Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN


Facial cupping

Bellabaci Facial cupping! De Bellabaci facial cups hebben een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidsbindweefsel)geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie, lymfe stimuleert en de fibroblasten die collageen en elastine aanmaakt. Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.

Wat zijn de Voordelen?

facial cupping therapie

Facial cupping voordelen!

Hoe te gebruiken?


Facial cupping

De facial cups kun je gebruiken in bad of onder de douche of gewoon voor de spiegel. Zorg ervoor dat je één van onze genies gebruikt evt. de Skin Get A Life deze werkt anti-aging, Circuflow bij rode adertjes of vochtwallen of de Stress No More deze is voor ontspanning. U kunt de cups met lauw water en desinfecterende handzeep schoonmaken. Belangrijk dat je  van binnen naar buiten werkt. Zie afb. De cup evt. klein beetje ingeknepen houden als je een gevoelige huid hebt. Ik adviseer om de dag drie keer per week altijd een dag er tussen houden. Kijk ook even of je geen contra indicaties hebt.  Wanneer je het niet mag gebruiken of juist wel. 

welke cups!

Facial cups

De facial cups zijn voor een gevoelige huid. In het doosje zit een harde en een zachte cup. De zachte werkt oppervlakkig, minder heftig en de harde is pittiger deze pas in later stadium gebruiken. 

Bambino cups

De bambino’s zijn pittiger dan de facials. Heb je een jonge, dikke huid, kan jou huid wat hebben dan kun jij met de bambino’s beginnen. De zachte bambino begin je als eerste mee

welke genie KIES JIJ!

SKIN GET A LIFE GENIE  ANTI-AGING

Een innovatieve formule, rijk aan antioxidanten, vitamines en essentiële vetzuren. Helpt de beschadigde en/of geïrriteerde huid te herstellen, te beschermen en te regenereren. Te gebruiken bij buikpijn, eczeem, slapeloosheid, psoriasis, littekens, allergieën, striae en littekens. 

 

CIRCUFLOW

Geeft een boost aan al je systemen. Zoals de doorbloeding, lymfe en energie circulatie. Ook in te zetten bij couperose, kleine spataderen, cellulite, hormonale disbalans, reduceert stress.
STRESS NO MORE

Herstel onevenwichtige hormonen (afrodisiacum), verlicht nerveuze verstoringen en drukte in je hoofd, helpt bij vermoeidheid en uitputting, terwijl de “happy hormonen” worden gestimuleerd om weer positiviteit te brengen. Evt. als je veel knarsen tand of gespannen kaken.

Reinigingshandschoen
(Mitt)

Het is tijd om je gezicht eens goed te reinigen. Verwijder je make-up en geef jezelf een professionele reining met deze Pro Cleanser mitt (reinigingshandschoen). Zelfs waterproof mascara make-up heeft geen kans bij deze reinigingskracht van de Pro Cleanse Mitt. Reinig eerst je huid met de gezichtshandschoen en daarna met je reiniging. De gezichtshandschoen reinigt het oppervlakkige vuil en je reiniging zorgt ervoor dat de poriën ook goed gereinigd wordt, in deze tijd heeft een reiniging meerdere eigenschappen. Maak de handschoen schoon met water en zeep, wasmachine mag ook, laat de handschoen drogen en voila klaar voor de volgende reiniging. 100% eco-vriendelijk.

Cryoglobes

Kou therapie is een weldaad voor je huid, geeft een boost aan je immuunsysteem. De cryoglobe is een mooie aanvulling nadat je je gezicht gecupt hebt met de facials of bambino’s. Het geeft een kalmerend en verstevigend effect. Werkstoffen worden beter op genomen en vochtwallen worden minder. Porien worden kleiner. Je kunt deze ook super mooie in elke behandeling gebruiken. Wil je meer weten klik op de knop.

een doosje box of kit!

SKIN GET A LIFE BOX

Een kit met een kleine bambino (zacht) en een facial (zacht) en de Skin Get A Life Genie

CIRCUFLOW BOX

Een kit met een kleine bambino (zacht) en een facial (zacht) en de Circuflow Genie

STRESS NO MORE BOX

Een kit met een kleine bambino (zacht) en een facial (zacht) en de Stress No More

SKIN GET A LIFE KIT

Een kit met een kleine bambino (zacht) en een facial (zacht) en de Skin Get A Life Genie en reinigingshandschoen

CIRCUFLOW KIT

Een kit met een kleine bambino (zacht) en een facial (zacht) en de Circuflow en
reinigingshandschoen

STRESS NO MORE KIT

Een kit met een kleine bambino (zacht) en een facial (zacht) en de Stress No More en reinigingshandschoen

workshops!