Kus jezelf gezonder!

CUPPING DE NIEUWE MANIER VAN MASSEREN

Previous
Next

A Genie in A Bottle -Onze Serums

A Genie in A Bottle onze serums. De basis olie is kokosnootolie en deze heeft de eigenschap bij ons om heel langzaam in te trekken. Dit is erg belangrijk omdat vaak andere oliën snel intrekken waardoor je aan de huid gaat trekken. Waardoor je juist verslapping en pijn kan krijgen. Wij werken met Aromatherapie en Homeopathie. In elk serum zitten hoogwaardige werkstoffen die een specifieke werking hebben daardoor heet het een A Genie in A Bottle, betekent dus een genie in de fles.  

Wat zijn de Voordelen

Bellabaci genies

A Genie in A Bottle -Onze Serums

Het geheim zit in de "A Genie in A Bottle onze serums"

Dr Sandy Nye, zij is een gerenommeerde dokter/natuurgeneeskundige en heeft een neus voor Aromatherapie en Homeopathie. Zij heeft een blend van essentiële oliën en homeopathische op een innovatieve manier gemixt met Gefractioneerde Kokosnoot olie en voegde wat inspirerende technologie toe. En voila. De voordelen van Bach remedies en Aromatherapie samen met de Bellabaci cupping massage systeem, is de oplossing voor veel lichamelijke ongemakken. Belangrijk is natuurlijk wel bekijk eerst de pagina voor Indicaties en Contra Indicaties en overleg bij twijfel altijd eerst met uw behandelend arts.

Maak een keuze welke
A genie in a Bottle
onze serums!
5/5

SKIN GET A LIFE GENIE  ANTI-AGING

Een innovatieve formule, rijk aan antioxidanten, vitamines en essentiële vetzuren. Helpt de beschadigde en/of geïrriteerde huid te herstellen, te beschermen en te regenereren. Te gebruiken bij buikpijn, eczeem, slapeloosheid, psoriasis, littekens, allergieen, striae en littekens. 

Niet gebruiken in het eerste trimester zwangerschap en bij borstvoeding. Bij klachten altijd eerst overleggen met de arts. Niet in de zon gebruiken 

INGREDIENTEN: gefractioneerde kokosnootolie, rozenbortel, baobab, Argan, Carrot Seed, Clary sage, Geranium, Manderijn, Neroli, Bittere Sinaasappel en Patchouli

5/5

CIRCUFLOW

Geeft een boost aan al je systemen. Zoals de doorbloeding, lymfe en energie circulatie. Ook in te zetten bij couperose, kleine spataderen, cellulite, hormonale disbalans, reduceert stress.

Niet gebruiken in het eerste trimester van de zwangerschap. Bij klachten altijd eerst overleggen met de arts. Niet in de zon gebruiken.INGREDIËNTEN: gefractioneerde kokosnootolie, Cape Chestnut, St Janskruid, Bay Leaf, Bergamot, Kamille, Rosemarie, Cedarwood, Cipres, Juniper, Limoen en Lime

5/5

STRESS NO MORE

Herstel onevenwichtige hormonen (afrodisiacum), verlicht nerveuze verstoringen en drukte in je hoofd, helpt bij vermoeidheid en uitputting, terwijl de “happy hormonen” worden gestimuleerd om weer positiviteit te brengen. Evt. als je veel knarsen tand of gespannen kaken.

Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.  Bij klachten altijd overleggen met de arts. Niet in de zon gebruiken.

 

INGREDIËNTEN: gefractioneerde kokosnootlie, rozenbortel, St Janskruid, Geranium, Jasmijn, Limoen, Patchouli en Ylang Ylang.

5/5

HELLO BODY MECHANIC

Geeft verlichting en verbetert het natuurlijk genezend vermogen. Vooral ter ondersteuning bij pijn door ontstekingen, verrekkingen en krampen, veroudering van de huid, artritis, rugpijn, opgeblazen gevoel, constipatie, fibromyalgie, jicht, hoofdpijnen en migraine.

Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Bij klachten evt. overleggen met de arts. Niet in de zon gebruiken.

In 120ml en 250 ml te verkrijgen.

INGREDIËNTEN: gefractioneerde kokosnoot olie, Black Cumin, Arnica, Katafray, Eucalyptus, Lavendel, Marjoram, May Chang, Pepermunt en Wintergreen

5/5

CELLULITE BE GONE

De ideale combinatie met onze Bellabaci Body of Super Body cup in de strijd tegen cellulite. Een echte detox voor je lijf. Ook te gebruiken bij afvallen, verstevigen van de huid, striae en disbalans van schildklier.

Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Bij klachten evt. overleggen met de arts. Niet in de zon gebruiken.

In 120ml en 250ml te verkrijgen

 

INGREDIËNTEN: Virgin Coconut olie, Marula olie, Moringa olie, Buchu, Koriander, Mandarijn, Sinaasappelschil etherische olie.

5/5

BYE BYE BELLY BLUES

Ondersteunt bij constipatie, spastische darm, mensturatiepijn, krampen of wat je buikstreek maar ook verstoord. Deze natuurlijke formulering verbetert de spijsvertering en vermindert ontstekingen maar help ook bij de opname van voedingstoffen en verwijderd afvalstoffen.

Niet te gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Bij klachten evt. overleggen met de arts. Niet in de zon gebruiken.

INGREDIËNTEN: gefractioneerde kokosnootolie, safflower, kalahari meloen, Bittere sinaasappel, Lavendel, Limoen en Petitgrain

Onze concentraten

Concentraten

De etherische oliën die wij in onze Genies hebben zitten hebben wij ook geconcentreerd in een pipetflesje. Je kunt deze etherische olien gebruiken in een aromadifuser, paar druppeltjes in bad of voetenbad evt. met een emulgator, gebruiken als een natuurlijke parfum, 2-3 druppeltjes op acupunten of op de polsen in de nek. Niet in de zon gebruiken. 

Bellabaci concentraten

Alle Genies zijn ook los te verkrijgen  in 250 ml.