facelift

Probeer eerst een natuurlijke facelift in plaats van onder het mes te gaan!

Er zijn natuurlijke behandelingen die de weerspiegeling van de jaren minimaliseren in het gezicht. Cupping is er één van, een geweldig natuurlijk alternatief, naast chemische behandelingen en chirurgische face-lifts. Besluit u toch een chemische behandeling of facelift toe te passen dan kunt u de cups ook gebruiken als nabehandeling om de huid zo snel mogelijk weer te herstellen. Wel in overleg met uw behandelaar.

Wilt u een natuurlijke face-lift proberen?

Het zal uw mimische spieren toniseren, de rimpels opvullen en verstevigen van de huid en het verminderen van vocht onder uw ogen. Het is de meest natuurlijke effectieve facelift die u ook gemakkelijk thuis kan toepassen.

Cupping geeft letterlijk een facelift effect doordat het de doorbloeding stimuleert in de mimische spieren en het collageen en elastine weer aanmaakt omdat je de fibroblasten stimuleert. De rimpeltjes worden opgevuld en sommige verdwijnen meteen. Cupping is ook een effectieve manier om te draineren/afvoeren van de sinussen, geeft pijnverlichting na een ingreep bij de tandarts en heeft een gunstig effect bij acné. Er zijn speciale smalle cups die geschikt zijn voor het gezicht.

Dit is de meest effectieve gezichtsmassage die gebruikt maakt van een design facial cup en het is absoluut pijnloos. De cup heeft een ronde, zachte rand en zal geen plekken achter laten zoals bij de traditionele cupping. Belangrijk is wel hoe te gebruiken! te lezen op onze website of langs te gaan bij een salon bij uw in de buurt. Hier kunt u ook eventueel de cups aanschaffen.
Naast alle voordelen is deze natuurlijke face-lift ook zeer ontspannend en u krijgt er een frisse teint van.

De werking van onze facial cup is, dat er een vacuüm gecreëerd wordt in de cup doordat u in de cup knijpt en op de huid plaatst en het weefsel opgepakt wordt. Als u een druk-zuig beweging maakt bootst u de pompbewegingen na van een lymfedrainage. Het is een handmatige methode die u zowel in de salon, als kuur en thuis het beste kunt gebruiken.

Bellabaci Facial Cup biedt de volgende voordelen:

Mocht u een behandeling willen ondergaan of evt. meer informatie over uw thuisbehandeling dan kunt u via de pagina  Bij u in de buurt  een salon benaderen. Mocht bij u in de buurt er zich geen salon bevinden, neem dan contact met ons op.
Op dit moment hebben wij 4000 salons die met ons product werken en u graag meer informatie willen geven over de juiste behandeling.