[metaslider id=472] Wat is striae eigenlijk?

Ook wel stretchmarks genoemd zijn eigenlijk littekens
Striae verschijnt gewoonlijk op gebieden die gevoelig zijn voor veranderingen, zoals de buik, dijen, billen, bovenarmen, borsten. Striae begint als rode of paarse ingesprongen strepen die, wanneer onbehandeld, vervagen tot een witte of zilveren kleurige strepen. Ze worden veroorzaakt door het letterlijke overstrekken van de huid. Het effect van de striae wordt ook verergerd wanneer het lichaam natuurlijke cortison produceert, een hormoon wat geproduceerd door de bijnieren.
Striae gaat soms ook samen met cellulite, wat ons zelfbeeld negatief kan beïnvloeden.

Wat zijn de oorzaken van striae?

Striae wordt veroorzaakt door een aantal factoren, maar de meest voorkomende zijn:

Snel gewichtsverlies of gewichtstoename
Zwangerschap
Medicijnen zoals corticosteroïden
aandoeningen of ziekten zoals het syndroom van Cushing, bijnier ziekten, syndroom van Marfan, Ehlers-Danlos syndroom en andere genetische aandoeningen.
Krachttraining zoals gewichtheffen
Groeispurts die optreden tijdens de puberteit

Leer hoe je je striae vermindert.

Het belangrijkste doel van de behandeling van striae is om effectief de bloedcirculatie, de productie van collageen en elastine te stimuleren en te verhogen, de twee componenten van de lederhuid die verantwoordelijk zijn voor een stevige en gladde huid.
Dit is gemakkelijk te bereiken door de volgende 3 stappen:

Scrub Peeling – Het gebruik van de Scrub handschoen om tot de perfecte en volledige exfoliatie van de huid te komen. Door regelmatig te scrubben, zul je de micro-circulatie stimuleren, dode huidcellen verwijderen en helpen bij het huidvernieuwingsproces. Neem na de peeling een warme douche en je zult het verschil met eigen ogen zien!
Bellabaci Skin Get A Life Genie – De Bellabaci Skin Get A Life Genie is de meest krachtige olie-lotion om de huid nieuw leven in te blazen wanneer deze beschadigd is. Genezing en diepe voeding wordt bereikt met de superieure ingrediënten zoals biologische Kokosnoot, Argan, Rozenbottel, en Baobab samen met de zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën.
Bellabaci Body Cups – met de medische siliconen cups krijg je een goede penetratie van het product. De massage zorgt voor de regeneratie van de weefsels en het verwijderen van beschadigde cellen.
Dit is de perfecte thuis behandeling om striae te verbeteren met geweldige resultaten.
Krijg je lichaam klaar voor de zomer met Bellabaci