Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

Cupping it is!

Bellabaci cupping massage de nr. 1 in medische silicone cupping. Wij streven naar een mooiere, strakkere huid en een gezonder lichaam. Voor mannen en vrouwen. Daarbij begeleid ik professionals (masseurs, schoonheidsspecialistes, huidtherapeuten, fysiotherapeuten en consumenten d.m.v. Workshops om de Bellabaci cupping massage aan te leren. Het gebruik in de salon en thuisgebruik. 

Favoriete cupping producten

Wat zijn jouw klachten?

cellulite cupping therapie
Cellulite Cupping therapie

Heb jij van die vervelende putjes in je benen of wil je versteviging van de benen, maar kan ook van de buik zijn of armen. Net bevallen en wil je verstevigen van de huid kies dan deze!

facial cupping therapie
Gezicht Cupping Therapie

Wil jij versteviging van de huid, minder vochtwallen, een stevige onderkin minder rimpels op een natuurlijke manier. Wil je littekens verzachten kies dan het roze serum en body cups

 

stress cupping therapie

Stress Cupping Therapie

Heb jij last van stress, dit kan in het lichaam zijn of gezicht. Belangrijk bij stress om te achterhalen waar komt jouw stress vandaan.

 

 

 

lymfe cupping therapie
Lymfe cupping therapie

Heb jij last van oedeem in je benen, armen, voeten of vochtwallen. Je kunt met de cups op de lymfe werken . 

buik cupping therapie

bUIK CuPPing therapie

Heb jij last van mensturatieklachten, ziekte van Crohn, darmklachten, cellulite op de buik, gebruik deze genie

 

pijnklachten therapie

Pijnklachten therapie

Heb jij last van pijnklachten, zoals schouder/rug klachten, tennisarm, fibromyalgie, spierpijnen, stijve spieren ect.

 

Video afspelen

Wat is Bellabaci Cupping massage ?

Super mooie cupping resultaten

van onze aangesloten salons

Bellabaci therapeuten locator

Oilpulling

Cryotherapie

Sportlijn

concentraten

mediheel

Genies

HUIDVERZORGING

MASK AROMA

Video afspelen

Workshop Bellabaci cupping massage

Professionals: Ik geef al 10 jaar les aan de professionals dat zijn schoonheidsspecialistes, huidtherapeuten, masseurs en fysiotherapeuten ect. Ik geef Workshops dit is een gehele dag van 10.00-16.00 lichaam en gezicht en ik geef trainingen gezicht en Expert training deze zijn van 10.00-13.00. Ik geef samen met Gonnie van de Lang Workshop Gezichtsdiagnose, Guasha, facial cupping, cryoglobes en voedingssupplementen en wij geven een Workshop over Cellulite in combinatie met een heerlijk voet, onderbeen massage.  Ben jij een vakvrouw/man kom dan naar 1 van onze Workshops of Trainingen. Ik vertel je alles over cupping. Centraal staat bij mij:

ONLINE ACADEMIE BELLABACI

Consument en Professional: De academie waarin ik jouw begeleid naar het beste resultaat of dit nu thuis is of in de salon/praktijk. Kijk op www.academie.bellabaci.nl. Je krijgt in al mijn Online Workshops ontzettend veel waarde, zowel persoonlijke begeleiding als materiaal en video’s. 

wat onze klanten vinden

5/5

Cupping Tips and Tricks

Soulfood

Download hier de uitleg van Christmas producten Soulfood Verwen je liefhebbenden met onze Limited editie Soulfood voor de Feestdagen. Deze lijn bevat een So Good

transformationalcupping

Transformational cupping

Transformational cupping, Bellabaci cupping of de traditionele manier? Ik krijg al tien jaar de vraag is cupping goed? Die cupping plekken kan toch niet goed

Wanneermagjenietcuppen?

Wanneer mag je niet cuppen?

Wanneer mag je niet cuppen? Wanneer mag je niet cuppen? Het is belangrijk om te weten dat er indicaties en contra-indicaties zijn. Indicaties zijn: wanneer

Op de volgende beurzen zijn wij te vinden

11 & 12 maart 2022 in Hoevelaken
mini cursus cupping

Schrijf je nu in
voor de Gratis Mini cupping Workshop

Wordt jij ook een Bellabaci cupping Expert en Fan. Doe nu de gratis Cupping Mini Workshop, ik neem je mee in de wereld van Bellabaci.