Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

Mask Aroma

Product Mask Aroma Ebook

Wil jij alle informatie in een ebook dat kan! 

Vul dan je gegevens in!

Heb je onze nieuwe Mask-Aroma al geprobeerd om je masker onderweg te ontsmetten? Deze geweldige formule heeft zoveel voordelen, maar laten we beginnen met de geschiedenis erachter.

Geschiedenis Mask aroma

Mask aroma

 

We zijn geïnspireerd door de Four Thieves, een 15e-eeuws legendarisch verhaal dat zich afspeelt in Frankrijk tijdens de beruchte builenpest (ook bekend als The Black Death).

Vier dieven, die respectabele kruiden- en parfumexploitanten waren, wendden zich tot de misdaad toen de builenpest door hun stad raasde en de economie en hun levensonderhoud vernietigde.

De vier mannen kenden de krachtige eigenschappen van hun aromatische producten en bedachten een formule van 5 ingrediënten (citroen, rozemarijn, kruidnagel, eucalyptus en kaneel) die hen zouden kunnen helpen om de vreselijke ziekte  te voorkomen om op te lopen. Ze maakten voor zichzelf gezichtsmaskers met lange snavelachtige neuzen, waarin ze hun kruiden en specerijen stopten. Ze konden zich nu tussen de zieken en stervenden verplaatsen.

In de loop van de tijd werd hun geheim gedeeld en dankzij hen hebben we onze blend gebaseerd op hun winnende formule en deze verbeterd door een zorgvuldige mix van 5 andere ingrediënten toe te voegen (Tea Tree, Laurierblad, Oreganum, Ravintsara en Myrtle).

De Bellabaci Mask-Aroma heeft deze prachtige formule in uw handen gebracht met een reisvriendelijke spray in zakformaat om gemoedsrust te hebben. Ons onzichtbare kiemfilter wordt eenmaal op de buitenkant van het masker gesprayd om uw masker te ontsmetten en u minstens 6 uur ademhalingszaligheid te geven.

Zijn eigenschappen omvatten ook het helpen verlichten van sinusgerelateerde problemen die voortkomen uit het constant dragen van maskers.

Mask Aroma

Geweldige eigenschappen van Mask aroma

Zijn eigenschappen omvatten ook het helpen verlichten van sinus gerelateerde (holtes) problemen die voortkomen uit het constant dragen van maskers.

Maskne (acne veroorzaakt door het dragen van maskers), is ook een nieuw probleem waarmee velen worden geconfronteerd. De etherische oliën helpen bacteriën voorzichtig op afstand te houden, wat gedeeltelijk verantwoordelijk is voor dit voorval.

We zijn zo trots op deze nieuwe manier om ook wegwerpmaskers te hergebruiken, aangezien stortplaatsen tegenwoordig in de meeste landen over de hele wereld vol zijn. Veel wegwerpmaskers komen in de oceaan terecht en dragen bij aan de vervuiling van de zee. Mask-Aroma kan veilig worden gebruikt op zowel stoffen als wegwerpmaskers. Trakteer uzelf op een gezondere manier van ademen met uw masker met behulp van de natuur en een zeer slimme mix van essentiële oliën!

Mask Aroma, natuurlijke ingrediënten Essentiële oliën

Eucalyptus

•Verlicht bronchiale en sinusgangen, verlicht verstopte neus 
•Bestrijdt virus- en bacteriële infecties die keelpijn, griep, hoest 
  en verkoudheidachtige symptomen kunnen veroorzaken

 

Marjolein (Origan)

•Krachtig antibacterieel, antischimmel- en anti-parasitair middel, evenals een immuun stimulerend middel

 

 Tea  Tree Oil

•Door zijn kiem bestrijdende eigenschappen is tea tree olie een gewaardeerde natuurlijke remedie voor de behandeling van huidaandoeningen die veroorzaakt zijn  
  door bacteriën en schimmel infecties.
•Voorkomt infecties en heeft genezend vermogen
 
Laurierblad

Traditioneel gebruikt als de primaire olie voor de bestrijding van vele griepachtige symptomen, Laurierblad biedt een krachtige boost: 
*geeft verlichting aan luchtwegen 
*lost slijm op
*Een uitstekende anti-inflammatoire 
*Krachtige pijnstiller 
*Breed antimicrobiële effecten 

Kaneel 
Deze antimicrobiële vechter biedt de volgende wellness voordelen: 
*Kaneel ondersteunt het immuunsysteem en is zeer antiseptisch en antiviraal.

Daarom is te gebruiken bij griep, virale infecties en besmettelijke ziekten

Mirte 
Mirte wordt al sinds de oudheid van Egypte in de kruidengeneeskunde gebruikt. 
*Essentiële olie van mirte heeft verhelderende, reinigende, verfrissende en opbeurende eigenschappen. Het gebruik van etherische olie van mirte voor               

   inhalatietherapie heeft uitstekende anti-catarrale en antiseptische eigenschappen. 

Ravintsara

is een zachte, maar zeer krachtige antivirale olie. 
*Bestrijdt verkoudheid en griep 
*Kalmeert maagklachten en hoofdpijn 
*Bestrijdt luchtweginfecties

Ademhalings technieken zijn ook super belangrijk, juist nu in deze tijd. Waarom!!! Omdat als je 25 diepe ademhalingen doet er CO2 wordt uitgeblazen waardoor het lichaam alkalisch wordt (PH waarde schiet omhoog). Na deze 25 diepe ademhalingen kan je 1,5 minuut en als je nog meer traint zelfs langer uitblijven. 

Het overlevingsmechanisme adrenaline schiet door het lichaam en het immuunsysteem, boem, gaat omhoog waardoor bacteriën en virussen geen kans maken. Doe mee met dit experiment van Wim Hof. Klik op de knop hiernaast. 

blog over Bellabaci cupping massage

Rochelle heeft een passie voor cupping en ijs. Welke effecten het heeft op het lichaam. Je kunt alles aan haar vragen en wil je helpen naar het beste resultaat! Je kunt mij altijd Whats appen of mailen. 06-55343924 Maar er is veel terug te vinden op de website.