In 3 stappen om van je striae af te komen

Wat is striae eigenlijk?

3 stappen om van je striae af te komen moet je eerst weten wat het is? Ook wel stretchmarks genoemd het zijn eigenlijk littekens. 

Het verschijnt gewoonlijk op gebieden die gevoelig zijn voor veranderingen, zoals de buik, dijen, billen, bovenarmen en borsten. Van die vervelende witte, paarse of strepen in de huid, soms oppervlakkig en soms diep, soms breed en soms smal.  Striae begint als rode of paarse ingesprongen strepen die, wanneer onbehandeld, vervagen tot een witte of zilveren kleurige strepen. Ze worden veroorzaakt door het letterlijke overstrekken van de huid. Het effect van de striae wordt ook verergerd wanneer het lichaam natuurlijke cortison produceert, een hormoon wat geproduceerd door de bijnieren.
Striae gaat soms ook samen met cellulite, wat ons zelfbeeld negatief kan beïnvloeden.

Wat zijn de oorzaken?

Striae wordt veroorzaakt door een aantal factoren, maar de meest voorkomende zijn:

√Snel gewichtsverlies of 
√Gewichtstoename
√Zwangerschap
√Medicijnen zoals √corticosteroïden
√Aandoeningen of ziekten zoals het syndroom van Cushing, bijnier ziekten, syndroom van Marfan, Ehlers-Danlos syndroom en andere genetische aandoeningen.
√Krachttraining zoals gewichtheffen
√Groeispurts die optreden tijdens de puberteit

Leer hoe je je striae vermindert.

Het belangrijkste doel van de behandeling van striae is om effectief de bloedcirculatie, de productie van collageen en elastine te stimuleren en te verhogen, de twee componenten van de lederhuid die verantwoordelijk zijn voor een stevige en gladde huid.

Dit is gemakkelijk te bereiken door de volgende 3 stappen:

Scrub Peeling – Het gebruik van de Scrub handschoen om tot de perfecte en volledige exfoliatie van de huid te komen. Door regelmatig te scrubben, zul je de micro-circulatie stimuleren, dode huidcellen verwijderen en helpen bij het huidvernieuwingsproces. Neem na de peeling een warme douche en je zult het verschil met eigen ogen zien!

Bellabaci Skin Get A Life Genie – De Bellabaci Skin Get A Life Genie is de meest krachtige olie-lotion om de huid nieuw leven in te blazen wanneer deze beschadigd is. Genezing en diepe verzorging van de huid wordt bereikt met de superieure ingrediënten zoals biologische Kokosnoot, Argan, Rozenbottel, en Baobab samen met de zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën. Deze genie smeer je op het behandelend gebied, voldoende en daarna gebruik je de Bellabaci body cups

Bellabaci Body Cups – met de medische siliconen cups krijg je een goede penetratie van het product. Onze cups kun je reguleren zodat je eerst oppervlakkig begint, je kunt eerst het gebied om de striae masseren voordat je over de striae heen gaat. Soms kan het wat gevoelig zijn, knijp dat in de cup. De massage zorgt voor de regeneratie van de weefsels en het verwijderen van beschadigde cellen. Je begint altijd eerst met de zachte body cup en later als je huid meer gewend is de harde body cup.

Dit is de perfecte thuis behandeling om striae te verbeteren met geweldige resultaten. Het gaat nooit helemaal weg maar het wordt wel mooier en zachter. Het verstevigt en vermindert ook gelijk cellulite. Belangrijk is dat je bij hele verse striae minimaal 8 weken wacht en uit kijk dat je niet te hard aan de huid trekt dus heel belangrijk voldoende tussenstof te gebruiken. 

Krijg je lichaam klaar voor de zomer met Bellabaci!


scrubhandschoen
striae
striae

Wil jij 8 weken lang begeleidt worden!

Dat kan! Ik begeleid jou 8 weken lang naar het beste resultaat door middel van 21 video’s je krijgt veel bonussen zoals een weekplanner, voedingsplan, e-book ect. Kies dan de Cellulite Be Gone challenge. Je kunt ook begeleid worden via een van onze Bellabaci therapeuten. Wil je ons eerst beter leren kennen dat kan ook doe de GRATIS mini cupping workshop. En leer meer over onze producten, wat cupping is ect.  Je moet jezelf wel even registreren en wachtwoord veranderen.