Veel gestelde vragen

Ik heb een klacht.

We raden je aan om klachten altijd eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@bellabaci.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.
Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Kun je niet bij ons een training geven?

Ja, natuurlijk kan er ook op locatie een training georganiseerd worden.
Wanneer je er een ruimte voor hebt en minimaal 4 deelnemers hier voor kunt interesseren dan is dit bespreekbaar.
Neem contact op over een eventuele datum en de kosten.
Ook is het mogelijk voor scholen om een training of Workshop te organiseren voor leerlingen en/of docenten.

Ik had al een account maar deze werkt niet.

Omdat wij een vernieuwde website hebben gemaakt konden wij niet alle privacy gevoelige inloggegevens naar deze webshop verhuizen.
Wij vragen u dan ook vriendelijk om ook als terugkerende klant en u voor het eerst in onze vernieuwde webshop inlogt opnieuw een account aan te maken.
Bedankt en excuus voor het ongemak.
Ga hier naar de inlogpagina om uw account aan te maken

Welke cups moet ik kiezen?

cups
Voor gebruik bij grote vlakken, zoals benen, rug, buik etc. gebruikt u eerst de zachte cup en na enige behandelingen, wanneer uw huid gewend is aan de cup, probeert u voorzichtig de harde cup uit.
De set met 2 zachte cups wordt vooral gebruikt bij volledige massages waar ook cups solitair gebruikt worden ( dit alleen wanneer u bekend bent met deze techniek).
De Super cups, 2 met gelijke hardheid, worden vooral gebruikt voor de rug.

facialcups
De smalle cups uit de Facial set worden, zoals de naam al zegt, gebruikt op het gezicht, ook eerst met de zachte en op de wat stevigere huid b.v. de nek is ook de harde te gebruiken.
Wees altijd voorzichtig want de cups hebben altijd een grotere impact dan u denkt en bloeduitstortingen in het gezicht wil niemand

Heb ik als klant herroepingsrecht?

Artikel 6 – Herroepingrecht

Bij levering van producten:

Koper heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat, ongebruikt en in de originele verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen via info@bellabaci.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het product aan u retourneren.

U kunt ook gebruik maken van dit formulier Verzoek om te retourneren

Ik wil een Workshop volgen. Hoe meld ik mij aan?

Ga met de muis over de Tab Workshops boven aan de pagina en dan verschijnt er een Sub tab Aanmelden Workshop of Gezichtstraining.
Wanneer je hier op klikt verschijnt er een formulier.
Vul alle benodigde gegevens in en wij nemen contact met je op of bevestigen direct de workshop of training.

Kan ik ook op een andere manier bestellen?

Ja natuurlijk, bel 06-55 34 39 24 of e-mail – info@bellabaci.nl – ons de order door.
Wij sturen dan de factuur per post of e-mail en zodra wij je betaling hebben ontvangen – per Pay-Pal of internet bankieren – sturen wij de order naar je toe.
Je kunt ook met dit formulier bestellen dan hebben wij gelijk alle gegevens om een factuur te kunnen maken

Kan ik als professional beter een Bellabaci Trainingskit bestellen?

Ja, je hebt dan alle cups om behandelingen mee uit te voeren en er van uitgaand dat je de basis principes van masseren kent, kun je de DVD gebruiken voor de specifieke behandelingen.
er zijn 2 trainingskits. Een voor de startende behandelaar ( Bellabaci Starter Kit)en een uitgebreide kit (Bellabaci Pro Kit).
Wel kan het raadzaam zijn om bij ons een training te volgen om de “kneepjes” van Bellabaci te ontdekken.
Meld je hier aan voor een training of hier voor een Workshop

Welke prijzen gelden voor mij als professional?

Stuur ons een e-mail of maak gebruik van het aanmeldingsformulier onder de tab Professional en wij maken een account voor je aan.
Wanneer je reeds een account hebt aangemaakt activeren wij deze als professional en sturen je “nieuwe inloggegevens” per e-mail.
Hierna zie je de prijzen die voor jou gelden.

Ik ben professional kan ik de cups ook verkopen?

Ja graag, hoe verfijnder het net van wederverkopers is hoe groter de naamsbekendheid van Bellabaci Nederland wordt. Meld je aan met het aanmeldingsformulier  onder de tab Professional in het hoofdmenu. Eventueel kun je vermeld worden op de pagina “Bij u in de buurt” mits er al niet een salon of praktijk u voor is geweest.

Waarom bestaat de set uit twee verschillende cups, een harde en een zachte?

Begin met de zachte cups en zie hoe de klant hier op reageert, gebruik deze vooral op de zachte delen en de harde cup op de wat stevigere delen van het lichaam.
Je zult merken dat dit de beste manier is van behandelen.