Het leven is niet altijd zwart-wit, maar wanneer het aankomt op een gezond lichaam en een mooie glimlach dan is het zo simpel als wat.

Naast de Cocobaci in 3 smaken introduceren wij nu ook de nieuwe Cocobaci Black om een boost aan je dagelijkse verzorging toe te voegen. Cocobaci Black combineert de kennis van “Oil Pulling” met zuiver kokosnoot olie, gemmotherapie, geactiveerde macadami houtskool en organische essentiële olie van pepermunt en munt.

Oil pulling? Wat is dat?

Duizenden goede en slechte bacteriën houden huis in je mond en hechten zich als plaque. Denk er aan, alles wat je in je mond stopt vervolgt zijn weg in je lichaam. Al die pesticiden, hormonen, genetisch gemodificeerde organismen en verborgen chemicaliën….

Mondzuur is een van de hoofdzaken van tandproblemen als gevolg van wat je eet en drinkt zoals koffie, limonades, wijn, en bewerkt voedsel etc. Het Cocobaci Black “Oil Pulling” programma helpt je om je mondhygiëne op een natuurlijke wijze te verbeteren en krijg je een mooiere glimlach. “Oil Pulling” betekent letterlijk onttrek potentiele ziekteverwekkers en bacteriën aan het lichaam. Het gebruik is eenvoudig, houdt het zakje in warm water totdat het vloeibaar is, dan neem de inhoud van het zakje Cocobaci Black in je mond en laat dit 10 minuten rondgaan in je mond, “trek” tussen de tanden door en spuug het weer uit! Liefst in de vuilnisbak voorkomt verstopping in de riolering. Zo makkelijk is het!

Gemmotherapie? Dat klinkt raar….Maar wat is het?

Gemmotherapie. Gemmo is afgeleid van het woord Gemma het Latijnse woord voor knop. Gemmotherapie is een behandeling met preparaten gemaakt van jonge plantendelen. Wij gebruiken het, gemaakt eikenknop extract, als natuurlijke universele cellulaire detoxer en is een uitstekende toevoeging om de mondhygiëne te verbeteren.

Hoe kan geactiveerde Macadamia houtskool tanden witter maken?

Het werkt om tanden witter te maken door plaque en andere kleine deeltjes die vlekken veroorzaken te absorberen. Geactiveerde houtskool is een bekend natuurlijk middel voor een mooie glimlach. Het is ook een krachtig middel om gifstoffen en andere chemicaliën in het lichaam te binden. Hierdoor kunnen gifstoffen uit het lichaam gespoeld worden en voorkomt het nieuwe absorptie.

Cocobaci Black, hoe kan je mij helpen?

*Helpt tanden witter te maken

*Verbetert de mondhygiëne*Voorkomt gaatjes

*Bind en verwijdert gifstoffen

*Verbetert de pH balans

*Voorkomt slechte adem en tandvleesproblemen

*Een natuurlijke alternatief voor chemisch bleken van de tanden

*Ondersteunt het lichaam bij het natuurlijk afweersysteem

*Verbetert de cognitieve functie

*Verlaagd slecht cholesterol bij regelmatig gebruik

 

Bestel nu in onze webshop: https://www.bellabaci.nl/product/cocobaci-oil-pulling-black/