j

Bellabaci Body cupping massage

Gebaseerd op de traditionele Chinese Cupping, is de ideale behandeling voor iedereen die last heeft van o.a.: pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, cellulite, hoofdpijn, migraine en striae. Het doet wonderen op de rug, buik en armen – eigenlijk zullen bijna alle gebieden van het lichaam reageren op deze unieke behandeling.

De therapeutische gevolgen van de Bellabaci cup behandeling kunnen zijn: Het verminderen van obstipatie, activeren van de (huid)stofwisseling, het verbeteren van de elasticiteit van de huid, blokkades worden opgeheven, gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd en het verbetert de spierspanning. Bij gebruik op de rug of op gespannen, pijnlijke spieren helpt het tevens: vet en vochtophopingen te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en gifstoffen en andere afvalstoffen te elimineren uit de spieren. Het toniseert de huid waardoor strakkere contouren ontstaan, het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie, regelt het autonome zenuwstelsel en in het algemeen ontspant en verjongt het het lichaam. Voor uw gemak zijn er twee cups – de zachte cup – te gebruiken op kwetsbare gebieden, zoals de armen, buik en dijen en – de harde cup – te gebruiken op de rug of andere gebieden waar intensievere werking nodig is. Tijdens de eerste paar weken van het gebruik van de Bellabaci cup beginnen met een zeer lichte aanzuiging, ongeveer acht minuten om de huid te laten wennen aan de drainage van de gebieden totdat uw huid elastischer aanvoelt. Daarna geleidelijk de zuigkracht versterken om de doorbloeding te stimuleren en verklevingen en vochtophopingen te verminderen.

cupsWat doet cupping!

Door het gebruik van Bellabaci cups voelt u zich gezond en fit. De cups zorgen voor het ontgiften van het lichaam, het verbetert de weerstand en de doorbloeding. Het geeft uw lichaam energie en een weldadige innerlijke rust. Pijnbestrijding Volgens de traditionele Chinese geneeskunde is de stagnatie de oorzaak van de pijn. Zodra de stagnatie is verminderd, zal er onmiddellijk een verlichting van de pijn zijn. Dus, als u bijvoorbeeld hoofdpijn en migraine heeft masseert u de nek om de doorbloeding te verbeteren van het hoofd. Als u last heeft van constipatie, masseert u de maagstreek met de cup, met de klok mee masseren. Door het stimuleren van de peristaltiek voelt u onmiddellijk verlichting. Voor pijn in de gewrichten, plaats de cups in een stilstaande positie rond het gewricht. Voor spierpijn of overbelaste spieren, masseer het gebied met de cup, om de spier te rekken en de doorbloeding te stimuleren waardoor overtollig melkzuur vermindert.

Volg gewoon vijf eenvoudige stappen:

  •  Gebruik één van onze genies, niet te zuinig om een soepele beweging te vergemakkelijken
  •  Knijp in de Bellabaci cup in het midden dat de buiken tegen elkaar gaan
  •  Zet de Bellabaci cup “nek” goed op de huid en laat los
  •  Gebruik rechte, cirkelvormige en zigzagbewegingen om het gebied te masseren
  •  Na het masseren van de zone met de Bellabaci cup richting het hart omhoog draineren in de richting van de dichtstbijzijnde lymfklieren (naar het hart toe masseren).

Deze techniek is eenvoudig maar altijd goed en leuk om eventueel een online workshop te volgen om van uw klachten af te komen of te verminderen. De resultaten zijn verbluffend. De massage mag niet te pijnlijk zijn. Knijp de cup zodanig dat het voor u comfortabel is, en verhoog geleidelijk de zuigkracht. Mensen ervaren vaak diepe warmte en een tintelend gevoel, lang nadat ze klaar zijn. Dit komt door de verbeterde bloedcirculatie naar het desbetreffende gebied. De resultaten zijn cumulatief. Ingeval van een hardnekkig probleem kan men de cup op het gebied wat langer laten staan. Dit zal een roodachtige “kus” achterlaten – wat aangeeft dat toxines worden verwijderd. De “Cup Kiss” duurt een paar dagen en is niet pijnlijk.

Wil jij meer weten over de cup kiss klik dan de knop hiernaast. Cup Kiss?……

Welke body cups moet ik kiezen!

Ik adviseer altijd om voor de body cups te gaan (hard en zacht) waarom om dat je dan een keuze hebt om eerst zacht te beginnen en als je al meer gewend bent de harde cup te gebruiken. Ben je helemaal gevorderd dan kan je evt. de medium cups nog aanschaffen.

Welke keuze is er:

Wij verkopen de Body Cups in een doosje, met een zachte en een hardere cup. Deze adviseer ik altijd als je begint met cuppen. Begin altijd eerst met de zachte Body Cup en als de huid eenmaal gewend is, stap je eventueel over op de wat hardere cup.

 

 

De Super Cups kun je gebruiken voor grotere gebieden zoals de buik, de benen en of de billen. Beiden zijn. van medium flexibiliteit , ik adviseer altijd eerst met de standaar Body Cups te beginnen en ben je gevorderd en enthousiast over cupping dan evt. de Super Cups toevoegen aan je behandelingen.

 

De Bellabaci Box is een doos met een zachte en een  hardere Body Cup. De Genie (serum) kun je zelf kiezen.

 

We hebben ook een Bellabaci Kit deze bestaat uit twee Body Cups (zacht en harder) en een koper scrub handschoen, deze maak je nat en kun je je hele lichaam mee scrubben. Deze zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd.

Kies nu jouw combinatie, ga naar de Winkel

 

 

Een dagelijkse massage van 5-8 minuten geeft ongelooflijke resultaten!