Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

Jongere dames (11-21 jaar)

Vaak krijg ik de vraag of je met cupping grotere borsten kan krijgen of dat het verstevigt. Ja, je gaat d.m.v. cupping zeker het weefsel stimuleren waardoor collageen en elastine vrij komt. Maar de jongere dames in deze wil ik op het hart drukken, heb echt geduld. 

Groei van Borsten

Rond je 11de levensjaar krijg je te maken met de groei van je borsten. Gemiddeld genomen ontwikkelen de borsten voor Nederlandse vrouwen zich tot een cup D. De groei van de borsten gaat door tot de vrouw ongeveer 21 jaar is. Soms stopt de groei tussen de 16-18, maar dit is bij iedereen anders en dat komt omdat we allemaal uniek zijn. 

Vergeet niet dat door hormonen in vlees, maar ook door je eigen hormonen en door hormonen in de pil bijv. je borsten ook kunnen groeien. Zelf was ik ook altijd onzeker over mijn borsten, ik werd ook gepest met twee erwtjes op een plankje. Maar gelukkig was ik sterk genoeg en trok mij hier niks van aan. Alles is goed gekomen tijdens mijn 21e groeide mijn borsten tot een C en na de zwangerschap zelfs naar D. Dus wacht echt zo lang mogelijk om evt. een borstvergroting te doen. Een borstvergroting is echt een zware ingreep en moet je na 10 jaar weer ondergaan. Stel je voor dat jou lichaam niet tegen zout oplossing kan of silicone. Dan moet alles eruit en heb je niks maar wel een litteken.

 

Borsten na zwangerschap of op latere leeftijd

Welke vrouw kent dit niet, dat er op een bepaald moment ons borstweefsel gaat verslappen. Vaak is dit na de zwangerschap, door de hormonen gaan je borsten groeien door de melkproductie en daarna zakt het bij sommige vrouwen zeker ook na borstvoeding in elkaar. De degeneratie van je borsten, na deze gebeurtenis is helaas sneller van kracht.  Je kunt nu beginnen om een verschil te maken en zet de tijd terug met behulp van je Bellabaci body en facial Cups, het liften en verstevigen van het borstweefsel met cupping therapie.

Het borstweefsel.

Borstweefsel is zeer gevoelig, dus niet over stimuleren en rond de tepel masseren. De behandeling Bellabaci Cupping Massage is gericht op de huid, terwijl je gelijk ook een lymfedrainage in werking zet. U kunt de zachte Body cup gebruiken en een druk zuig beweging maken, je knijpt in de cup, zet hem op de huid en laat los, daarna knijp je de cup in en schuift te gelijkertijd op. Beweeg heel langzaam naar de lymfeklieren naar de oksel. Na verloop van tijd zal de huid verstevigen en liftend effect vertonen.

Je kunt ook eerst de Bellabaci Facial Cups of bambino’s gebruiken in cirkelvormige bewegingen rond de tepel.

Je kunt zachte en medium cupping toepassen op de borsten nooit sterke cupping

Waarschuwing!

 1. Als je jonger bent dan 15 jaar
 2. Als je maar enige borstontstekingen, zwelling hebt.
 3. Als het heel erg pijnlijk is of heel ongemakkelijk
 4. Als er hele abnormale verschillen zit tussen de maten van de borst
 5. Als er abnormale huid verkleuringen of of textuur is
 6. Bij twijfel eerst langs de dokter.
Zie al onze contra indicaties klik hier

Resultaat van cupping massage van de borsten

 • Vocht wordt onder de  borst of beha lijn afgevoerd
 • Strakkere en stevigere huid
 • Onmiddellijk liftend effect
 • Vermindert gevoeligheid van de borsten 
 • Stimuleert de productie van anti-aging hormonen zoals prolactine, oxytocine en oestrogeen. 
 • Verbetert de doorbloeding van de borst    
 • Helpt het draineren van de borst 
 • Stimuleert de mammary glands
 • Verbetert de borst maat

Bellabaci cupping massage van de borsten

Bellabaci Cupping Massage stimuleert de diepe bloedcirculatie onder de huid van uw borst. Cupping stimuleert de zenuwen in uw borsten die essentieel zijn voor de receptoren van oestrogeen. Hierdoor wordt de bloedstroom in je hele borst gestimuleerd, waardoor ook de natuurlijke groei. Het masseren van je borsten is niet alleen voor de stimulatie, maar ook voor de algehele gezondheid van het weefsel van de borst. Door deze massage de doorbloeding verbetert en de zenuwen stimuleert geeft het nog meer Wellness- voordelen. 

 

Lymfedrainage is een holistische benadering.

Het lymfatische systeem in je lichaam is in wezen een netwerk van vaten die verantwoordelijk zijn voor het vervoeren van vloeistoffen en afvalstoffen. Het zorgt ervoor dat deze de gezonde cellen niet bereiken. Dit zelfde systeem helpt ook het afweren van bacteriën of virussen van de cellen. Lymfedrainage is een holistische benadering om het schoonmaken van deze vaten van alle gifstoffen. De Bellabaci Cups Massage is de perfecte oplossing om dit te bereiken. Een gezonde lymfatisch systeem betekent een gezonde borst. Deze massage kan ook helpen in de strijd tegen borstkanker, zorgt voor dat de cellen gezond blijven en het verwijdert van cellulaire producten die schade kunnen veroorzaken. 

Belangrijke opmerking

Gebruik het Bellabaci Massage Systeem niet zonder begeleiding bij borstkanker. Wij werken met huidtherapeuten samen die deze evt. in zetten na borstkanker. Ga dit niet zelf doen zonder begeleiding. 

Bellabaci Massage protocol

Decolleté

Gebruik altijd onze genie. Gebruik lichte of medium vacuüm sterkte met de zacht facial of body cups. Begin met bewegende cupping vanaf het midden van de borstbeen naar buiten toe. Je beweegt in een halve maan beweging. Daarna doe je de andere kant.

Onder de borst

Begin onderkant borstbeen naar buiten toe naar de oksel toe. En dit herhaal je dan aantal keer

Borsten

Eerst de gehele borst met Skin Get A Life insmeren. Gebruik de zachte body cup of facial cup. Begin met een zachte vacuüm en maak een beweging rond de borst. Je begint bij decolleté borstbeen dan rond om met de klok mee. Je kunt dan 4 bewegingen maken, druk zuig, strijkbewegingen, zig-zag en cirkelvormige.

Staande cupping

De Super cups kun je als afsluiting op de borst zetten, met de tepel in de cup. Niet langer dan vijf minuten, langzaam opbouwen, eerste keer 2 minuten en volgende keer 5 minuten. Evt. tot maximaal 15 min. (als de huid dit kan hebben en dat het geen ongemakkelijk gevoel geeft.)

blog over Bellabaci cupping massage

Rochelle heeft een passie voor cupping. Welke effecten het heeft op het lichaam. Je kunt alles aan haar vragen en wil je helpen naar het beste resultaat! Je kunt mij altijd Whats appen of mailen. 06-55343924

Deel onze berichten dat zou ik super tof vinden. Ik vind dat iedereen moet gaan cuppen dit is super gezond voor het lichaam.