Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

mini cursus cupping

 

 

Gratis Bellabaci mini cupping workshop

Ongelooflijk door cupping weer strak de zomer in!

Waarom het belangrijk is dat je begeleid wordt.

Ongelooflijk door cupping weer strak de zomer in! Graag begeleid ik jou naar het beste resultaat. Het belangrijkste is discipline, doorzettingsvermogen, goede begeleiding en producten. Wij werken door heel het land heen met Bellabaci therapeuten. Ik adviseer altijd om naar een Bellabaci therapeut te gaan. Bekijk het volgende filmpje waarom! Als jij een kuur doet bij onze aangesloten therapeuten dan kan je gratis de Online Cellulite Be Gone challenge doen. Deze bestaat uit 21 video’s. Wil je toch het liefst zelf thuis cuppen dan kan je deze Challenge natuurlijk ook aanschaffen. 

Deze resultaten wil jij toch ook!

Welke producten kan je het beste gebruiken!

Je begint in de douche de Copper mitt te gebruiken. Dit is een scrubhandschoen met koper er in. Deze zorgt voor een superoxidismutase deze zorgt ervoor dat de vrije radicalen worden opgevangen. De scrubhandsschoen zorgt ook voor een betere doorbloeding en een zachte huid omdat je de dode huidcellen verwijdert. 

De Cellulite Be Gone Genie is een heerlijk serum met de voordelen van aromatherapie en homeopathie en de basisolie is kokosnootolie. Dit serum geeft een detox aan je lichaam en geeft de voordelen van om cellulite te verminderen. En in combinatie met de body cups het beste resultaat.

Ik adviseer de Bellabaci body cups, in een doosje zit een harde en een zachte cup, je begint altijd met de zachte. Je leert in de challenge hoe je het beste jezelf kunt behandelen maar ook tips en tricks dat het niet te pijnlijk is. De harde gebruik je als je helemaal niks voelt of in een later stadium als je huid al gewend is aan de zachte cup. Je kunt al gelijk verschil voelen, soms kan na een bepaalde periode de cellulite erger worden omdat je alles los maakt ga dan juist door. Ik adviseer 1 x in de week in de salon te gaan en dan 2-3 keer per week thuis cuppen. 

We hebben ook mooie boxen of kits. De boxen zijn zonder handschoen en de kits met. Deze boxen heb je een korting op. 

De Vit ice is een geweldige tool om te gebruiken naast cupping, je kunt het heel mooi combineren eerst cups, dan het ijs en dan weer cups. Wel blijven bewegen met het ijs. Heerlijk om ook onder de douche te gebruiken of in bad. IJsmassage zorgt voor extra doorbloeding, zorgt ervoor dat de lymfe op gang komt en geeft een verdovend effect, bij sommige. 🙂 Men vraagt altijd hoe lang als het been goed koud aan voelt. Daarna ga je weer cuppen en dat wissel je een paar keer af. Ik eindig altijd of met een warme douche of en met de cups. Het heeft ook een immuun verhogend effect. Zowel cupping als ijs.

scrubhandschoen
Cellulite Be Gone
bodycups
Cellulite
ijsmassage

Een extra detox voor je lichaam Cocobaci

Oilpulling! wij hebben een kuur van 15 dagen met verschillende smaakjes. Je kunt een mix doen of evt. een smaak naar keuze. We hebben coolmint, Framboos en Citroen met vleugje venkel. Wil je het helemaal goed doen dan zou je nog een drie dagen een kuur erachter kunnen doen met Cocobaci black. Dus totaal 18 dagen. 

Je mond spoelen met Kokosnootolie heeft vele voordelen, het is echt een detox, het zorgt ervoor dat bacteriën die op de tong zitten worden opgepakt en die spuug je uit. (beste in de vuilnisbak). Hoe langer je het vol houd hoe beter, liefst 10-15 minuten. Het beste is als je opstaat om dan te beginnen met spoelen en daarna evt. je tanden te poetsen. Je krijgt er op een natuurlijke manier wittere tanden van, minder tandplak, minder ontstoken tandvlees en een betere adem. 

mondspoeling
mondspoeling