Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

Nieuw! ACCount aanmaken

Registreer je en wacht op onze e mail zodat wij je account hebben kunnen activeren als professional, dit kan even duren. Daarna inloggen, je ziet nu jouw inkoopsprijzen incl. 21% BTW. Als je niet inlogt dan zie je de advies verkoopprijzen

Verzend-admin. kosten

Wij berekenen € 7,25 (incl. BTW) verzendkosten. En als je als professional boven de € 145,00 (incl. BTW) besteld zijn er geen verzendkosten. Binnen 1-4 dagen kun je het pakketje verwachten. Wij werken samen met PostNL via Myparcel. Kosten voor België en Duitsland zijn € 10,25 (incl. BTW). Minimale ordergrootte is €20,00 (excl. BTW).

Betalingen

Je kunt betalen met IDeal, Paypal, Creditcard. Belgische klanten met Bancontact/Mister Cash en Duitse klanten met Sofort Banking.

Retouren

Wij kunnen producten alleen maar terug nemen als zij niet open gemaakt zijn of beschadigd. Eerst contact met ons opnemen waarom je het product wilt retourneren of ruilen. Verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Professionals

Professionals! Wat super leuk dat jij geïnteresseerd bent in het Bellabaci Cupping massage systeem. Ik adviseer altijd om één van onze Workshops of trainingen te volgen. Workshop op locatie kan ook evt. vanaf vier personen. Vraag om de mogelijkheden.Omdat je er therapeutische en cosmetisch mee kan werken. Wij werken met verschillende cups, harde, zachte en medium cups. Zowel voor lichaam als gezicht. Mocht je producten willen aanschaffen of inkoopsprijzen willen weten maak eerst een account aan. Hieronder wat ik evt. adviseer. Kijk ook altijd bij de Bellabaci akties. 

Pro trainingskit

De Pro starterskit, is een kit als je echt alles wilt weten over cupping en zelf visueel bent ingesteld. Het is een mooie leidraad naast mijn Workshops. (het is geen vervanging). De kit bevat: 4 x body cups (2 x hard en 2 x zacht) 2 Super cups (medium) 1 x bambino en 1 x facial (allebei zacht). De bambino is pittiger dan de Facial cup. Bevat een Engelstalige DVD waar deze hele massage wordt uitgelegd op een model. Zowel lichaam als gezicht

ALL IN TASJE

ALL INN tasje

Het All In tasje, is een tasje met 2 x Body cups (hard en zacht), 1 x Facial cup en 1 x Bambino cup zacht (deze is pittiger dan de Facial). Dit All In tasje is zowel voor lichaam als gezicht en je kunt zelf uitkiezen welk Genie/serum je erbij wilt. Er zit dan geen DVD bij. 

Boxen of KITs

Deze boxen of kits zijn super leuk om te verkopen aan jouw klanten. Of om kennis te maken met cupping. Wij hebben allerlei varianten. Belangrijk is dat je eerst weet welke cups wij allemaal hebben en wat het verschil is en welke Genie/serum je kunt gebruiken. Wij hebben deze ook bij Bellabaci akties staan 6+1.

bodycups

Body cups

Facial cups

Bambino

Super cups

Doosje cups

Wij verkopen de cups in mooie doosjes met een kleine handleiding.. Er zit standaard bij de Body, Facial en bambino’s altijd een harde en een zachte in het doosje. De Super cups hebben wij alleen maar in sets van twee medium hardheid. Als je, behalve de Super cups, twee zachte cups wilt dan kan dat ook In de shop staat er (soft) achter. Ik adviseer voor thuisgebruik altijd een harde en een zachte. En begin met de Body cups als je een echte fan bent koop dan later pas de Super cups. Heb je een hele gevoelige huid dan gebruik je eerst de Facial cups op je gezicht. De bambino is voor een dikkere huid die veel kan hebben. Ook hier hebben wij een actie van 10 + 1. Zie bellabaci acties in de webshop

De Genies

Wij werken met de Genies, deze serums zijn van hoge kwaliteit en de basis olie is kokosnootolie en er zitten aromatische en homeopathische oliën in. Elke Genie heeft zijn specifieke werking. De gele, paarse en roze zijn voor gezicht en lichaam. De blauwe, oranje en groene alleen voor het lichaam. Wil jij weten welke ingrediënten er in zitten en welke werking ze hebben klik dan hier op de knop.

De Bellabaci Massage oliën

De Bellabaci olien zijn anders dan de genies. Met deze olien kun je heerlijk manuele massages meegeven. Wij adviseren om met de Genies te cuppen. De ingrediënten qua homeopathie en aromatherapie zijn hetzelfde als de genies. Het verschil zit hem in de kokosnootolie deze is echt een olie, deze trekt sneller in dan de genies. Daarom minder geschikt om mee te cuppen. Je kunt ze wel met de genies mengen. De massageolien zijn in 500 ml flessen te verkrijgen.

Bellabaci massageolie

Bekijk al onze producten?

cryoglobes
Cryo therapie

Alles over kou therapie welke tools je kunt inzetten voor het verbeteren van de conditie van de huid. 

Cocobaci oilpulling

Mondspoelingen voor een betere mondhygiëne een natuurlijk product met essentiële oliën. 

Sportlijn

Een natuurlijk sportlijn, waar je een crème voor het sporten Fire up hebt na het sporten Cooldown en een crème voor blessures SOS Repair

Bellabaci concentraten
Bellabaci concentraten

De Bellabaci concentraten zijn 5 geconcentreerde oliën met hoogwaardige pure essentiële oliën. Een perfecte mix van pure Zuid Afrikaanse essentiële oliën zoals Moringa, Marula, Buchu etc. Een boost voor je lichaam, geest en ziel.

Elim spa producten
Mediheel
voetverzorging

Een revolutionaire voetverzorgingslijn  waarbij in 7 stappen je voeten weer als nieuw zijn. De oplossing voor het bestrijden van overmatig eelt zonder te snijden.

 

 

 

gastvrije mondkapjes

Een gastvrij mondkapje speciaal voor alle medewerkers van schoonheidssalons, masseurs, pedicures, horeca, kappers, logopedisten ect. Het is geen medisch mondkapje maar een hygienische en vriendelijk mondkapje

Bellabaci Genies

De Bellabaci Genies zijn 6 verschillende serums die bestaan uit aromatherapie en homeopathie en basisolie is kokosnootolie. De massage olien zijn vloeibaarder en wordt geadviseerd met manuele massage en de genies met de cups of manueel.

cellulite Bar

Wil jij een Cellulite Bar in je salon. Dat kan wij hebben twee pakketten samen gesteld zodat je een professionele uitstraling hebt maar ook dat je voorraad hebt en salon producten. Klik op de knop voor de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

Massage pads

Deze massage gelpad zorgt ervoor dat je niet meer je handdoekafdruk in je gezicht hebt, of dat je op dat harde randje ligt. Wij hebben ook covers voor erover heen. Wij hebben hem in het blauw en nude. Bijbehorend zijn Face cover van non-woven papier (verpakt per 100 stuks)