Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

Wat is Cocobaci Oilpulling?

Oilpulling is een oud gebruik vanuit de Ayurveda waar de mond met olie gespoeld wordt, ongeveer 10-15 minuten lang. Dit proces zorgt ervoor dat plaque en bacterien loslaten en daarna uitgespuugd moeten worden samen met de Cocobaci. Als je bezoeken aan de tandarts wilt verminderen, behalve natuurljk de tweemaal jaarlijkse check-ups, dan is dit misschien iets om te proberen. Cocobaci is in principe het “oude” olie trekken, maar met een moderne twist. Het is smakelijker gemaakt en de gezonde voordelen van pure essentiële oliën zijn toegevoegd. Apart verpakte sachets met zuivere kokosolie maar met de hand geselecteerde essentiële oliën doen het werk. De voordelen zijn eindeloos zowel voor de korte als lange termijn. Geef jezelf de boost en geniet van een mooie glimlach door wittere tanden en een frisse adem. Er zijn 3 smaken- citroen met venkel-koele mint- framboos. Samen in een verpakking te verkrijgen of apart. Onze nieuwste smaak is granaatappel. En wij hebben ook Cocobaci black. Dit is een boost voor na de 15 dagen kuur van drie dagen.

Wat zijn de Voordelen?

Voordelen van kokosnootolie

  • Kokosolie is een zeer effectief middel tegen streptokokken Mutans, de belangrijkste bacterie die gaatjes veroorzaakt. Het is rijk aan triglyceriden met middellange ketens en rijk aan laurinezuur.
  • Studies tonen aan dat kokosolie de schildkliergezondheid kan helpen verbeteren vanwege de unieke combinatie van voedende eigenschappen en het feit dat het rechtstreeks naar de lever gaat zonder dat er hormonen of enzymen nodig zijn bij de spijsvertering.
  • Kokosolie kan het metabolisme versnellen. omdat het rechtstreeks naar de lever gaat, wordt het gebruikt voor energie en wordt het niet opgeslagen als vet. het geeft ook een gevoel van veiligheid en kan helpen bij het afvallen.
  • Het is aangetoond dat de schimmelwerende eigenschappen candida en gist in het lichaam helpen verminderen en schimmelinfecties bestrijden.
  • Kan infecties en griep helpen bestrijden vanwege de antibacteriële, antivirale eigenschappen.

De voordelen van Gemmotherapie

  • is een vorm van kruidengeneeskunde, fytotherapie, waarbij men vooral knoppen of andere snelgroeiende plantendelen, ook jonge scheuten en haarwortels van bomen en struiken als drainagemiddel bij allerlei aandoeningen.
  • In de lente en dan in de piek van ontkieming wordt de werkstof uit de knoppen gehaald en in de herfst uit de zaden. De reden hiervoor is dat tijdens dit getimede oogstproces specifieke plantenzymen en hormonen vrijkomen, wat grote voordelen biedt voor deze remedies.
  • Onze speciale remedie, gemaakt van Quercus pedunculata (extract van eiken knoppen), is een universeel drainagemiddel voor cellulaire detox en is bovendien uitstekend geschikt voor parodontitis=ontstoken tandvlees.

Drie geweldige smaken!

Cocobaci Mint
Cocobaci Framboos
Cocobaci Citroen met vleugje venkel

Cool Mint

Peppermunt

Munt

Framboos

Lemon Sparkle

Citroen

Venkel

Hoe te gebruiken?

Stap 1 Houd het zakje onder de hete kraan, zodat de kokosnootolie vloeibaar is dan openscheuren en in je mond doen

Stap 2 Swirl voor 5-15 minuten. 

Stap 3 Spuug uit (niet in wasbak) en lach!

houtskool zorgt op een natuurlijke manier voor wittere tanden granaatappel vermindert tandplak en kan cholestrol verlagende eigenschappen hebben
oilpulling
Een boost voor na je 15 dagen kuur. Cocobaci black zijn 3 sachetjes met kokosnootolie en 2% houtskool. Voor mooiere stralere tanden op een natuurlijke manier

Ben jij een professional

Ben jij een professional, maak dan eerst een account aan. Heb je dit gedaan log dan in en zie jouw inkoopsprijzen. Wij hebben verschillende salonproducten, bijv. onze cellulte bar, een trainingskit pro etc.