Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

KIES HIER DE BELLABACI CUPPING WORKSHOPS OF TRAININGEN

TRAINING GEZICHTSCUPPING

€ 120,- incl. BTW

 

Deze training is alleen voor het gezicht en wordt gehouden in Bergschenhoek. Eerst is er een powerpoint presentatie onder genot van een kop koffie en thee en daarna gaan wij op elkaar werken. 
Aanvang: 10.00u tot ca. 13.00u.
Inclusief Certificaat, trainingshandleiding en gebruik materialen.

BELLABACI CUPPING WORKSHOPS

BELLABACI CUPPING WORKSHOP 
LICHAAM EN GEZICHT

€ 150,- incl. BTW

 

Deze basis Workshop is voor het gehele lichaam inclusief gezicht.
Deze worden op verschillende locaties in het land gehouden alsmede ook in ons trainingscentrum te Bergschenhoek.
Aanvang: 10.00u tot ca. 16.00u.
Inclusief Certificaat, trainingshandleiding, heerlijke lunch en gebruik materialen.

WORKSHOP GEZICHTSDIAGNOSE EN GEZICHTSCUPPING

€ 199,- incl. BTW 

Deze inspirerende eendaagse Workshop is voor schoonheidsspecialisten, masseurs, therapeuten en ieder die geïnteresseerd is in gezichtsdiagnose en verjonging en zich wil specialiseren in anti-aging. De oefeningen en technieken zijn vernieuwend en het effect is direct merkbaar en zichtbaar.

Er is geen massage ervaring vereist. De technieken kunnen tevens prima bij jezelf worden toegepast of geleerd worden aan je klanten

Gezichtsdiagnose – Guasha Gezichtsmassage – Bellabaci Gezichtscupping

 

 

WORKSHOP VOETMASSAGE EN MEDIHEEL

€ 199,- incl. BTW

Voetmassage heeft een heilzame werking op diverse lichamelijke en geestelijke klachten. Tijdens deze Workshops worden meer dan 25 massage technieken geoefend waaronder een combinatie van westerse en oosterse voetreflex technieken.
De voetmassage wordt in tweetallen geoefend en het middagprogramma bestaat o.a. uit de acht stappen van het MedeHeel systeem – pijnvrij verwijderen van eelt.                                                                                                Aanvang: 10.00u tot ca. 16.30u                                                                           Inclusief:

 

EXPERT TRAINING

€ 120,- incl. BTW

 

Wie wil nou niet herkend worden als “de beste in zijn/haar vakgebied? Dat is precies wat jij bent als Bellabaci expert als je je Bellabaci basis en expert hebt behaald. Bouw je vertrouwensband met je klant verder op, lever fantastische resultaten, boost je Bellabaci retail en professionele kennis door elke behandeling gepersonaliseerd aan te bieden. Gebruik je professionele passie en ga voor een gezond en stralend Bellabaci lichaam.          Aanvang: 10.00 tot ca. 13.00u

Deze training kun je pas volgen nadat je de Workshop lichaam en gezicht hebt gevolgd.

Bij het afleggen van je Expert beoordeling ontvang je:

NGS Bellabaci Sport Cupping

 BELLABACI SPORTCUPPING VOOR NGS LEDEN

€ 145,- excl. BTW

 

Speciaal voor leden van het Nederlandse Genootschap voor Sportmassage. Die voor het eerst cupping massage willen gaan toepassen maar ook voor diegenen die verdieping willen over cupping.

Behandeld worden de verschillende cups en hun technieken, de Vit-Ice en Cryoglobe ijsmassage

De dag is verdeeld in een korte theoriedeel en een praktijkdeel waarbij we het gehele lichaam gaan behandelen.

Ook zijn er accreditatiepunten (5) mee te behalen.                                   Aanvang: 10.00u tot ca. 16.00u 

 

onlineworkshop

Online Workshops

€ 120-150 incl. BTW

 

Op dit moment hebben wij ook de mogelijkheid voor een Online Workshop. Deze kan zowel voor het gezicht als lichaam. Het is vooral gericht op zelf cuppen. Hoe leer ik mijn klant aan om thuis te cuppen en waar moet ik allemaal op letten. Indicaties, contra indicaties ect. Wil je het echt leren hoe te doen bij de klant in jouw behandeling dan adviseer ik je in te schrijven voor één van de Workshops hierboven.  De Online Workshop duurt ongeveer tussen de één en twee uur. 

Deze Workshop is niet een vervanging van de Workshop die fysiek gedaan wordt.

 

Gratis LIVE OP FACEBOOK

€ 0,- 

 

OUT OF THE BOX! Wil jij op een andere manier je klanten benaderen. Omdat je het bijvoorbeeld lastig vind om te verkopen. Of omdat je niet altijd de tijd hebt om goed jouw producten uit te leggen. Graag wil ik jou hierbij helpen. Het voordeel dat dit gratis exposure is voor jou bedrijf. Je kunt het delen op al jouw social media kanalen maar ook in je nieuwsbrief. Want niet iedereen heeft Facebook of instagram. Mocht je dit willen neem dan even contact met mij op via de app. 


Na elke Workshop of training is er altijd de mogelijkheid om producten aan te schaffen.