Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

Behandelen van de wallen onder de ogen

Duur : 15 minuten.

Benodigde producten – Deep Cleanse Pro Mitt, Revive Concentrate, Circuflow Genie, Soft Facial en/of Bambino Cups

– Reinig de huid met de Deep Cleanse Pro Mitt en zorg ervoor dat de oogmake-up goed is verwijderd.
Gebruik op de handschoen geen reinigingmiddel. Indien nodig en dit bijvoorbeeld de wens van de client is, reinig de huid verder met een reiniger/cleanser voor de gehele gezichtsbehandeling

– Breng 1 druppel Revive Concentraat aan op uw handen en gebruik voorzichtig drukpunttherapie om het op de slapen aan te brengen, onder de ogen en lymfeklieren onder de kaaklijn.

– We raden aan om de massage aan de rechterkant van het gezicht te beëindigen voordat u de procedure aan de linkerkant van het gezicht herhaalt. Dit geeft u de mogelijkheid om de klant met een spiegel te laten zien dat er verbetering is. Het kan een goede suggestie zijn om de klant te laten zitten als ze niet in een diepe ontspannen toestand is.

-Volg door de Circuflow Genie volledig toe te passen. Voer de Facial Cupping Massage uit en concentreer u op het masseren van het voorhoofd en onder de ogen, draineer van de middellijn naar buiten. Gebruik de zachte Facial cup en zachte Bambino voor de behandeling. Voer kleine cirkels op dezelfde manier uit

– De visbeetbeweging, waarbij u de cup langs de oogbank pompt en laat glijden, is een geweldige beweging om vocht te verdrijven. Sluit af met drainage langs de gezichtsmassagepaden.

-Beëindig de behandeling met behulp van handmassage, eindigend bij het drukpunt in de occipitale holte.

– Eindig met het afvegen van de overtollige olie met de Deep Cleanse Pro Mitt, of masseer het in de huid afhankelijk van wat de cliënt vraagt.