Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

Wanneermagjenietcuppen?

CUPPING PLEKKEN, DE CUP KISS!

Wordt alleen veroorzaakt als je de cup te lang laat staan of als je een super gevoelige huid of veel stagnatie (afvalstoffen hebt). Alles heeft ook te maken met techniek. Daarom is het super belangrijk je dieper te verdiepen. Volg bij mij 1 van de Workshops. Er ontstaat een vermeerdering van de hoeveelheid bloed (inflammatie), dit is geen blauwe plek. Omdat je een plaatselijke natuurlijke ontstekingsreactie veroorzaakt, wordt het immuunsysteem gestimuleerd waardoor er witte bloedcellen naar het gebied getransporteerd wordt om het weefsel te herstellen.

STAANDE CUPPING! Als je de cup laat staan. In het begin niet langer dan 1-5 minuten. Dit echt opbouwen. Zal je bemerken,  waar sprake is van stagnatie van bloed, lymfe, energie en cellulaire afval in het lichaam zal Cupping plekken, de Cup Kiss achterlaten dat de stagnatie is verplaatst van de diepere weefsellagen naar de oppervlakte, waardoor vers zuurstofrijk bloed, glucose, mineralen en hormonen naar de onderliggende weefsels wordt verplaatst. Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt in werking gezet. Deze techniek wordt toegepast bij pijnklachten, littekenweefsel of bij energie stagnatie. In het begin kun je ook Flash Cupping toepassen.

De kleur en het patroon van de Cupping plekken, de cup kiss zegt iets over de stagnatie in dat gebied, het kan variëren van een fel rood tot donker paars. Meestal duurt het 3-7 dagen. Bij hele erge stagnatie soms 6 weken. Als er geen stagnatie aanwezig is, zal er slechts een licht roze plek te zien zijn, welke in een paar minuten tot een paar uur verdwijnt. Plaatsen waar sprake is van oud trauma of letsel kan meerdere behandelingen vereisen om de stagnatie te verwijderen.

In de vervolg behandelingen zullen de plekken niet zo ernstig meer zijn als de ziekteverwekkers systematisch verwijderd wordt uit het lichaam.

BEWEGENDE CUPPING! Cliënten die de Bellabaci massage ervaren omschrijven de massage als verlichtend, ontspannend, soms wat gevoelig maar daar heeft men ook vaak klachten,  men voelt tintelingen en het geeft een diepe warmte zelfs na de behandeling. Als je met de cups masseert komen er geen plekken, maar kan het behandelende gebied rood worden door de stimulatie en soms een enkele blauwe plek ontstaan, net alsof je je gestoten hebt of beurs aanvoelen. 

Cupping plekken, de Cup Kiss

Alles heeft te maken met techniek en kennis. Wil jij jouw klachten behandelen of als Bellabaci therapeut aan de slag! Volg dan bij mij 1 van de Workshops. 

Bellabaci cupping massage aanleren!
professionals en consumenten?

Workshops

“Hoe meer stagnatie hoe pijnlijker de plek, Haal de stagnatie weg en de pijn wordt vermindert”

Ik ben ervaringdeskundige op het gebied van Cupping. Ik breng al negen jaar Bellabaci Cupping massage op de Nederlandse en Belgische markt. Mijn missie Kus je lichaam gezond! Ik streef voor mijn klanten naar een mooiere, strakkere huid en een gezonder lichaam op een natuurlijke manier. Voor mij is het lichaam en geest een geheel. Dit in combinatie met een gezondere levensstijl.
blog over Bellabaci cupping massage
Rochelle van Doorn