Welkom bij de Bellabaci “A Genie in a Bottle”

In onze Utopia, geloven wij in resultaten. Wij willen in onze Utopia dat iedereen gezond is en waar kennis is om zichzelf te behandelen. Daarom heeft Bellabaci de wijsheden van de vijf continenten en hun belangrijkste ingrediënten samengevoegd en daardoor is onze Genies ontstaan:

Een product dat lekker ruikt.
Een heerlijk zachte huid, want wie wil dat niet.
Een gezond lichaam, zonder pijn voor iedereen.
Een natuurlijk product dat doet wat het belooft.

Zie hieronder en op de volgende pagina de verschillende Genies met hun specifieke werkingen:

“ A Genie in a Bottle” 

Wat is het geheim

Eenvoudig. Bellabaci vond een gerenommeerde dokter, een natuurgeneeskundige, een goeroe voor wat betreft aroma therapeutische oliën. Vond natuurlijke essentiële oliën en bekende homeopathische behandelingen en mixte deze op een innovatieve manier met  “Virgin” geperste kokosnoot olie. Voegde wat inspirerende technologie toe.

En voilà. Het antwoord op al de wensen. Een eigen “Genie in a Bottle”
Dit was de unieke combinatie van olie met de voordelen van Bach remedies en aromatherapie samen met de traditionele Chinese Cupping Therapie, de oplossing voor uw lichamelijke ongemakken. (wel altijd eerst in overleg met uw behandelend arts.)

Dit is geen toeval

Juist nu de werking van kokosnootolie zo in het nieuws staat kan het geen toeval zijn dat de basis van de Bellabaci Genies uit 100% kokosnootolie bestaat en samen met de vele andere Bach remedies en aromatische ingrediënten helpen deze om de werking nog eens te versterken.

Kijk in de webshop

Ja echt het helpt……..

Lees verder op volgende pagina.