Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

Stress cupping therapie


STRESS CUPPING THERAPIE

Stress cupping therapie in combinatie met de Stress No More genie geeft een positief effect op je welzijn, lichaam en geest

Stress cupping therapie heeft een direct effect op het para-sympathisch zenuwstelsel en de door de bijnieren geproduceerde stresshormonen. De werking van de cups helpt bij het stimuleren van de bloedstroom en het verwijderen van gifstoffen om de productie van serotonine, uw ‘gelukkige hormoon’, te verhogen.

Een dagelijkse massage van 10 minuten maakt ook de spiervezels los die samentrekken tijdens stressvolle situaties, waardoor een kalmerend gevoel ontstaat.

eigenschappen van stress

De volgende eigenschappen maken je kwetsbaar voor stress. Daarom is het belangrijk om naast cupping je hier van bewust te worden en er uiteindelijk ook echt iets mee te gaan doen. Graag in de workshop Stress No More wil ik jou hier in verder helpen. Maar het belangrijkste je moet het zelf doen. 

 

Wat zijn de Voordelen?

Stress No More Genie

 

Herstel onevenwichtige hormonen (afrodisiacum), verlicht nerveuze verstoringen en drukte in je hoofd, helpt bij vermoeidheid en uitputting, terwijl de “happy hormonen” worden gestimuleerd om weer positiviteit te brengen. Evt. als je veel knarsen tand of gespannen kaken.

INGREDIËNTEN:  gefractioneerde kokosnootlie, rozenbortel, St Janskruid, Geranium, Jasmijn, Limoen, Patchouli en Ylang Ylang.

 

Deep Relax concentraat

Aromatherapie is een bekende behandelingsmethode die om de emoties op natuurlijke wijze te verheffen en depressieve toestanden te verbeteren.

Etherische olie komt binnen 2 minuten in de bloedbaan en cellen, wat een snelle gezondheids- en welzijnsboost is voor het lichaam, geest en ziel. Het is ook bekend dat etherische oliën boordevol voedingsstoffen zoals vitamines en antioxidanten zitten, waardoor het lichaam aanvallen kan afweren door het immuunsysteem te ondersteunen. Studies tonen ook aan dat etherische olie de emoties beïnvloedt wanneer de moleculen de hersenen binnen 22 seconden bereiken. Dit brengt gevoelens van kalmte teweeg, omdat het de geest verheft en de geest opruimt en de emoties in balans brengt.

Copper Mitt (scrubhandschoen) en Facial Mitt (reinigingshandschoen)

Deze Copper Mitt (scrubhandschoen) is een weldaad voor je lichaam, deze zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden verwijdert waardoor werkstoffen beter worden opgenomen, ook is het een goede voorbehandeling van cupping. Het stimuleert al de doorbloeding. Er zit koper in die een superoxidesmutase heeft dit geeft een anti aging effect. Je kunt deze droog op te de huid gebruiken of nat. De reinigingshandschoen moet je met lauwwarm water nat maken om het oppervlakkige vuil van je gezicht te verwijderen zelfs je waterproof mascara en make up gaat eraf. Beide zijn eco-vriendelijk. Je kunt ze in de wasmachine doen en herbruiken. Éen voor in de kast, één in de was en één op de wastafel is natuurlijk het beste.

Workshops

STRESS NO MORE LIJN