Op de Beautyspot Live Edition te Utrecht, op 12 en 13 september 2015,  kun je voor het eerst kennismaken maken de nieuwe Bellabaci Genies “Stress No More” en “Bye Bye Belly Blues”.
Gelijktijdig met de nieuwe Bellabaci “SUPER” cup en de kleinere Facial cup, die we BAMBINO genoemd hebben, kun je ervaren wat de nieuwe “Genies in A Bottle” samen met onze gehele range aan cups met je huid doen.
Ervaar het zelf en onderga een korte behandeling. Je vindt ons op standnummer 04-B026 – Hal Beauty2Shop
super, cup, bellabaci

Bellabaci SUPER Cup.
Dit is onze nieuwe grootste cup. Het maakt je gemakkelijker de grotere gebieden te behandelen en nog sneller resultaten te boeken.
Behandel spierpijn, cellulite, hoofdpijn, kleine spataderen en meer van dit soort aandoeningen met de geïnnoveerde cupping techniek, die de Oudheid met moderne technieken combineert.

 

2_small_cups_highres
Bellabaci BAMBINO Facial cup.
Deze cups kunnen gebruikt worden voor specifieke gebieden van het gezicht zoals rondiom de ogen en de mond. Je stimuleert de fibroblasten waardoor collageen en elastieken aangemaakt wordt. Ook vochtwallen worden vermindert.
Gebruik ze ook om de lippen voller te maken.

 

 

Bye Bye Belly Blues gel lotion.Bye-Bye-Belly-Blues-315
Ervaar totale comfort voor je buikstreek met deze natuurlijke en snelle formulering. Helpt bij constipatie, spatische darm, menstruatiepijn, krampen of wat je buiksteek ook kan verstoren.
Laat Lavendel. Petitgrain, Eucalyptus en sinaasappelschil olie helpen de kalmte terug te krijgen zodat de spijsvertering verbetert, het helpt ook bij de opname van voedingstoffen en afvalstoffen verwijderd.

 

 

 

Stress-No-More-315Stress No More gel lotion
Herstelt evenwichtige hormonen, verlicht stress, spanningen en emotionele verstoringen, helpt bij vermoeidheid terwijl de “Happy hormonen” (serotonine) worden gestimuleerd om positiviteit en geluk terug te brengen.
Verbeter je welzijn met de ingrediënten van Geranium, Patchouli, Lime, Cananga, Jasmijn en Kamille voor een no-stress laat het los sensatie.

 

 

 

 

mitt_lowresBellabaci Reinigingshandschoen
Breng eerst uw gezichtsreiniging aan en dan maakt u uw gezichtshandsschoen nat en veegt u in één keer uw gezicht schoon.
Geschikt voor elke huidtype. Het werkt als een magneet en verwijdert al uw make up resten en reinigt de poriën en oppervlakkig vuil. De handsschoen kan in de wasmachine.