A Genie in A Bottle


Genie-A+P-315Aches @ Pains Get Lost Genie
Geeft verlichting en verbetert het natuurlijk genezend vermogen van je eigen lichaam. Vooral te gebruiken bij pijn door ontstekingen, verrekkingen en krampen, veroudering van de huid, artritis, rugpijn, opgeblazen gevoel, constipatie, fibromyalgie, jicht, hoofdpijn, migraine, ook helpt het bij vervagen van littekens.
Art. 13001 – 120 ml – flesje met drukpomp. Bestel in webshop
Genie-Circuflow-315 Circu Flow Genie

Samengesteld om de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te stimuleren en te verbeteren. Vermindert stress en de bijbehorende productie van hormonen. Te gebruiken bij het verbeteren van de bloedsomloop, blauwe plekken, kneuzingen, jicht en bij stagnatie van de lymfe.
Art. 13002 0 120ml – flesje met drukpomp. Bestel in webshop

Genie-Skin-315 Skin Get A Life Genie

Een innovatieve formule, rijk aan antioxidanten, vitamines en essentiële vetzuren. Helpt de beschadigde en/of geïrriteerde huid te herstellen, te beschermen en te regenereren. Te gebruiken bij buikpijn, eczeem, slapeloosheid, psoriasis, littekens, allergieën, striae.
Art. 13003 – 120ml – flesje met drukpomp. Bestel in webshop

Genie-Cell-315Cellulite Be Gone Genie

De ideale combinatie met onze Bellabaci Body of Super Body Cup in de strijd tegen cellulite. Een heerlijke ervaring en heerlijk geur doen de rest.
Ook te gebruiken bij striae, disbalans van de schildklier, afvallen, prikkelbaar darmsyndroom.
Art. 13004 – 120 ml – flesje met drukpomp. Bestel in webshop

Stress-No-More-315Stress No More Genie
Herstelt onevenwichtige hormonen (afrodisiacum), verlicht nerveuze verstoringen en drukte in je hoofd, helpt bij vermoeidheid en uitputting, terwijl de “Happy hormonen” worden gestimuleerd om weer positiviteit te brengen.
Art. 13005 -120 ml – flesje met drukknop
Bye-Bye-Belly-Blues-315Bye Bye Belly Blues
Helpt bij constipatie, spastische darm, menstruatiepijn, krampen of wat je buikstreek ook maar verstoord. Deze natuurlijke formulering verbetert de spijsvertering en vermindert ontstekingen maar helpt ook bij de opname van voedingsstoffen en verwijderd afvalstoffen.
Art. 13006 – 120 ml – flesje met drukknop

OOK VERKRIJGBAAR IN SALONVERPAKKING VAN 250 ML.

kijk in de webshop