Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

Bellabaci Cupping Bar

Bellabaci Cupping bar is de pilotstore van Bellabaci. Wij vinden het belangrijk dat klanten gehoord worden en wij bekijken samen hoe we tot het beste resultaat kunnen komen. Wij laten je niet meer los! Als je bij ons komt krijg je eerst een anamnese en behandelplan en bekijken wij wat het beste is om te doen. Dus boek eerst een losse behandeling. Wij zullen vaak onze kuren aanraden. 

 Wie zijn wij!

Links Ilona van der Geld is sportmasseuse in opleiding en Cupping expert en rechts Rochelle van Doorn is de eigenaresse van Bellabaci Benelux en allround schoonheidsspecialiste. Wij zijn de groothandel in het Bellabaci cupping massage systeem en leiden de professional op. Wij hebben de cupping bar geopend om te zien hoe de behandelingen werken en hoe de resultaten zullen zijn. 

Welke klachten kun je behandelen met cupping?

Dus heb jij last van:

 

Maak dan nu een afspraak, eerste keer altijd een uur!

Bellabaci cupping bar kuur behandelingen it is!

 Als je een behandeling hebt ondergaan dan zullen wij een voorstel doen voor een kuur. Dit kan 30 min, 60 of 75 min zijn. Dit hangt helemaal af hoeveel zones en hoeveelheid er gedaan moet worden. Uiteindelijk om het beste resultaat te behalen. De kuur bestaat uit 8 behandelingen waarvan er 1 gratis is. 7 +1 gratis

 

 

Ook krijg je een Bellabaci tasje met onze genie (serum/olie) en de body of facial cups er bij. Deze bestaan altijd uit een harde en een zachte cup. Wij coachen jou ook om thuis te gaan cuppen en als je een kuur boekt krijg je de Cellulite Be Gone challenge of de Skin Get A Life challenge gratis erbij. Dit houdt in; 8 weken lang online begeleiding d.m.v. 21 video’s een ebook en een voortgangskaart t.w.v. €100. 

cellulite be gone

 

Dit setje krijg je bij de kuur van Celllulite. De Cellulite Be Gone ondersteunt het cuppen bij cellulitis, detox en afvallen. Je kunt het overal gebruiken op het lichaam

 

 

Dit setje krijg je bij de kuur van anti-ging. De Skin Get a Life ondersteunt het cuppen bij het verstevigen van de huid, rimpels verminderen, het heeft een verzorgende en helende werking op de huid. Je kunt het ook op het lichaam gebruiken bij het verstevigen van de knieën, armen, buik, benen en billen.

 

 

Dit setje krijg je bij de kuur van Pijnklachten. De Hello Body Mechanic  ondersteunt het cuppen bij pijnklachten, hoofdpijnen, spierpijnen en fibromyalgie ect.

 

 

Dit setje krijg je bij de kuur van Stress. De Stress No more ondersteunt het cuppen bij Stress, zowel voor lichaam als gezicht. 

 

 

Dit setje krijg je bij de kuur voor Buikklachten. De Bye Bye Belly Blues is ter ondersteuning bij het cuppen van menstruatieklachten, constipatie, spastische darm, verstevigen van de buik ect. 

 

 

Dit setje krijg je bij de kuur van Circulatie problemen. De Circuflow ondersteunt het cuppen bij oedeem, doorbloedingsproblemen, spataderen (niet overheen cuppen), couperose en energie. 

Vriendinnendag, vrijgezellenfeest of samen met je partner leren thuis te cuppen.

workshop thuis cuppen

 

Een compleet verzorgde ochtend of avond gezellig in het bij zijn van je collega’s, vriendinnen, zussen, de buurvrouw of met je partner. 

Deze ochtend of avond leer je hoe je bij jezelf kan cuppen of evt. bij je partner. We vertellen wat cupping is, waar je allemaal op moet letten, de techniek en welke cups je het beste kan gebruiken. Je krijg een kopje koffie, thee en iets lekkers. 

Wil jij een afspraak maken bel dan met Ilona of boek de Workshop Leer thuis cuppen. 

Volg ons op Facebook of Instagram!

@cupping_bar_bellabaci

@bellabacicuppingbar