Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

Weer strak de zomer in!

Wist je dat een goede detox kan helpen om sneller gewicht te verliezen?

Met de feestelijke dagen achter ons, onze goede voornemens  en de zomer in het voorruitzicht is het wellicht een goed idee om nu te beginnen met de overtollige pondjes kwijt te raken. Toxines en overtollig vocht vertraagt uw stofwisselingsprocessen en gewichtsverlies. Ook verstoort het de juiste balans van hormoonproductie. Dit zal van invloed zijn op spieropbouw, cellulite en op hoe je je voelt emotioneel (late nachten met veel snoepen)… Cupping Massage zal helpen om u een gezond, mooi lichaam te krijgen en laat je vervelende gevoel achter voor het nieuwe seizoen. Maak dit seizoen tijd voor positieve gedachtes,  voor blijvende verbeteringen, om sneller af te vallen, je sterker te voelen en vol energie!

De Bellabaci Spring Clean:

Begin uw ochtend door het drinken van een glas met warm water met een scheutje verse citroen om het lichaam te alkaliseren en de verschillende lichaamsvloeistoffen weer in beweging te zetten. Oil Pulling is hierbij ook een grote ondersteuning en een echte detox, vooral als je een vieze adem in de ochtend hebt. Exfoliëren is de sleutel om zich te ontdoen van dode huidcellen en helpt bij de opbouw en
zorgt voor een betere product penetratie. Door dit tweemaal per week te doen is dit geweldig om de microcirculatie te stimuleren. Daarna kunt u de Cellulite Be Gone of Circuflow Genie, dit is een natuurlijke remedie-olie, toepassen op het behandelend gebied. Knijp in de zachte Bellabaci Cup, plaats de cup op uw huid en voer de lymfe af. Laat de cup glijden van de knie naar boven, naar het hart. Volg met rondgaande bewegingen en eindig met een effleurage voor de afvoer van de lymfe om alleen de toxines in beweging te krijgen. Begin met 3 x in de week 10 minuten voor de beste resultaten en de week daarna evt. elke dag. (Belangrijk: kijk hoe de huid reageert als het goed rood is, is het al voldoende). Is de volgende dag u been gevoelig geef het dan een dag rust. Mocht u het gevoel hebben dat het weinig doet pak dan de harde cup. Zorg ervoor dat u veel water drinkt gedurende de dag om afvalstoffen af te voeren.

Beperk uw inname van koffie, thee, geraffineerde koolhydraten en suiker. Deze stoffen leiden tot uitdroging, zuurgraad en gewichtstoename. Ze zijn ook gekoppeld aan ziekten zoals diabetes en insuline resistentie. Studies tonen aan dat degenen die hun maaltijd beginnen met een salade of een kom soep, verbruiken minder calorieën.

TIP:Vergeet niet om in het voorjaar je gezicht ook met de Bellabaci facial cups te reinigen-detoxen in combinatie met de Genie Skin get a life! Ophoping van afvalstoffen in het gelaat leidt tot rimpels, verlies van elasticiteit en congestie! PS: Heb je nog geen eigen Bellabaci Genies of de Cups? Bezoek onze online winkel en kom in een wereld van holistische gezondheidsartikelen.

 

Strak de zomer in met de Bellabaci cups!