elim spa facebook banner

Elim doc

Mediheel is een revolutionair nieuw voetverzorgingssysteem met 7 innovatieve producten die met elkaar samenwerken om de beste pedicure resultaten te behalen. Dit systeem is ontwikkeld door Elim Laboratories en wordt gebruikt in het topsegment van spa’s en salons overal over de wereld. Mediheel is een systeem die u weerhoudt om op de traditionele manier op de pijnlijke wijze te onteelten.

Hoe is Mediheel ontstaan?

De wens van  oprichtster Shantelle Booysen was dat er een pedicure behandeling op de markt kwam dat na de pedicure behandeling er een lange termijn effect zou zijn en een product met super actieve werkstoffen en anders dan anders.

 

“I trust the scientific solution”

We hebben zeer kritisch gekeken naar de traditionele manier van pedicure zodat we deze eventueel konden veranderen naar betere resultaten en fijner om mee te werken.

We kwamen tot de conclusie dat de technologie die we hebben toegepast alleen maar voorkwam bij gezichtsbehandelingen.

Het vijlen en snijden van eelt moet verleden tijd worden. Wanneer je de voet namelijk te veel vijlt zal het lichaam een signaal krijgen om juist de huid te beschermen en daarom meer eelt aanmaakt. Een chemische peeling is daardoor ontwikkelt die een keratolytisch effect heeft die ervoor zorgt dat dode huidcellen  verwijdert word op de hiel. De chemische peeling is een alkaline oplossing Sodium Hydroxide van 11+ pH en heeft dus een neutraliser nodig om de huid weer in balans te krijgen. Daardoor de ontwikkeling van ons tweede product de Mediheel ph Neutraliser.

Wanneer we kijken naar traditionele scrubs welke zout, suiker of zand bevatten. Persoonlijk vind ik deze te heftig waardoor we een wax pearl bead welke zachter is voor de huid gecombineerd met een Alpha Hydroxy Acid om gladde mooie voeten te krijgen.

Dan de soaks, traditionele soaks zijn zacht, hetzelfde welke je vind in je conditioner of  wasmiddel. Terwijl we meer schimmelwerende eigenschappen nodig hebben en we hebben toen de schimmelwerende Spa Additive met Tea tree en Rozemarijn ontwikkelt.

Onze Foot Perfector moest een geweldige bijzondere massage medium worden. Er was alleen 1 ding wat we moesten bereiken was de voeten te genezen zonder dat je in je schoenen slipt na de behandeling. Onze unieke gel poeder techniek garandeert een anti slip effect na het einde van de pedicurebehandeling. We hebben silicone toegevoegd, dit geeft een geweldige glijmiddel voor het masseren van de voeten, maar droogt snel en geeft een beschermende laag waardoor ook het anti slip wordt bereikt.

De Cuticle MD olie is de eerste anti schimmelwerende nagelriemverzorgingsproduct met een mix van 8 oliën en 2 bloemextracten om uw nagelriemen onder alle omstandigheden in conditie te houden

Onze Gold Spritz is onze “Star of the Show”, we wilde een handtekening afgeven aan onze MediHeel pedicurebehandeling met een glamoureuze look aan de benen en voeten. Het product heeft een fijne parfum met een glinsterend effect.

Koop nu de Professional Starter kit of de Callus Removal pack voor thuisgebruik!

RET099-Miracle-Start-kit