WAAROM JE EEN DAGELIJKSE 2-5 MINUTEN CUPPING BUIKMASSAGE ZOU MOETEN DOEN.

Cupping buikmassage wordt meestal overgeslagen. Het is het gebied dat vaak wordt overgeslagen bij een massageroutine. Simpelweg omdat het de cliënt kwetsbaar kan maken en het intiem is waardoor de cliënt en de behandelaar zich vaak ongemakkelijk bij voelt. Het is echter een van de belangrijkste delen van het lichaam om te masseren. Omdat de voordelen zo positief zijn! De buik is de bibliotheek van je emoties, je darmen wordt ook wel gezegd je tweede hersenen  te zijn die alles opslaat. Veel organen zijn ook verbonden met dit gebied.

De darmen zijn je tweede hersenen

Dit gebied wordt beschouwd als de plek van het lichaam, waar emotionele informatie wordt opgeslagen. De buikstreek is de spanningsophopingsplaats.
Spanning en stress hebben de neiging om zich op te hopen in de organen. Het behandelen van de buik geeft grote verlichting en ontspanning. De darmen worden in werking gezet.

Last van ongenoegen aan de buik?

Je gezondheid is ook afhankelijk van hoe je dikke darm functioneert. In deze dagen, waar sommigen last hebben van  een opgeblazen gevoel, constipatie en soms PDS of zelfs ernstigere aandoeningen is deze fysieke manipulatie cruciaal voor een comfortabelere en gezondere jij. Met de Bellabaci body cups (hard en zacht) kun je met de darmen mee masseren, heb je diarree dan zou ik tegen de klok in masseren. Om de dag 2-5 minuten de buik masseren levert ontspanning komen, een betere stoelgang en het heeft nog andere positieve effecten zoals hieronder beschreven.

Ook zijn er cosmetische aspecten!

Zoals striae, cellulite, love handels, verslapte huid van de buik en soms littekens. Met de Bellabaci body cups (hard en zacht kun je de buik masseren om de dag 2-5 minuten. Voor littekens/striae zou ik de Skin Get A life kiezen, voor cellulite/love handels, verslapte huid de Cellulite Be Gone.

Het resultaat bij het cuppen van de buik!

Bij ongenoegen van buik kan je ontspanning krijgen, betere stoelgang. Cellulite, lovehandels worden minder en verslapte huid verstevigt.  Een hele erge verslapte huid, bijvoorbeeld na 50 kg af gevallen te zijn kan je wel weer in conditie krijgen. Is bijvoorbeeld heel goed voordat je hebt besloten om het overtollige vel weg te laten snijden. Striae en littekens worden zachter.

Gebruik daarbij onze alom geprezen Bye Bye Belly Blues Genie serum, samen met de Bellabaci Body cups, tijdens je cupping-massage sessie en verdubbel je resultaten met de superieure ingrediënten van deze formule.

 

 

LEES MEER over onze genies/serums

Ook andere combinaties mogelijk

Bestel in de webshop