Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN


Body cups

De Bellabaci Body cups hebben een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidsbindweefsel)geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie, lymfe stimuleert en de fibroblasten die collageen en elastine aanmaakt. Met de Bellabaci body cups kun je voor verschillende doeleinden inzetten. Zoals cellulite, pijnklachten, stress, lymfe problematiek voor je buik en wij hebben speciale cups voor het gezicht. Waarom onze cups klik dan hier. Met de body cups kan je ook de cup Kiss veroorzaken. Dit is niet erg, lees hier meer erover. Belangrijk voordat je gaat cuppen om de pagina te lezen over de contra indicaties (wanneer je het niet mag gebruiken).

Wat zijn de Voordelen?

bellabaci cupping massage
cellulite cupping therapie
Cellulite Cupping therapie

Heb jij van die vervelende putjes in je benen of wil je versteviging van de benen, maar kan ook van de buik zijn of armen.

 

facial cupping therapie
Gezicht Cupping Therapie

Wil jij versteviging van de huid, minder vochtwallen, een stevige onderkin minder rimpels op een natuurlijke manier. 

 

 

stress cupping therapie

Stress Cupping Therapie

Heb jij last van stress, dit kan in het lichaam zijn of gezicht. Belangrijk bij stress om te achterhalen waar komt jouw stress vandaan.

 

 

 

lymfe cupping therapie
Lymfe cupping therapie

Heb jij last van oedeem in je benen, armen, voeten of vochtwallen. Je kunt met de cups op de lymfe werken . 

buik cupping therapie

bUIK CuPPing therapie

Heb jij last van mensturatieklachten, ziekte van Crohn, darmklachten, cellulite op de buik, gebruik deze genie

 

pijnklachten therapie

Pijnklachten therapie

Heb jij last van pijnklachten, zoals schouder/rug klachten, tennisarm, fibromyalgie, spierpijnen, stijve spieren ect.

 

welke cups!

supers cups

BODY CUPS

De bodycups hebben wij in hard en zacht. Je begint altijd met de zachte, deze werkt wat oppervlakkiger de harde is het meest pittige. Je bouwt het langzaam op. Ze zijn zeer handzaam makkelijk in gebruik. Als het te pijnlijk is kan je gelijk reguleren. Bij ons hoeft cupping geen pijn te doen, klein beetje. Alles heeft met techniek te maken. Je kunt deze inzetten voor alles pijnklachten, cellulite, littekens, ontspanningsmassage, lymfe problematiek ect. Voor het gezicht hebben wij andere cups. Klik dan hier

SUPERCUPS

Deze hebben wij in medium. Dit houdt  in ze voelen medium. Deze is eigenlijk voor de echte Bellabaci fan die eerst de body cups heeft uitgeprobeerd. Je hebt dan de gehele serie, body cups voelt zacht, super cups medium en de harde body cup is het meest pittige. Als je deze koopt, dan krijg je twee medium super cups. Daarom adviseer ik eerst de body cups, zijn makkelijker in gebruik en je hebt een keuze tussen hard en zacht. Ze zijn 8 cm doorsnede. 

Maak een keuze welke genie!

Wij adviseren om een van onze genie/serums uit te kiezen omdat de basis olie is kokosnootolie en die heeft de eigenschap om heel langzaam in te trekken en dat is super belangrijk zodat je niet aan de huid gaat trekken. Elke olie heeft ook zijn specifiek werking.

Cellulite Be Gone Genie

Deze Genie kan je inzetten als je wilt detoxen, ter ondersteuning bij het afvallen of bij cellulite is niet voor het gezicht.

Skin Get A Life Genie

Deze Genie kan je inzetten voor het gezicht bij rimpels, verstevigen van de huid, gevoelige huid en bij psoriasis en eczeem. In te zetten voor het lichaam en gezicht.

Stress No More Genie

Deze Genie is in te zetten bij alle stress gerelateerde klachten. Je kunt hem zowel voor het gezicht als voor het lichaam gebruiken.

Circu Flow Genie

Deze genie is in te zetten, bij aderige benen, zoals spataderen, maar ook bij couperose. Evt. bij lymfe problematiek en vochtwallen. In te zetten voor zowel lichaam als gezicht.

Bye Bye Belly Blues

Deze genie is in te zetten bij alle ongemakken van de buik. Ook evt. bij het verstevigen van de buik. Je kunt deze genie op het gehele lichaam gebruiken.

Hallo Body Mechanic

Deze genie is in te zetten bij allerlei pijnklachten. Van hoofdpijnen tot schouder/rugklachten maar ook bij spierpijn. Te gebruiken op het lichaam

Vit-Ice ijsmassage

IJsmassage is een mooie aanvulling op de cellulite behandeling of het verstevigen van de huid en bij pijnklachten en nog veel meer. Men vraagt mij altijd moet je ijsmassage doen bij de cups. Het hoeft niet maar het geeft zoveel meerwaarden omdat ik soms merk met cuppen dat de huid wel iets rood wordt maar nadat ik het ijs doe dan wordt de doorbloeding nog meer gestimuleerd. Dus nog meer werking. Ook verzacht het een beetje als de cupping pijnlijk is. IJsmassage werkt op de doorbloeding, zenuwstelsel, spieren en lymfe ect.

Coppermitt (scrubhandschoen)

Deze koper scrubhandschoen kun je droog gebruiken of nat maken met water. Door over de huid heen te wrijven verwijder je de dode huidcellen waardoor de genie daarna beter wordt opgenomen. De koper die verweven zit in de handschoen heeft een anti-aging effect. Dankzij SOD superoxidedismutase een enzym die vrije radicalen bestrijdt. De belangrijkste oorzaak van veroudering. Het zorgt voor een gladdere, jonger uitziende huid. Je kunt hem in de wasmachine doen en herbruiken. Dus ook eco-vriendelijk

Hoe te gebruiken?


Body Cupping

De body cups kun je gebruiken in bad of onder de douche of op de bank. Zorg ervoor dat je één van onze genies gebruikt. Je kunt de cups met lauw water en desinfecterende handzeep schoonmaken. Belangrijk dat je afvoerend werkt. Naar de grote lymfeknopen toe of naar het hart toe. Je mag af en toe roteren of heen en weer gaan maar zoveel mogelijk afvoeren.  Je knijpt de buiken van de cup tegen elkaar aan dan pakt hij maximale vacuüm. De cup evt. klein beetje ingeknepen houden als je een gevoelige huid hebt of aderige benen. Ik adviseer om de dag drie keer per week altijd een dag er tussen te houden en dan 8 weken lang. Kijk ook even of u geen contra indicaties heeft.  Wanneer je het niet mag gebruiken of juist wel. 

pijnklachten cupping therapie

Kies een Box of Kit

Wij verkopen zowel een box of een kit. Kies welke genie bij je past en of je gezichtscups of body cups wilt. De kits zijn met scrubhandschoen voor het lichaam en voor het gezicht hebben wij de reinigingshandschoen er bij. In de kit en box zit allebei een harde en een zachte bodycup en bij het gezicht een harde en een zachte facial en bambino cup. 

Bellabaci cupping massage aanleren!
professionals en consumenten?