Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

Laag gehalte van gifstoffen door middel van Oil pulling

Oil pulling? De media doet ons geloven dat bepaalde supplementen de gifstoffen in ons lichaam zou kunnen verwijderen. Door deze bizarre ideeën rennen we naar de winkels en besteden wij veel geld uit aan de nieuwste ‘wonderpil’. We stellen ons voor dat liters van deze gifstoffen worden verwijderd. De waarheid is dat, zelfs als je aan een sap periode van 2 weken meedoet, je gezond wordt. Als je niet voldoende eiwitten binnen krijgt voor slechts 2 dagen. Wordt er een rode waarschuwing gestuurd naar sommige lichaamssystemen. Deze strategieën zijn erg zwaar voor je lichaam en kunnen je kunt je daarna slechter gaan voelen. Zelfs één dag of twee dagen vasten kan de primaire fase 1 en fase 2 leverontgiftingsfunctie uitschakelen waardoor deze maandenlang verstoord kan blijven.

Ontgifting dmv oil pulling

Ontgifting is belangrijk, maar we moeten de basis begrijpen. Gifstoffen zijn overal om ons heen. Tenzij je op een boerderij woont, is de kans groot dat je dagelijks gifstoffen inademt en hoe dichter je bij het stadscentrum woont, hoe erger het wordt. Zelfs als je op een boerderij woont, word je blootgesteld aan pesticiden en chemicaliën. Je lichaam maakt ook giftige metabolieten aan, die moeten worden opgeruimd. Deze gifstoffen zijn talrijker als je lijdt aan spijsverterings- of sinusproblemen, onder stress staat, niet genoeg slaapt, een insect bestrijdt of herstelt van een blessure of operatie.

Ons lichaam herstelt zichzelf als we slapen. Hoe je je voelt bij het wakker worden, geeft aan hoe je je werkelijk voelt. Er is niets erger dan wakker worden, je verslapen en het gevoel hebben dat je de hele nacht hebt gefeest. Hoe lang het duurt voordat je energie op gang komt, is ook een goede maatstaf voor wat je niveau van gifstoffen zijn.

Leer hoe de detox van je lichaam werkt

Over het algemeen zijn er 4 primaire systemen voor het verwijderen van toxines die allemaal in harmonie met elkaar moeten werken. Dit zijn:

  1. Het afvoeren van cellulaire afvalstoffen, vooral melkzuur.
  2. Het verwijderen van grotere afvalstoffen via uw lymfe (kleinere afvalstoffen gaan naar je aderen en worden uitgeademd of gaan rechtstreeks naar je lever).
  3. De verwerking van gifstoffen door jouw lever, waarvan de meeste vervolgens in de gal terechtkomen en vervolgens in jouw spijsverteringskanaal voor definitieve opruiming (sommige zijn in water oplosbaar gemaakt en gaan naar jouw nieren om in de urine te worden uitgescheiden).
  4. De uiteindelijke verwijdering van afvalstoffen vindt plaats via jouw spijsverteringskanaal.

Deze vier systemen vloeien vaak uit elkaar voort. Elk probleem met één van deze systemen zal een opeenhoping van gifstoffen in uw lichaam veroorzaken en problemen veroorzaken. 

Cocobaci Oil Pulling

Toptip : het gebruik van Cocobaci Oil Pulling- de producten helpen bij het verwijderen van schadelijke bacteriën, schimmels en andere organismen en hun afvalstoffen  in de mond, tanden, tandvlees, de tong en zelfs de keel. Zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën uit alledaagse mondspoelingen. Maar Oil Pulling biedt ook voordelen voor ontgifting. Door dit dagelijkse ritueel voor mondhygiëne aan uw dagelijkse routine toe te voegen, worden je  tanden witter en helderder, maar kan het ook helpen bij het ontgiften van jouw dikke darm. 

Dit zal op zijn beurt helpen de spijsvertering en het energieniveau te stimuleren, gifstoffen te verwijderen en de vochtverhoudingen in het lichaam in evenwicht te brengen.

Stappenplan Cocobaci Oil Pulling

Cocobaci Oilpulling hebben wij in drie smaken en is een kuur van 15 dagen. Coolmint, Framboos en Citroen met vleugje venkel. De drie smaken hebben we ook als mix in een verpakking. Cocobaci Black is met houtskool en is een kuur van drie dagen deze kan je heel mooi na de kuur van 15 dagen doen, totaal heb je dan een 18 dagen kuur. BOOST!!! Houtskool is op een natuurlijke manier de tanden wit te maken. De nieuwste Cocobaci is Granaatappel incl. houtskool. NIEUW!!!!!

blog over Bellabaci cupping massage

Rochelle heeft een passie voor cupping. Welke effecten het heeft op het lichaam. Je kunt alles aan haar vragen en wil je helpen naar het beste resultaat! Je kunt mij altijd Whats appen of mailen. 06-55343924

Deel onze berichten dat zou ik super tof vinden. Ik vind dat iedereen moet gaan cuppen dit is super gezond voor het lichaam.