Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

Dagelijkse stress en angst verminderen door cupping

In de moderne wereld van vandaag, stress, angst en depressie zijn dagelijkse gebeurtenissen. Of je nu stress ervaart van werkdruk, het opvoeden of  door isolatie, stress en angst wordt steeds gewoner. In afgelopen 9 jaar bemerken wij dat het werken met cupping veel los maakt bij mensen met stress en angst. Het geeft verlichting en men wordt meer bewust van lichaam en geest dat dit bij elkaar hoort.  

De reguliere geneeskunde berust vaak op medicatie voor de lagere neurotransmitters in de hersenen. Maar de alternatieve geneeskunde bewijst de effectiviteit van gezonde eetgewoonten, bewegen en evt. natuurlijke alternatieven bij het verminderen van stress in ons dagelijks leven. Hieronder vindt u enkele natuurlijke alternatieven om een stress-vrij leven.

Gemoderniseerde Chinese alternatieven voor stress en angst

Cupping therapie is een oude geneeswijze die zowel in het Oosten en nu in het Westen wordt toegepast. Cupping bestaat al sinds 1550 voor Christus en wordt nog steeds veel gebruikt vandaag de dag als een therapie voor  het verbeteren van de algehele gezondheid en voor chronische klachten. Deze traditionele methode krijgt steeds meer bekenheid en heeft zichzelf de afgelopen jaren bewezen dat het een indrukwekkende werking heeft op o.a. stress en angst.

Bellabaci cups

De Bellabaci medische silicone cups die je gemakkelijk zelf kunt reguleren door ze in te knijpen, zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hardheden om de circulatie te verbeteren en het afvoeren van toxines uit het lichaam. Ze zorgen voor verlichting van pijn en ongemak in de nek, schouders en rug. Vermindert inflammatie  en spanningen. Ze bieden een eenvoudige, niet-invasieve at-home doe-het-zelf-massage voor het gezicht, nek, buik en schouders. Kalmeert de drukke mind en vermindert de angst vanuit de buik.

Binnenkort kunt u onze online Workshops voor consumenten volgen. Schrijf je nu alvast in om op de hoogte gehouden te worden. Of als u als professional meer wil weten over deze therapie en een workshop wilt volgen klik dan hier

Verminder de dagelijkse stress en angst met Aromatherapie

Bij Bellabaci maken wij onze eigen  hand gemaakte aromatherapie wellness oliën die werken op specifieke lichaam systemen meer dan 15 jaar. Hoewel er veel zijn in onze genies, hebben we onze top 5 beste essentiële oliën gekozen om de dagelijkse stress en angst te verminderen:

Aromatherapie en Homeopathie

Lavendel: Lavendel kalmeert het zenuwstelsel waardoor bloeddruk en hartslag kan verlagen. Het kan helpen om een maag die angst vasthoud te kalmeren. Masseer de Bellabaci BYE BYE Belly Bluess Wellness olie tweemaal daags op de maagstreek en voel onmiddellijke verlichting.

Ylang Ylang: Ylang Ylang kan helpen bij negatieve emoties, het verminderen van de dagelijkse stress en het optreden van een angst en depressie te verminderen. Probeer de STRESS NO MORE feel-good Wellness olie.

Jasmine: In China is Jasmijn van oudsher gebruikt om de luchtwegen te openen. Het ontspant meteen bij nerveuze spanning. 

St Johns Wort: is het bekend voor het verlagen van depressie, milde angst en het verlichten van slaapproblemen. Deze krachtige kruid is beschikbaar in Pure Geconcentreerde formule in onze DEEP RELAX PURE Concentraat. Deze kun je als drukpunt massage of in een aromadifuser doen. Evt. paar druppeltjes in een warm bad.

Bergamot: Bergamot essentiële olie verbetert de bloedcirculatie, stimuleert hormonen en een gezonde spijsvertering, waardoor balans meer balans in het lichaam te krijgen. 

Tot slot.

Tot slot moeten we lief zijn voor ons lichaam en  voedzame en gezonde voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten en noten tot ons nemen. En toon empathie aan de mensen om je heen. Elk individu op deze planeet heeft zijn eigen frustraties en dagelijkse stress. Als we elkaar kunnen ondersteunen dan kunnen wij levensstijlstress aanpakken en verminderen. Werk aan je mind, bewegingspatroon en voeding. 

Bellabaci genies
blog over Bellabaci cupping massage

Rochelle heeft een passie voor cupping. Welke effecten het heeft op het lichaam. Je kunt alles aan haar vragen en wil je helpen naar het beste resultaat! Je kunt mij altijd Whats appen of mailen. 06-55343924

Deel onze berichten dat zou ik super tof vinden. Ik vind dat iedereen moet gaan cuppen dit is super gezond voor het lichaam.