Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

De voordelen van de Bellabaci cups?

Voordelen van de Bellabaci cups, de verschillende hardheden!!!

Zachte cups

Voor een gevoelige huid, bij oedeem, rokershuid, oudere huid, lichte couperose, kleine spataderen, of gevoelig voor spataderen. (niet over spataderen heen)

Voordelen bellabaci cups

Medium cups

Voor een huid die al wat meer kan hebben, dit zijn de Super cups (alleen voor het lichaam), ik raad wel altijd eerst te body cups te gebruiken ben je gevorderd evt. de Super cups. 

Harde cups

Voor intensief gebruik, als je dieper het weefsel wilt bereiken. Als je al wat meer kan hebben en het niet heel pijnlijk meer is gebruik dan de harde cup. 

Schoonmaken cups!

Het beste is om de cups af te spoelen met lauw warm water en te reinigen met een desinfecterende zeep (b.v. Dettol handzeep of Unicura handzeep) Deze is het beste getest. 

Niet laten weken, uitkoken of in de vaatwasser! Gebruik geen minerale oliën, deze zitten vaak in de goedkopere merken, en van alcohol daar kunnen de cups hard van worden en gaan scheuren en verkleuren. Mochten de cups te hard zijn geworden kun je nog proberen om deze in kokend water te leggen. Na 5-10 jaar adviseren wij nieuwe cups te kopen. En bij heel intensief gebruik waarschijnlijk al eerder.