Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

vacuüm cupping body drainer

Vacuüm Cupping Bodydrainer is de next level van cupping

Het Vacuüm Cupping Bodydrainer apparaat is mooi te combineren met verschillende behandelingen. Je kunt het combineren met de Bellabaci cups en onze heerlijke genies. Het beste advies is om een kuur te doen van 8 keer. En dan natuurlijk dan ook zelf thuis cuppen. Onze Bellabaci therapeuten geven hier de kuren in en advies hoe thuis te cuppen. Wil je het zelf eerst ervaren dan kun je een afspraak met bij Ilona bij onze Bellabaci Cupping Bar in Bergschenhoek €75,00 voor 60 min. 

Voordelen van de vacuüm cupping bodydrainer:

Welke behandelingen kan je er mee geven?

vacuüm cupping bodydrainer

Brazilian Butt en Borst lift

vacuüm bodydrainer

Voor ons is het niet om de billen als een Kardashian te krijgen maar wij vinden het belangrijk dat het weefsel weer gezond wordt. Dus geen verklevingen, meer versteviging en als voordeel de bil in een mooie shape.  De grote cups zorgen ervoor dat de vetcellen naar de gewenste plek mobiliseren. 

Bij de borstlift, is het belangrijk dat je geen contra indicaties hebt. Zoals borstkanker of borstklierontstekingen. Dus laat je van te voren goed adviseren. En vergeet niet als het weefsel van de borsten zo verslapt is krijg je dit ook niet weer zoals het was. Wel weer gezonder weefsel, beter doorbloedt en een iets meer mooiere vorm. En de borsten kunnen iets groter worden. 

Doet deze behandeling pijn!

Cellulite behandelingen waar dus verklevingen zijn, of bij pijnklachten kan het wat gevoelig/pijnlijk zijn. Maar dit ligt echt aan de therapeut en hoe deze werkt. Alles heeft met techniek te maken. Wij stemmen de behandelingen zo af dat je niet bond en blauw wordt en het niet te pijnlijk is. Beetje pijn is fijn. Maar wij willen absoluut niet dat je naar of blauw wordt na de behandeling dit is niet ons uitgangspunt. De billift wordt als heerlijk ervaren en is heel goed voor topsporters omdat het ervoor zorgt dat er sneller herstel is, ook op armen, benen en rug ect. 

Ons advies voor de professional is:

Om eerst de Bellabaci Basis cupping training te volgen. Daarna de Expert training. Als laatste de vacuüm cupping Bodydrainer. Zodat je weet hoe cupping werkt, maar ook wat ik belangrijk vind hoe je het beste de behandeling kan uitvoeren. Wat de techniek is maar ook waar je allemaal op moet letten. Ben jij al een Bellabaci therapeut schaf dan het apparaat aan dit is inclusief de Training. Als je inlogt zie je de prijs. 

Programma Training

Vacuüm cupping Bodydrainer Training

Geef je nu op voor de training deze is inclusief lunch, certificaat en trainingshandleiding. Vergeet niet het apparaat aan te schaffen

Webshop Vacuüm Cupping Bodydrainer

Als je je hebt opgegeven voor de training schaf dan hier het apparaat aan. Eerst inloggen, mocht je geen inlogcodes hebben dan eerst registreren.
Deelnemers van buiten Nederland even contact opnemen hoe te bestellen.