Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

Wanneer mag je wel cuppen?

Wanneer mag je wel cuppen? Als je met Cupping gaat beginnen is dit belangrijk om te weten. Twijfel je of je mag cuppen vul dan de Gezondheidschecklist in. Indicaties is wanneer je WEL mag cuppen en Contra-indicaties wanneer je NIET mag cuppen. Wij raden altijd aan om een Bellabaci therapeut bij je in de buurt te zoeken om je meer uitleg te geven over het behandelen van jouw indicatie. Of bij ons de online Workshop te volgen. Klik op de indicatie zodat je meer informatie krijgt over welke producten te gebruiken. Wij suggereren niet dat wij de klacht kunnen verhelpen het is ter ondersteuning van de klacht. Wat positieve gevolgen kunnen hebben voor de klacht.

!Overleg altijd eerst met je behandelend arts/therapeut voordat je aan Cupping gaat beginnen!

Wil jij dus meer weten over cupping en jouw klacht, dan neem ik jouw graag mee in de wereld van Bellabaci. Wat kun je doen! Als professional kan je bij ons een Workshop volgen. Hier vertellen wij veel over alle klachten. Hoe je deze het beste kan behandelen en hoe jij je klant hier in kan ondersteunen. Heb jij één van onderstaande klachten die je mag cuppen als consument. Wij hebben ook een online academie waarin ik je begeleidt naar het beste resultaat. Je kunt door middel van video’s het zelf in je eigen tijd bekijken en doen. Op deze website is voor zowel de professional als de consument Challenges te volgen.  Wij hebben er twee:

Cellulite Be Gone Challenge waarin ik je alles vertel over cellulite, cupping, hoe je moet cuppen, zowel voor lichaam, als de buik, benen en armen.
Ook is deze geschikt als beginner. 

De Skin Get A Life Challenge is speciaal voor het gezicht, voor versteviging van de huid, vermindering rimpels, voor vochtwallen, bij aangezichtsverlamming, bij het TMJ syndroom, migraines en hoofdpijnen ect. 

De @ home is voor de professional of de Facial Masterclass. (Binnenkort komen er nog meer)

Spreekt jouw dit aan doe dan nu GRATIS de Mini Cupping Workshop.

Bellabaci cups vs cupping!

Wil jij alles weten over cupping! Welke cups je het beste kan gebruiken en waarom. Wij hebben namelijk verschillende soorten cups, zoals harde, zachte en medium cups. Zowel voor lichaam als gezicht.  Ook laat ik in dit filmpje de resultaten zien. En waarom en welke massageolie belangrijk is om te gebruiken. Bekijk dan deze video en vergeet natuurlijk niet de Mini Cupping Workshop te volgen. #wanneermagjewelcuppen?

WaNneer mag je wel cuppen?

Indicaties

Wanneer kun je niet cuppen?

Contra indicaties

LET OP:

Cupping therapie vervangt geen enkele medische behandeling. Stop niet met medicatie en vraag altijd aan uw behandelaar of deze therapie veilig voor u is en geen kwaad doet bij een andere behandeling. Veiligheid voor alles, het gaat om uw gezondheid en uw welzijn. Neem ook altijd eerst contact op met u huisarts of behandelend arts.