Kus je vader beter deze vaderdag!

Hij is jouw held, maar vorig jaar had hij geen last van ongemakkelijkheden maar nu wel.
Wees zijn reddende engel en kus hem beter met de Bellabaci Aches and Pains Combo.

zie product in de webshop

Alle vaders houden ervan om verwend te worden en om jouw Nummer één te zijn op deze speciale dag.
Door de Aches and Pains Genie olie-lotion te gebruiken in combinatie met de Bellabaci Body cups geeft deze massage een diepe en verkwikkende werking.
Deze gespecialiseerde behandeling vol met werkzame ingrediënten geeft pijnverlichting, vermindert ontstekingen en geeft meer beweeglijkheid.
Masseer zijn rug, nek of zelfs zijn knieën met gemak en maak een verschil voor hem voor deze speciale vandaag en de komende dagen.

Maak een ontbijt op bed! Met al zijn favoriete eten en een heerlijke jus d’orange.
Laat hem 20 min. in een warm bad genieten en voeg 1 kopje zuiveringszout en 2 kopjes zeezout er aan toe met een beetje van onze Bellabaci Aches and Pains olie-lotion om te ontspannen en te herleven.
Geef hem een spa pedicure – Knip zijn nagels, exfoliëer zijn voeten met een mengsel van olie en grof zeezout en vervolgens met een ontspannende voetmassage met de Bellabaci Aches and Pains .
Een Genie in een fles.
Massage! – Gebruik uw favoriete Bellabaci Genie op zijn rug en nek, knijp de zachte cup in en masseer zijn pijn weg. Gebruik grote cirkelvormige en lineaire bewegingen om alle stress te verminderen en om het weefsel te ontspannen.

Bedien hem op zijn wenken- breng hem de krant, laat hem een dutje doen. Geef hem een heerlijk drankje en zet zijn favoriete tv zender op.

Dit is een top Vaderdag die je vader nooit zal vergeten!