en daardoor wordt het proces van overgangsklachten vertraagt. Gebruik de gezicht cups dagelijks voor slechts een paar minuten, het stimuleert collageen en elastine, door de cellen de fibroblasten te stimuleren, vind er regeneratie en veerkracht van de cellen plaats.
Wanneer u huidklachten heeft bij de menopauze en u gebruikt hiervoor een product in combinatie met de cups, deze zorgen voor een diepere product penetratie, door het openen van de poriën en het osmose proces. De effecten van een doorbloeding kunnen worden gevoeld een uur na de behandeling van zowel bewegende(massage), of bij staande cupping.

Met de Bellabaci cups kan je jezelf makkelijk behandelen of maak een afspraak bij één van onze getrainde en gecertificeerde Bellabaci therapeuten. Trakteer uzelf regelmatig op een behandeling deze zorgt voor duurzaamheid en kwaliteit van leven voor de komende jaren, op natuurlijke manier!

 

Happy Cupping!