GENIE IN A BOTTLE, ONZE SERUMS!

Wij geloven in resultaten. Wij willen in onze Utopia dat iedereen gezond is en waar kennis is om zichzelf te behandelen. Daarom heeft Bellabaci de wijsheden van de vijf continenten en hun belangrijkste ingredienten samengevoegd en daardoor is onze Genies  onstaan:

Een product dat lekker ruikt

Een heerlijke zachte huid

Een gezond lichaam zonder pijn

Een natuurlijk product wat doet wat het beloofd

Het geheim zit in de “Genie In A Bottle”

Dr Sandy Nye, zij is een gerenommeerde dokter/natuurgeneeskundige en heeft een neus voor Aromatherapie en Homeopathie. Zij heeft een blend van essentiële oliën en homeopathische op een innovatieve manier gemixt met Gefractioneerde Kokosnoot olie en voegde wat inspirerende technologie toe. 

 

Genie In A Bottle

En voila. Zo het antwoord op al de wensen. Een eigen “Genie in a Bottle”. Dit was de unieke combinatie van olie met de voordelen van Bach remedies en Aromatherapie samen met de traditionele Chinese Cupping Therapie, de oplossing voor uw lichamelijke ongemakken. Belangrijk is natuurlijk wel bekijk eerst de pagina voor contra indicaties en evt. altijd in overleg met uw behandelend arts)

Voordelen van de serums

De basis olie is kokosnootolie en die heeft de eigenschap op langzaam in te trekken waardoor je langer kunt cuppen en niet aan de huid gaat trekken omdat de olie snel is ingetrokken. Als dit nl. wel gebeurd ga je trekken aan de huid en zal juist de huid verslappen, wat je niet wilt of dat je plekken krijgt bijv. in het gezicht. Elk serum heeft zijn specifieke werking en kies er 1 uit die bij je past. Het kan ook zo zijn dat een bepaalde kleur je aanspreekt. Kies dan evt. deze. 

Hello Body Mechanic Genie

Geeft verlichting en verbetert het natuurlijk genezend vermogen. Vooral ter ondersteuning bij pijn door ontstekingen, verrekkingen en krampen, veroudering van de huid, artritis, rugpijn, opgeblazen gevoel, constipatie, fibromyalgie, jicht, hoofdpijnen en migraine.

Art. 12001-120 ml-flesje met airlesspomp. 

Circu Flow Genie

Geeft een boost aan al je systemen. Zoals de doorbloeding, lymfe en energie circulatie. Ook in te zetten bij cellulite, hormonale disbalans, reduceert stress.

Art. 120020 120 ml-Airless fles

Skin Get A Life

Een innovatieve formule, rijk aan antioxidanten, vitamines en essentiële vetzuren. Helpt de beschadigde en/of geïrriteerde huid te herstellen, te beschermen en te regenereren. Te gebruiken bij buikpijn, eczeem, slapeloosheid, psoriasis, littekens, allergieen, striae. 

Art.12003-120 ml Airless fless.

Cellulite Be Gone Genie

De iedeale combinatie met onze Bellabaci Body of Super Body cup in de strijd tegen cellulite. Een echte detox voor je lijf. Ook te gebruiken bij afvallen, verstevigen van de huid, striae en disbalans van schildklier.

Art. 12004-120 ml-Airless fles.

Stress No more Genie

Herstel onevenwichtige hormonen (afrodisiacum), verlicht nerveuze verstoringen en drukte in je hoofd, helpt bij vermoeidheid en uitputting, terwijl de “happy hormonen” worden gestimuleerd om weer positiviteit te brengen.

Art. 12005 120 ml Airless fles

Bye Bye Belly Blues

Ondersteunt bij constipatie, spastische darm, mensturatiepijn, krampen of wat je buikstreek maar ook verstoord. Deze natuurlijke formulering verbetert de spijsvertering en vermindert ontstekingen maar help ook bij de opname van voedingstoffen en verwijderd afvalstoffen. 

Art. 12006- 120 ml flesje Airless pump

Alle Genies zijn ook te verkrijgen voor professionals 250 ml.