Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

Buik cupping therapie

Buik cupping therapie wordt meestal overgeslagen. Het is het gebied dat vaak wordt overgeslagen bij een massageroutine. Simpelweg omdat het de cliënt kwetsbaar kan maken en het intiem is waardoor de cliënt en de behandelaar zich vaak ongemakkelijk bij voelt. Het is echter een van de belangrijkste delen van het lichaam om te masseren. Omdat de voordelen zo positief zijn! 

 De buik is de bibliotheek van je emoties, je darmen wordt ook wel gezegd dat dit je tweede hersenen zijn die alles opslaat. Veel organen zijn ook verbonden met dit gebied. Spanning en stress hebben de neiging om in de buik op te slaan. Daarom is ademhaling ook heel belangrijk. Het masseren met de cups op de buik geeft verlichting, ontspanning en evt. betere stoelgang. Mocht je diarree hebben masseer dan tegen de klok in. En anders met de klok mee #buikcuppingtherapie

Last van ongenoegen van de buik

Je gezondheid is ook afhankelijk van hoe je dikke darm functioneert. In deze dagen, waar sommigen last hebben van  een opgeblazen gevoel, constipatie en soms PDS of zelfs ernstigere aandoeningen is deze fysieke manipulatie cruciaal voor een comfortabelere en gezondere jij. 

 

Met de Bellabaci body cups (hard en zacht) kun je met de darmen mee masseren, heb je diarree dan zou ik tegen de klok in masseren. Om de dag 2-5 minuten de buik masseren levert ontspanning komen, een betere stoelgang en het heeft nog andere positieve effecten zoals hieronder beschreven. #buikcuppingtherapie

 

Ook zijn er cosmetische aspecten

Zoals striae, cellulite, love handels, verslapte huid van de buik en soms littekens. Met de Bellabaci body cups (hard en zacht kun je de buik masseren om de dag 2-5 minuten. Voor littekens/striae zou ik de Skin Get A life kiezen, voor cellulite/love handels, verslapte huid de Cellulite Be Gone.

Het resultaat bij buik cupping therapie

Bij ongenoegen van buik kun je door buik cupping therapie ontspanning krijgen en een betere stoelgang. Cellulite, lovehandels worden minder en verslapte huid verstevigt.  Een hele erge verslapte huid, bijvoorbeeld na 50 kg af gevallen te zijn kan je wel weer in conditie krijgen. Is bijvoorbeeld heel goed voordat je hebt besloten om het overtollige vel weg te laten snijden. Striae en littekens worden zachter.

Gebruik daarbij onze alom geprezen Bye Bye Belly Blues Genie serum, samen met de Bellabaci Body cups, tijdens je buik cupping therapie massage sessie en verdubbel je resultaten met de superieure ingrediënten van deze formule.

Bye Bye Belly blues kit

Deze kit adviseer ik als je last hebt van buikklachten. Bijv. opgeblazen gevoel, constipatie, PDS, mensturatieklachten. In deze box zit ook de scrubhandschoen met koper erin. Een harde en een zachte cup. Begin altijd met de zachte cup.

Bye Bye Belly Blues Box

Deze box bevat de harde en zachte body cup inclusief ons serum de Genie Bye Bye Belly Blues.

Producten die je nog meer kunt gebruiken voor de buik

buik cupping therapie

De genies

Voor de buikmassage kan je de Bye Bye Belly blues gebruiken zoals bij de klachten hierboven vermeld. Wil je bijv. verstevigen van de huid of het herstellen van de huid bij littekens dan kan je de Skin Get A LIfe gebruiken, Stress No More, Circuflow, Hello Bodymechanic kunnen ook op de buik gebruikt worden. Kijk welke bij je past.

Vit Ice iJsmassage

IJsmassage kan je ook inzetten voor je buik. Belangrijk is dan wel de vraag waarom zou je de buik willen masseren met ijs. Ik adviseer dit als je last hebt van striae, verstevigen van de huid of als je van verklevingen af wilt.

Consumenten en Professional Online workshop

Wil jij een mooie strakke buik of wil jij je striae aanpakken op je buik of algehele verbetering van je darmen. Doe dan mee met de 8 weken Online Workshop Buik Cupping therapie.

Professional Workshop

Bekijk de mogelijkheden voor een Workshop die bij jouw past om in de salon/praktijk te kunnen toepassen. In de basis Workshop behandel ik het gehele lichaam en gezicht en natuurlijk ook de buik.

heb je vragen?

blog over Bellabaci cupping massage

Contact mij